GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa whitecOder »

neviem ci sa to tu uz rozoberalo....ale mam taky problem....videa v hre my strasne sekaju a zvuk ide strasne spomalene........naopak hra samotna my ide v pohode 30 fps.....co s tym? :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Šu-Do napísal:CPU Usage: 61%
System memory usage: 52%
Video memory usage: 69%
No nejak sa Ti to tam nudí.. :D

Inak ja som nejak zastal na prvej Derrickovej misii "Smackdown".. tri dni som sa to snažil prejsť a tri dni som si dal úplnú pauzu. Skúsim dnes večer sa na to opäť kuknúť, snáď budem mať šťastie na lenivých policajtov.....

//smackdown passed.. ani neviem ako.. na asi 10. pokus.. a po skončení misie som mal ešte 1/2 brnenia.. :D
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

mne zas zasekne loader pri misii J Payback cela hra v pohode a pri konci ... :/ a to mam originalku
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

pri preinštalovaní systemu budu fungovať savy aj ked nemám original?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Frankk napísal:pri preinštalovaní systemu budu fungovať savy aj ked nemám original?
toto zaujima aj mna :)
ak niekto osobne skusal, to by bolo najlepsie ak by napisal.. thx :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

brm napísal:No nejak sa Ti to tam nudí.. :D

Inak ja som nejak zastal na prvej Derrickovej misii "Smackdown".. tri dni som sa to snažil prejsť a tri dni som si dal úplnú pauzu. Skúsim dnes večer sa na to opäť kuknúť, snáď budem mať šťastie na lenivých policajtov.....

//smackdown passed.. ani neviem ako.. na asi 10. pokus.. a po skončení misie som mal ešte 1/2 brnenia.. :D
gtacko neni az take samo o sebe prejst ak je vela ludi niekde treba snajpru raz som mal misiu ze vyzabijaj gang motorkarov co pasuju daco tak pasovali a hned som zacal strielat a 6 ludi dole xD takze snajpra je super alebo ked je niekde vela aut tak pouzivam granaty/bazuku a tym padom vsetci aj pokapu na mieste...
brm
Darca
Darca

jj.. tiež rád využívam snajperku.. ale tu bola nepoužiteľná.. tu trebalo zlikvidovať dvoch ľudí pred domom, asi troch ľudí v dome a jedného na poschodí. Ale väčšinou som len skolil tých pred domom a už mi boli v pätách policajti.. a kým som zabil posledného, už boli oba vchody obsadené množstvom policajtov, čiže som sa musel prestrielať aj cez nich. Pri mojom poslednom pokuse sa policajti zobudili až po zastrelení posledného chlapíka, takže som mal dosť času na útek z domu a zbavenie sa wanted levelu..

:)
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

Podla vas na ktorych ovladacov to ide lepsie? bud 181.20 WHQL alebo 185.20 beta???
-hitman-
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa -hitman- »

Šu-Do napísal:toto zaujima aj mna :)
ak niekto osobne skusal, to by bolo najlepsie ak by napisal.. thx :)
ja som to uz skusal, pretoze som musel preinstalovat win. Zial po nakopirovani starych sejvov (aj ked sa zobrazili v hre) mi napisalo Loading failed. Please check your hardware drive and try again cize nezmyselna sprava, su tam... a ten isty problem maju aj ludia na nete co som cital o tom, avsak na vratenie sa k starym sejvom je potrebne mat live ucet nie offline (zevraj)!
edit: uz je tu navod:http://poradnaprohrace.cz/viewtopic.php?f=32&t=37308
Santy31
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Santy31 »

Aky je rozdiel medzi stiahnutou hrou a napalenou z originalky ??
brm
Darca
Darca

Santy31.. stiahnutá hra je stiahnutá väčšinou z internetu a napálená hra z originálky je väčšinou napálená hra z originálky..

Santy31
Light Star
Light Star

brm napísal:Santy31.. stiahnutá hra je stiahnutá väčšinou z internetu a napálená hra z originálky je väčšinou napálená hra z originálky..

:D Myslim , ze ci tu napalenu z originalky mozem zaregistrovat na nete a hrat MP ... ?? Alebo sa to da aj pri stiahnutej ? Proste ci je nejaky rozdiel medzi nimi ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Santy31 napísal::D Myslim , ze ci tu napalenu z originalky mozem zaregistrovat na nete a hrat MP ... ?? Alebo sa to da aj pri stiahnutej ? Proste ci je nejaky rozdiel medzi nimi ?
potrebujes akurat CDkey aby si mohol hrat MP :wink:
Santy31
Light Star
Light Star

Šu-Do napísal:potrebujes akurat CDkey aby si mohol hrat MP :wink:
A ten ziskam ako alebo kde ?? Alebo mozem zadat aj taky co niekto uz ma ?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Santy31 napísal:A ten ziskam ako alebo kde ?? Alebo mozem zadat aj taky co niekto uz ma ?
To neziskas nikde, musis zakupit origos, alebo hodit tam key ktore uz niekto pouziva.. :?
brm
Darca
Darca

Načo sú v GTA4 peniaze? Čo za ne okrem zbraní, peňazí, jedla, taxíkov a prostitútiek si ešte môžem kúpiť??? V San Andreas sa dali aspoň budovy so savmi kupovať.. ale tu???
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

nič..ja mam okolo 550k money a nemám s tým čo robiť...pojdem si to asi zahrať odznovu koli tým misiam kde som sa musel rozhodnut..
Santy31
Light Star
Light Star

Andrew007 napísal:To neziskas nikde, musis zakupit origos, alebo hodit tam key ktore uz niekto pouziva.. :?
A ked mam hru napalenu z originalky tak to mozem ziskat tiez ?? Alebo mozem pouzivat ten isty ako ten co ma tu originalku ? A budem to mat ako legalne a original ?
Jebko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jebko »

nekto ma neaky save pretoze som neako pokazil svoj stary a teraz som skusal rozne ine tam dat save ale stale ma to hodi do prvej misie ......nwm preco poradte
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Santy31 napísal:A ked mam hru napalenu z originalky tak to mozem ziskat tiez ?? Alebo mozem pouzivat ten isty ako ten co ma tu originalku ? A budem to mat ako legalne a original ?
Nie to je kluc, ktori sa nachadza vzadu na manuali takze to nemas integrovanu v instalacke.Ten key lahko najdes trosku pogoogluj a najdes.. :)
Napísať odpoveď