WRESTLING

O športe...
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

???

Príspevok od používateľa Blade »

neviete niekto kde v telke na akom programe davaju wrestling?
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

volakedyho davali na DSF (to je nemecke :wink: ) ale uz som davno nepozeral.Na DSF davali WWE a este na Eurosport davali TNA.
Lincan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lincan »

man wrestling po prvy krat dost natchol ale potom ma to nebavilo ved to je uplne vidiet ako to hraju ale niekedy ked sa nastvu to uz divadlo nieej ale to sa nestava casto!!!:( :D
lokinoRK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lokinoRK »

presne tak videl som ked undertaker zalial do betonu paula bearera a pred tym ako to nacvicovali divadielko trapne
Beybo
Medium Star
Medium Star

hztrhztr

Príspevok od používateľa Beybo »

zžtrztr
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Herectvo bolo vzdy dobre plateny job....

A nechapem nazory niektorych ludi, ze 'jasne, ze to je divadlo, a ty blbi Amici im to zeru'.
Prosim vas nerobte s Americanov kktov ktory nevidia, ze ring skace jak trampolina....trosku rozmyslajte... :roll:
Beybo
Medium Star
Medium Star

gfdt
JAJO555
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

wrestling

Príspevok od používateľa JAJO555 »

je to divadielko aved ked mu tresne hlavu ozem a ziadna krv
Beybo
Medium Star
Medium Star

hgfh
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Beybo napísal:No nikto nic nepise tak to sem pisem este raz mozno si niekto vsimne :)

Chcem sa spytat ci pozerate wrestling, ci v TV alebo na nete (ked na nete tak na akej stranke pls:) ) a chcem sa spytat ci uz ste videli nejaky zapas kde bol BATISTA VS KOZLOV lebo zapas tychto dvoch by ma velmi zaujimal:)
na nova sport chodi raw, minule som videl asi 5min a spominal tam nejakeho batistu, ale tak mna to vobec nebavilo pozerat sa ako sa pol hodiny stava zo zeme a zrazu mu nic nieje :D
Talpy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Talpy »

profik napísal:na nova sport chodi raw, minule som videl asi 5min a spominal tam nejakeho batistu, ale tak mna to vobec nebavilo pozerat sa ako sa pol hodiny stava zo zeme a zrazu mu nic nieje :D
:D keby si bral aspon polovicu toho co oni, a bol by si samy sval..........tiez by ti nic nebolo ;)
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Najsmiesnejsie sa mi zda byt porovnavanie wrestlingu,teda toho americkeho WWF a WW neviem co este s najakym skutocnym bojovym sportom...berme ako priklad dajmetomu K1 kde staci neikedy skutocne len jedna dobre mierena rana,este v rukaviciach a borec ide k zemi.Niekedy davnejsie som videl videa z wrestlingu z ineho uhlu ako sa to povacsine v TV prezentuje,kde jeden trtko strasne nakladal druhemu na kečku,pricom z dvadsitich ran sa ho asi 10 krat vobec nedotkol a zvysok bol silou asi akou sa dava vychovna 10 rocnemu decku.Ale na druhu stranu uznavam ze celkom zadarmo to nemaju,kazdopadne ked ma niekto niekolko krat pleskne o zem ,sice obaja vedia ako na to,tak to bolet asi trochu bude.
Inac pre zaujimavost,casy sa asi trochu menia :lol: ,tu by som tomu aj skor veril http://www.dailymotion.com/related/x3wu ... 1986_sport ,najlepsi je ten peroxidovy foter
Talpy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Talpy »

dudo64 napísal:Najsmiesnejsie sa mi zda byt porovnavanie wrestlingu,teda toho americkeho WWF a WW neviem co este s najakym skutocnym bojovym sportom...berme ako priklad dajmetomu K1 kde staci neikedy skutocne len jedna dobre mierena rana,este v rukaviciach a borec ide k zemi.Niekedy davnejsie som videl videa z wrestlingu z ineho uhlu ako sa to povacsine v TV prezentuje,kde jeden trtko strasne nakladal druhemu na kečku,pricom z dvadsitich ran sa ho asi 10 krat vobec nedotkol a zvysok bol silou asi akou sa dava vychovna 10 rocnemu decku.Ale na druhu stranu uznavam ze celkom zadarmo to nemaju,kazdopadne ked ma niekto niekolko krat pleskne o zem ,sice obaja vedia ako na to,tak to bolet asi trochu bude.
Inac pre zaujimavost,casy sa asi trochu menia :lol: ,tu by som tomu aj skor veril http://www.dailymotion.com/related/x3wu ... 1986_sport ,najlepsi je ten peroxidovy foter
V podstate mas pravdu.........lebo niekedy islo skutocne o vitaztvo a dneska..........uz len o peniaze............nedavno boli este aj sampionaty ok........ale uz aj teraz podvadzaju :(................aj ked su nejake konflikty ked si pozries mimo ringu co sa deje................staci sa ti pozriet na jedneho wreslingara a to je "John Cena"...........on mal vela konfliktov.........a riesili sa krvou :)
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade »

Mam satelit poradte mi kde kedy budu davat alebo neustale davaju wrestling na nekodovanych programov dikes
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Sevas, viete mi pls poradiť, kde dávajú v televízii UFC? Alebo na internete? Díki :)
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Blade napísal:Mam satelit poradte mi kde kedy budu davat alebo neustale davaju wrestling na nekodovanych programov dikes
Ja pozeram, v pondelok na EUROSPORTE o 21:00
a v utorok( TO jE Uz OVELA LEPSI a trva asi hodinu a pol) o : 23:00
Ale poviem ti ze je to pecka :)

//autoeditácia príspevku ( 15 Jul 2009, 17:23 )
*AnndY_ napísal:Sevas, viete mi pls poradiť, kde dávajú v televízii UFC? Alebo na internete? Díki :)
kukni stranku

Kód: Vybrať všetko

wwe.com
pripadne, kazdu stredu zvycajne na youtube pribuda WWE, UFC :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

este keby ste vedeli co tym UFC myslel ze? :?
UFC nieje ziadny pro wrestling, su to mma zapasy. novy event je priblizne kazdy mesiac a najdes toho vela na gogli alebo torrentoch
a ked tak si nato zaloz novu temu, vo wrestlingu to nema co robit
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Ja som to strašne žral keď som bol decko, ked na prime fičal Smackdown.
Teraz ako to chodí na nova sport a eurosporte tak to žeriem zase :)
Btw ako skončil Stone Cold Steve Austin a The Rock a prečo Kane nenosí už masku? :)) To mi ušlo za tie roky :))
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

jerichoo napísal:Ja som to strašne žral keď som bol decko, ked na prime fičal Smackdown.
Teraz ako to chodí na nova sport a eurosporte tak to žeriem zase :)
Btw ako skončil Stone Cold Steve Austin a The Rock a prečo Kane nenosí už masku? :)) To mi ušlo za tie roky :))
Teraz si mi pripomenul fakt stare casi The Rock Steve Austin .... to som bol este dieta ked to frcalo ... teraz to kukam na Nova Sporte a obcas na youtube a oblubeny wrestler je John Cena.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

aj moj je JOHN CENA, ale paci sa mi aj Hardy, Misterio, nemam rad Randy Ortona - JE to hajzel, ale ppc mu platia :D
Ved Batista si za 7 zapasov kupil nove Ferari :)

To uplne napravo, fest KARA :)
ALE najlerpsi je aj tak John Cena aj ked ma teraz tazsie obdobie, vojna z Big Showom :)
Prílohy
batista1_b_9SC_PakWheels(com).jpg
Napísať odpoveď