Miranda

Informácie o software, ankety...
Paul
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paul »

Mám rovnaký problém a tiež som nikde nenašiel riešenie. Niekedy správy prídu, inokedy nie.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

asi mesiac mam problemik, ale dalo sa to prezit ked vam tak sprava pride raz za 3 dni... ale dnes uz 4 za hodinu.... neviete co s tym moze byt?

spravy vyzeraju vsetky cca takto " Íĺ ńîěíĺâŕéń˙ íč ńĺęóíäű! Çäĺńü ňű ăŕđŕíňčđîâŕííî íŕéäĺřü ńŕěűĺ ăîđ˙÷čĺ ďîđíî ôčëüěű! vserioz(ňî÷ęŕ)ru 56469" - vzdy od uplne inych kontaktov, ktorych nemam v CL.... neviem ako to napravit.... rozmyslal som jedine nad aktualizaciou icq+ pluginu...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To je spam, Miranda mi to ciastocne filtruje, ked som na ICQ 6.5, tak mi nieco take pride aspon 2x denne :)
Je to chyba icq.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

GothaR napísal:Je to chyba icq.
neni to chyba icq... je to spam.. tak ako si pisal prvy krat..
neviem ako je to s mirandou a inymi IM klientmi ale pre Pidgin ktory pouzivam
je plugin na blokovanie nevyziadanych sprav... funguje to tak, ze pred tym kym
vam niekto napise musi odpovedat spravne na vami zadanu otazku ktoru si mozete
nastavit v tom plugine... napr. kolko je 5+5 ... ten kto vam pise sa ho to automaticky
spyta a ak spravne odpovie (10-mozete si to nastavit ako chcete), jeho spravy uz
precitate :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

sluggy: Nieco take existuje aj pre Mirandu, je na to plugin a ak sa nemylim, tak je to aj v Trilliana a vari aj QIPe.
Daska
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daska »

GothaR napísal:To je spam, Miranda mi to ciastocne filtruje, ked som na ICQ 6.5, tak mi nieco take pride aspon 2x denne :)
Je to chyba icq.
Skor by som povedala ze je to ten spam, pouzivam ICQ uz hodne dlho a toto sa mi nestava... :) 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Daska napísal:Skor by som povedala ze je to ten spam, pouzivam ICQ uz hodne dlho a toto sa mi nestava... :) 8)
No ved to som aj napisal.
A tou chybou icq som myslel to, ze spolocnost stojaca za tymto protokolom nie je schopna odfiltrovat to, ked to cele ide cez ich servery.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Pre Mirandu sa ten plugin vola StopSpam a funguje presne ako popisal kolega niekolko prispevkov nadomnou.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Moja vyzera takto (reagujem na uplne prvy post). Vlastny pack, zoznam pluginov je v druhej prilohe
Prílohy
plugins.jpg
miranda.jpg
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

neviem ci to tu uz bolo (ak hej tak tym skor mi odpoviete)

preco mam v miranda ludi co su offline a oni hovoria ze su normalne online, aj ma daju do always visible listu atd ale ja ich mam stale online. robi mi to pri roznych ich klientoch - midget,icq6,atd

ja mam mirandu z miranda-pack.com
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Strašne by ma zaujímalo, prečo mi pri každom spustení otvorí Správcu účtov. Sa mi to fakt nechce zakaždým odklikávať.
Hanibal_King
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hanibal_King »

Nemate nekdo naky najnowsi ICQ protokol od Big Muscle hlavne aby na nom ficalo zistovanie invisible ludi
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Zdar boys, mám problém s Mirandou.. nahradil som súbormi od kamoša nejaké súbory v zložke Plugins.. a mám iné komunikačné okno..
1. každá konverzácia je v novom okne, nie len na novej karte.. otvára sa na lište ďalšie okno proste.
2. Konverzácia sa otvára obnovená, nie maximalizovaná..

