dal som si do compu wi-fi kartu zapnem comp ukáže my to že všetko je nainštalované a ked dám vyhladať nejaké bezdrôtové siete tak my síce nájde 1 (môj fibernet ) ale ked dám pripojiť a zadam heslo tak to asi 5 min pripája a potom niečo že nastala chyba....včom je problém ?? nainštaloval som si aj ovladač z cd ale nie je ani v štarte a ani nevytvoril ikonu,síce v návode tam je ukázene co tam snim treba ece robit,vie niekto poradit ??
Ten FiberNet mas z konvertora cez RJ45 zapojeny do routra (mozno trepem dve na tri, neviem ci RJ45 z konvertora vie ist do routra)? Vyber kabel, pockaj, zapoj kabel.
A nainstaloval si len ovladac alebo aj nejaky software k tej karte. Ak si instaloval aj software tak chod do Moj pocitac --- Disk C: --- Program Files alebo ja neviem kde si ho nainstaloval a tam urcite bude.
Hod sem obrazky ako postupujes lebo takto je tazko radit.
mozem povedat ze najhorsia vec ktora moze byt je kupit wifi kartu, su aj kvalitne karty ale za tu cenu si uz kupis kvalitne ap... hod sem ss nech sa kukneme na to co ti to pise mozno budeme o nieco mudrejsi
21rOBO21 napísal:poprosím užívatelov (hlavne tých ktorý si chcú niečo dokazovať ) aby písaly rady ako to spraviť aby to fičalo tak ako má a nie blbosťi
Gangy a k6 // budem velmy rád ak sa nebudete ktejto téme dalej vyjadrovať
keby si bol popisal chybu tak by take reci urcite nemali
Chlapče pozri si Wikipediu, potom by som odporučil otvoriť krabicu od routra a pozrieť si troška príručku a po tretie pozeraj dobre na klávesnicu či vôbec píšeš dobre heslo... A potom môžeš písať „mfp“...
BTW: Máš vôbec to AP doma alebo sa napájaš na „nejakého" kamoša? Ak ho máš doma napíš aspoň jeho typ a značku. Skôr ti tu potom niekto poradí.