To je kazdeho nazor a nikomu ho neberiem... Niekto povie, ze je to vekom, niekto, ze mojou narusenou psychikou, nepotrebujem si nic dokazovat, poukazujem len na stare talianske kvality nic ine. Na dokazovanie niecoho - ci uz dobreho medzikusu za volantom alebo pod. tu mame sprinty, drifty, okruhy a ine prilezitosti, nikoho som neohrozil tak nech sa nikto nehneva na moj styl jazdy. Ale aj tak sa najdu taki, ktori sa hnevat budu. Proste ma to bavi, a idem tak ci je prazdna cesta, nikto ma nevidi, alebo vela aut na ceste... Proste to tak chcem, nekupil som si take auto na to, aby som chodil ako normalny clovek... 100 ludi = 100 chuti, ale vacsinou na tuning zrazoch vidim aj starsich ludi odomna a robia mozno v reale aj horsie veci nez ja, ja som este vcelku disciplinovany...xivo napísal:Neznasam take detiska ako si ty ... sory ... ale neviem co si chces dokazat. To ze sojmu autu vytacas na plna gule, a obehnes "porsche" pricom dobre vies ze keby na to auto dupol tak ta potrati aj keby nechcel ... v mojich oaciach by si bol vacsi frajer keby si vysiel hore zasnezenou ulicou bez toho aby ta tlacilo 5 ludi .....
Inak nemyslis, ze niekto INY napr. v tom porsche si chcel nieco dokazovat?