Len davam do pozornosti, ze o 14:30 idu na Jednotke mimoriadne spravy, lebo neni plyn. Hned ako skoncia, mozte to zmazat. V Tescu idu dvojplatnicky po 20€, tak by sme mali ist na nakupy.
je to vsetko iba nafuknuta bublina. po par dnoch bude vsetko v normale...rusi sa hraju na machrov a trpia nevinne staty, ale v podstate si to mozu dovolit, lebo vsetko si zlizne ukrajina...ja som mal na intaku zimu doteraz, som zvedavy ci nezamrznem do rana
Sa necudujem ze Rusko sa viacmenej "nesralo" a odpojilo ukrajinu..Ked bolo USA proti Rusku v tych nepokojoch tak Ukrajina bola s nimi proti Rusom..Ale teraz ked ich odstavia tak uz idu plakat..
krija napísal:Soviet, to ukrajina odstavila nevinne staty .
Ruský koncern zastavil dodávky plynu na Ukrajinu 1. januára, pretože Moskva a Kyjev sa nedokázali dohodnúť na cene pre tento rok a urovnaní doterajších ruských pohľadávok.
Soviet napísal:Ruský koncern zastavil dodávky plynu na Ukrajinu 1. januára, pretože Moskva a Kyjev sa nedokázali dohodnúť na cene pre tento rok a urovnaní doterajších ruských pohľadávok.
Skôr je to tak že Rusi posielajú plyn do ostatných častí Európy a plynovody idú cez Ukrajinu a tak ukrajinci si berú ten "náš plyn" a využívajú ho pre seba.
treba natiahnut nove rurky a bude po probleme.. potom nech odpoja ukrajinu. ale tiez ked ukrajina neplati dlhy, tak nejako to riesit rusi musia, len skoda, ze kvoli tomu trpi zvysok europanov.