Dalo by sa dostať s5 tak ako to bolo pôvodne? Mal som tr*kal pack či ako sa to volá..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Innocence: Tak si pozri co pouziva a pohraj sa s nastaveniami ako su v tom packu. Alebo sa pozri co za plugin mas doma a hod tam TabSRMM, to je ten plugin, aby konverzacia bola v jednom okne pri viacerych uzivateloch.
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jussi »

Zdarec, neviete mi povedať aky je hlavny rozdiel medzi QIP A Mirandou? Ktory softik je lepši? 8)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Jussi napísal:Zdarec, neviete mi povedať aky je hlavny rozdiel medzi QIP A Mirandou? Ktory softik je lepši? 8)
taka tema tu uz je
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak mam par otazok, stiahol som si cistu mirandu (nakolko pack wolfram3d, ci nieco take, bol pomaly, ked som mal otvorenych viac konverzacii) a mam par otazok, takze:
1. skin - v nastaveniach nevidim nijaku moznost, kde by som si ho mohol nastavit, je k tomu nejaky plug-in?
2. ako dosiahnut to, aby som mohol mat otvorene konverzacie ako na icq 6.5, popr. QIP atd., cize v jednom okne viac?
3. nemam tam akosi smajliky, ako ich treba spojazdnit?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

2Pacaveli - kašli na holú mirandu... ak si začiatočník a netušíš ako miranda funguje, nepúštaj sa do čistej inštalácie... Miranda je naozaj nehorázne zložitá, a ak nechápeš ako "rozmýšla", neuspeješ a rychlo sa jej zbavíš...

Odporúčam vyskúšať iný pack, keďže s tamtým si nebol spokojný, a časom si ho poupravovať podľa svojho keď pozistuješ čo a ako...

Odporúčam YAHO pack
http://miranda-easy.net/pack.php

:wink:
Blackburn
Star
Star

Príspevok od používateľa Blackburn »

2Pacaveli napísal:tak mam par otazok, stiahol som si cistu mirandu (nakolko pack wolfram3d, ci nieco take, bol pomaly, ked som mal otvorenych viac konverzacii) a mam par otazok, takze:
1. skin - v nastaveniach nevidim nijaku moznost, kde by som si ho mohol nastavit, je k tomu nejaky plug-in?
2. ako dosiahnut to, aby som mohol mat otvorene konverzacie ako na icq 6.5, popr. QIP atd., cize v jednom okne viac?
3. nemam tam akosi smajliky, ako ich treba spojazdnit?
na vsetky tvoje 3 otazky je jedna odpoved....pluginy

http://addons.miranda-im.org/
pre viac info http://www.miranda.cz/forum/
najdes tam rozne ine Miranda Packy, niektore lepsie, niektore slapsie, ved je to uz len na tebe, a pamataj si jedno pri mirande plati jedno, nie vsetko co je pekne je dobre a bezpecne.

Dunlop nechaj chlapca nech sa trapi :-) , ved co si neurobis sam, nemas, no nie?
FOOOXOOO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa FOOOXOOO »

Ludkovia pomoooc :cry: Nevedno kde mi miznú správy. Keď pošlem správu kontatku, ktorý je offline, tak sa mu po prihlásení nezobrazí. Tak isto ak mne niekto odošle správu, keď som offline tak po prechode do stavu online mi nič nepríde. A to nie 2 správy zo 100, ale absolutne 100% správ sa zatúla kto vie kam. Skúšal som aj ICQ a QIP, a nezdá sa mi že by to pomohlo. Takže problém bude niekde inde. Zaujímavé je, že tento problém sa mi objavil nielen v PC, ale aj na notebooku a to v rovnakom čase. Pravda však je, že som mal pôvodne ICQ 6 a po aktualizácii na ICQ6.5 sa to dototovalo. Skúšal som reinštalovať adť, a nič nepomohlo. :cry:

Snáď mi boh a admin odpustia, že som používal ICQ a píšem do témy s Mirandou, fakt som zúfalí. Ale vzhľadom na to že problém bol aj po prechode na Mirandu, tak to sem tak trošku patrí.
Napísať odpoveď