Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Danielson
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Danielson »

Wishmaster napísal:Kto kazdy ma achiev Empire of ZulDrak(100q)?
Ja mam 99q, som zrobil jeden q a stale mam 99 :D a aj na wowhead,com ci thottbot.com sa ludia stazuju,ze je toasi bugnute..:D ako poznam par ludi, co maju hotovy ten achiev.. ale ma to kaka :D
Mne chýba len pár Q v Icecrowne (aktuálne 14) a som loremaster celého northrendu 8)

Treba hľadať. Kto hľadá, ten nájde.

A gathering profesia na zarabanie je jednoznačne mining. Rudy, eternaly a gemy sa pekne predávajú.
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

dzolas napísal:Aj ja si chcem konecne expit DK ale nevem akeho mam ist ci uunholy alebo blood kdo s tym ma uz skusenost moze mi pls popisat rozdieli blood a unholy DiK :D
ja som vyexpil DK na 80 s blood,perfektny self healing a skvele solo tiez,skusal som aj unholy,pet na stalo,pekna AoE killovacka :D pekne crity so scourge strike,ale ked si vyexpil 25 lvlov s blood tak blood for eva :boj: ale raidovat sa da so vsetkymi specmi,no na pvp jednoznacne unholy
mRx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mRx »

sam mam dk na ofiku Drak thul .. s menom tralalala viz kuknite armory .. a tak vam poviem na lvlovanie urcte blood na farmenie urcite blood na PVE bud frost(tank) alebo unholy(dps) a na pvp jednoznacne pvp ... ale aj s blood sa da pekne nieco vymysliet pre vaic info ss
SyZo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SyZo »

ake talenty by ste si dali za druida ? zo zaciatku asi feral nie ? mohli by ste mi niekto naklikat na wowhead...diki
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mRx napísal:sam mam dk na ofiku Drak thul .. s menom tralalala viz kuknite armory .. a tak vam poviem na lvlovanie urcte blood na farmenie urcite blood na PVE bud frost(tank) alebo unholy(dps) a na pvp jednoznacne pvp ... ale aj s blood sa da pekne nieco vymysliet pre vaic info ss
jednoznacne viac chodit HCcka :D
mRx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mRx »

sheep netreba som tank :) a ttankujem si s gildou naxx 25 ... a uz sme skoro all clear a 10 tku nehovorim to je easy :) ked mas dobru gildu nazbieram equip tam akurat uz 2 tyzdne nic dobre nepadlo :) iba neck
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

v naxxe su imho doje*** dropy :P uz 2 runy v 10 som nic nebral bo nic nepadlo furt pada to iste a disuje sa to demencia :P
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Viem ze by sa to nemalo tak sa vopred ospravedlnujem viem ze to je v pravidlach ale budis...Potreboval by som ci by mi nemohol niekto upnut Installer Tome 4.mpq a Installer Tome 2.mpq z WOTLK a verzia je enUS pak PM vdaka k+ ista
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

prosim vas mam taky problem ze vzdy ked sa lognem na moj char tak resetne sa mi interface options tak ako keby si vytvorim novy postavu, cize odaktivuje sa autoselfcast, instantquesttext, combattext, to by ma az tak nesralo lebo vzdy by som si to zapol a je to ale stve ma to ze lognem sa a chat nevidim, ked napisem napriklad /w Niekto a tak to nevudim, dam /join LookingForGroup, nevidim napis [1. LookingForGroup] channel joined, uz vidim len ako ludia pisu, potom musim pravym kliknut na General nad chatom a dat Reset chat options a uz vidim aj guildu, whispy, party... a toto ma stve, ze vsetko toto musim robit ked sa nalogujem, je to o dusu a zacina ma to poriadne srat, vie mi niekto pomoct?

