hojko napísal:hirwils: Neobhajujem konanie americkej vlady a toho co sa povedalo a napisalo, prave naopak, snazim sa obhajit filmy ako bol Fahrenheit 9/11, Zeitgeist, The Truth About 11th September atd..., pretoze tieto filmy ponukaju dokazy a to dokonca nespocetne mnozstvo dokazov, ktore je tazko vyvratit. Kto chce, tak im vsak verit nemusi a moze verit americkej vlade a moze kludne verit tomu, ze do Pentagonu narazilo lietadlo.
poskytuju presne to co mozno nazvat "plnohodnotne dokazy" .. naozaj dokazy nad dokazmi a nevyvratitelne fakty.. v podstate ani neje o com diskutovat take to je jasne
Bobala napísal:slay nejde ta citovat neviem preco
ja vobec nenarazam na americky marketingovi system a ani na zeitgeist

ja som len chcel povedat to ako ty vsetko co je podla teba blbost odbullshitujes a si myslis ze je pravda to co ti 1. ukazu v telke..aspon taky mi prides... dal som tam link na dvojicky kde nohovoria o vselijakych stretkach busha s usa ma bin ladinom v nemocnici ale ukazuju na pad budovy ktory pochopi aj SLEPY ze nespadli kvoli narazu lietadla
este jedna vec ma zaujima... co je ziskove na zeitgeiste ?:D
ty nenarazas ,, ja ano.. nepochopil si velmi co som pisal..
a ja som nikde nepovedal ze to co ukazu v telke je pravda, ja som povedal ze to co trepe zeitgeist a pod. su z velkej casti bludy choromyselne.. a neviem ci si slepy ty.. ale ja nespochybnujem ze na dvojickach daco smrdi.. ja som skor cely cas tvrdil ze aj ked by si ich zhodili sami.. tak to dokazem pochopit a vobec ma to nevzrusuje..
a zeitgeist je cely ziskovy.. jedine co je free je film.. je to trailer na vsetko ostatne.. co je na to naviazane.. knihy, ine filmy, suveniry, weby reklamy kokoviny.. bla bla.. naklady na zeitgeist .. minimalne.. cely film si vytvara svoj trhovy segment fanusikov.. to je cele.. ty si mozno ten ktory si pozrie film a tym to preteba konci.. ale ak budes surfovat po nete a citat si o takych veciach uvidis.. ze mnohi tam kde ty len zacinaju..

len je az neuveritelne ako jedna nizko nakladova zostrihana zlatanina zaberov dokaze manipulovat verejnou mienkou
hirwils napísal:slay tym "neverim ze by to tajna sluzba tak spackala"si dost jasne napisal ze to podla teba spravila ta tajna sluzba

ale to je jedno kazdy si bude aj tak mysliet svoje a niekoho nepresvedci ani keby to vsetko videl na vlastne oci...takze tomu nestaci ani nejaky dokument...O tych vojnach pises ako keby to bolo na dennom poriadku...naozaj ti ani trochu nevadia?Asi kazdemu musi byt jasne ze tam ide o peniaze a nie o teroristov?Alebo su naozaj taki ludia v afganistane ktori si kupia letenku do ameriky do batoziny si pribalia nejaku trhavinu a pojdu sa tam niekde na ulicu odpalit?Pouc ma ak pisem kraviny...A este mi skus vysvetlit ako padla ta tretia budova vedla dvojiciek do ktorej nevrazilo lietadlo...alebo aj to bolo v tom dokumente vymyslene a ziadna tretia budova nebola?
ty si chytaj za slovicka svoju staru mamu.. lebo to bude mat asi vacsi zmysel ako toto.. ale zopakujem este raz .. JA NEVIEM preco spadli dvojicky.. vravim ze ak to bola tajna sluzba tak to spackali.. ale povazujem za pochopitelne ze by si to americania zhodili sami.. a ano co sa tyka vojen je to na dennom poriadku ze provokaciu sam sebe sposobuje agresor..
ty si v afganistane ani v iraku nebol, o ludoch tam vies velky prd, mas svoju trapnu predstavu o tom co je afganistan a toje asi tak vsetko.. tak sa prosim ta nevyjadruj k samovrazebnym utocnikom.. ak si myslis ze kazdy samovrazedny utocnik bol agent tajnej sluzby alebo co tak si vytrety.. poviem ti su to realny ludia..
preco spadla tretia .. opakujem NEVIEM.. mozno to bola tajna sluzba.. opakujem RIADNE TO SPACKALI , ak to boli oni.. a este raz opakujem.. aky uz musi byt cely svet blby ak neprekukol taku ocividu frasku ktoru prekukne niekto aj na zaberoch s mobilu.. no toto..
nerozumiem preco si myslite ze to bolo prave tak ako tvrdi neaky americky film

, kludne to mohlo byt uplne inak.. ale idete sa tu bit do krvi za nieco o com viete velky prd.. vsetky vase informacie pochadzaju jedine s tych filmikov.. a to je jeden zdroj.. jediny.. to je onicom.. uplne navine na zaklade tohto nieco tvrdit..
kali napísal:Zeitgeist o sionizme nehovori a tym padom zavadza a zamlciava skutocnosti ktore s tou vojnou suvisia.
ano ospravedlnujem sa .. ja uz pod "zeitgeist" myslim vsetky filmy aj celu temu iluminati,new world order , sionizmus a nevim co.. ale prave ak som sa tu vyjadroval k zeitgeistu a spochybnoval ho.. tak som hovoril presne o tom..
hovorim voilaa.. a povedz mi preco?? taki silno inteligenti ludia ktori vedia odhalit sprisahanie storocia a nepoukazu na sionizmus? tak ake prachy stoja za zeitgeistom? ze sa nedotyka tolkych potencionalnych tem ktorych by mohlo.. ignoruje temer uplne vplyvy a fungovanie americkej zahranicnej politiky vo svete.. zameriava sa len uplne vylucne na povedzme "vnutrostatne burenie mienky" a to islo pri dvojickach , zvysne veci ktore su tam dotrepane.. su len tahaky... aby vyvolali v ludoch tie spravne pocity.. o tom ako chce niekto ovladnut svet, a aki sme vsetci otroci..

huraaa revolucia zije vsakze.. uvidime kolko takych filmov tu pribudne v buducnosti.. ako dlho este tato vlna vydrzi