Miranda
asi mesiac mam problemik, ale dalo sa to prezit ked vam tak sprava pride raz za 3 dni... ale dnes uz 4 za hodinu.... neviete co s tym moze byt?
spravy vyzeraju vsetky cca takto " Íĺ ńîěíĺâŕéń˙ íč ńĺęóíäű! Çäĺńü ňű ăŕđŕíňčđîâŕííî íŕéäĺřü ńŕěűĺ ăîđ˙÷čĺ ďîđíî ôčëüěű! vserioz(ňî÷ęŕ)ru 56469" - vzdy od uplne inych kontaktov, ktorych nemam v CL.... neviem ako to napravit.... rozmyslal som jedine nad aktualizaciou icq+ pluginu...
spravy vyzeraju vsetky cca takto " Íĺ ńîěíĺâŕéń˙ íč ńĺęóíäű! Çäĺńü ňű ăŕđŕíňčđîâŕííî íŕéäĺřü ńŕěűĺ ăîđ˙÷čĺ ďîđíî ôčëüěű! vserioz(ňî÷ęŕ)ru 56469" - vzdy od uplne inych kontaktov, ktorych nemam v CL.... neviem ako to napravit.... rozmyslal som jedine nad aktualizaciou icq+ pluginu...
neni to chyba icq... je to spam.. tak ako si pisal prvy krat..GothaR napísal:Je to chyba icq.
neviem ako je to s mirandou a inymi IM klientmi ale pre Pidgin ktory pouzivam
je plugin na blokovanie nevyziadanych sprav... funguje to tak, ze pred tym kym
vam niekto napise musi odpovedat spravne na vami zadanu otazku ktoru si mozete
nastavit v tom plugine... napr. kolko je 5+5 ... ten kto vam pise sa ho to automaticky
spyta a ak spravne odpovie (10-mozete si to nastavit ako chcete), jeho spravy uz
precitate
-
Hanibal_King
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zdar boys, mám problém s Mirandou.. nahradil som súbormi od kamoša nejaké súbory v zložke Plugins.. a mám iné komunikačné okno..
1. každá konverzácia je v novom okne, nie len na novej karte.. otvára sa na lište ďalšie okno proste.
2. Konverzácia sa otvára obnovená, nie maximalizovaná..
Dalo by sa dostať s5 tak ako to bolo pôvodne? Mal som tr*kal pack či ako sa to volá..
1. každá konverzácia je v novom okne, nie len na novej karte.. otvára sa na lište ďalšie okno proste.
2. Konverzácia sa otvára obnovená, nie maximalizovaná..
Dalo by sa dostať s5 tak ako to bolo pôvodne? Mal som tr*kal pack či ako sa to volá..
tak mam par otazok, stiahol som si cistu mirandu (nakolko pack wolfram3d, ci nieco take, bol pomaly, ked som mal otvorenych viac konverzacii) a mam par otazok, takze:
1. skin - v nastaveniach nevidim nijaku moznost, kde by som si ho mohol nastavit, je k tomu nejaky plug-in?
2. ako dosiahnut to, aby som mohol mat otvorene konverzacie ako na icq 6.5, popr. QIP atd., cize v jednom okne viac?
3. nemam tam akosi smajliky, ako ich treba spojazdnit?
1. skin - v nastaveniach nevidim nijaku moznost, kde by som si ho mohol nastavit, je k tomu nejaky plug-in?
2. ako dosiahnut to, aby som mohol mat otvorene konverzacie ako na icq 6.5, popr. QIP atd., cize v jednom okne viac?
2Pacaveli - kašli na holú mirandu... ak si začiatočník a netušíš ako miranda funguje, nepúštaj sa do čistej inštalácie... Miranda je naozaj nehorázne zložitá, a ak nechápeš ako "rozmýšla", neuspeješ a rychlo sa jej zbavíš...
Odporúčam vyskúšať iný pack, keďže s tamtým si nebol spokojný, a časom si ho poupravovať podľa svojho keď pozistuješ čo a ako...
Odporúčam YAHO pack
http://miranda-easy.net/pack.php

Odporúčam vyskúšať iný pack, keďže s tamtým si nebol spokojný, a časom si ho poupravovať podľa svojho keď pozistuješ čo a ako...
Odporúčam YAHO pack
http://miranda-easy.net/pack.php
na vsetky tvoje 3 otazky je jedna odpoved....pluginy2Pacaveli napísal:tak mam par otazok, stiahol som si cistu mirandu (nakolko pack wolfram3d, ci nieco take, bol pomaly, ked som mal otvorenych viac konverzacii) a mam par otazok, takze:
http://addons.miranda-im.org/
pre viac info http://www.miranda.cz/forum/
najdes tam rozne ine Miranda Packy, niektore lepsie, niektore slapsie, ved je to uz len na tebe, a pamataj si jedno pri mirande plati jedno, nie vsetko co je pekne je dobre a bezpecne.
Dunlop nechaj chlapca nech sa trapi
Ludkovia pomoooc
Nevedno kde mi miznú správy. Keď pošlem správu kontatku, ktorý je offline, tak sa mu po prihlásení nezobrazí. Tak isto ak mne niekto odošle správu, keď som offline tak po prechode do stavu online mi nič nepríde. A to nie 2 správy zo 100, ale absolutne 100% správ sa zatúla kto vie kam. Skúšal som aj ICQ a QIP, a nezdá sa mi že by to pomohlo. Takže problém bude niekde inde. Zaujímavé je, že tento problém sa mi objavil nielen v PC, ale aj na notebooku a to v rovnakom čase. Pravda však je, že som mal pôvodne ICQ 6 a po aktualizácii na ICQ6.5 sa to dototovalo. Skúšal som reinštalovať adť, a nič nepomohlo.
Snáď mi boh a admin odpustia, že som používal ICQ a píšem do témy s Mirandou, fakt som zúfalí. Ale vzhľadom na to že problém bol aj po prechode na Mirandu, tak to sem tak trošku patrí.
Snáď mi boh a admin odpustia, že som používal ICQ a píšem do témy s Mirandou, fakt som zúfalí. Ale vzhľadom na to že problém bol aj po prechode na Mirandu, tak to sem tak trošku patrí.