btw: vsetko je to na free servery Anthoria
Danielson
Darca
Darca

-=wolf=- napísal:Problem
Čo ti poradiť? Nastavenia interface sa ti ukladajú v tvojom PC (nieje chyba v serveri ani nikde inde), tak hádam skús použiť repair (adresár WOWka - Repair.exe súbor) Snáď ti to pomôže.
Sheep
Addict
Addict

mRx napísal:sheep netreba som tank :) a ttankujem si s gildou naxx 25 ... a uz sme skoro all clear a 10 tku nehovorim to je easy :) ked mas dobru gildu nazbieram equip tam akurat uz 2 tyzdne nic dobre nepadlo :) iba neck
njn na nasom serveri ked nemas dobru guildu si sracka, chodim randomy pretoze oni nic nehraju (miestny nepitolk0 je v nej tiez a ma podobny nazor)

wolf zmaz cache a WTF adresare, znova nastav a pojde ti to
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Nightmear napísal:Čo ti poradiť? Nastavenia interface sa ti ukladajú v tvojom PC (nieje chyba v serveri ani nikde inde), tak hádam skús použiť repair (adresár WOWka - Repair.exe súbor) Snáď ti to pomôže.
chyba je jedine na servery pretoze som to skusal aj od kamosa a robi to to iste
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

je to tam :( zas ste ma nakazili... prave instalujem :( :D
Danielson
Darca
Darca

-=wolf=- napísal:chyba je jedine na servery pretoze som to skusal aj od kamosa a robi to to iste
Pozri, všetky nasatavenia interfacu máš v tvojom PC (World of Warcraft/WTF/Account/(Názov účtu) ) - Tam sú všetky nastavenia addonov a interface options. (Ja stále nosím na USB zopár addonov a ten adresár, čiže ak sa lognem u kamoša, len si to tam skopčím a mám všetko nastavené "ako doma") Asi tak. Je možné, že obaja ste inštalovali z rovnakého DVD (resp. mali ste podobnú "poškodenú" inštaláciu, alebo ak ste [možno] inštalovali niečo neoficiálne do hry, čo spôsobilo tú chybu). Každopádne Repair.exe je vždy k dispozícii.

Ak si skúsil Repair.exe a stále je tam chyba, tak vtedy je chyba v serveri :)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Zdravím, hľadám private free server ktorý aspoň približne spĺňa tieto kritériá ...

Bohatá história / raty 20x a viac / cz a sk komunita a server / patch 2.4.3 (zatial) / málo bugov / realita (žiadne prehnané eventy atď) / online hráčov priemer tak 50 a viac / dobrá latency / najlepšie keby bol rppvp server ale to je jedno viac menej

Nepoznáte niekto niečo približne také prosím? Ak bude spokojnosť K+ istá :)

// wipe je presne to čo ma odrádza od wowka, preto ta história serveru, nech sú nejaké skúsenosti a nie stále wipe
Sheep
Addict
Addict

ja som este pred ofikom hral na Dive Portal, bol to jeden presovsky server myslim ze este existuje ale bol tam 100x wipe
bladeboy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bladeboy »

no vsetky tvoje kriteria splna wow.kryha.sk cize ten diveportal (Funny World) ale ten wipe, byva tak raz do roka ked nie viac
(prave teraz bol inak, akurat nahadzuju server, ale tento bol nechceny, sposobil ho vypadok elektriny v presove :D )
Manthy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Manthy »

jj kryha je akurat nanej som hral z kamosmi a sme drvili ally jak nic :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

2Sheep: 2 krat som mazal aj WTF aj WDB a nic
2Nightmear: neinstalovali sme z rovnakej hry, repair som skusal, to iste
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Wishmaster napísal:Kto kazdy ma achiev Empire of ZulDrak(100q)?
Ja mam 99q, som zrobil jeden q a stale mam 99 :D a aj na wowhead,com ci thottbot.com sa ludia stazuju,ze je toasi bugnute..:D ako poznam par ludi, co maju hotovy ten achiev.. ale ma to kaka :D
ja ho mam tiez, ziadny problem nic nieje bugnute :wink:
Napísať odpoveď