2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

Shark_360
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Bobor89: Je to trosku inak...Zem sa nezacne tocit inak, ale vraj sa vystriedaju poly...Sever na Juhu a Juh tam, kde je Sever....
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

jj ma nastat ze vraj prepolovanie Zeme ale nwm podla mna to neni pravda :roll:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

sluggy napísal:jj ma nastat ze vraj prepolovanie Zeme ale nwm podla mna to neni pravda :roll:
No ak bol pôvodne napr. severný magnetický pól na severnom póle, tak zase nie je až taký problém veriť tomu, že je na tom niečo pravdy. Len nemám žiadne poznatky o tom ako by prepólovanie malo vyzerať. A pravdaže nestane sa to zo dňa na deň ani z roka na rok.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Sagittarius napísal:No ak bol pôvodne napr. severný magnetický pól na severnom póle, tak zase nie je až taký problém veriť tomu, že je na tom niečo pravdy. Len nemám žiadne poznatky o tom ako by prepólovanie malo vyzerať. A pravdaže nestane sa to zo dňa na deň ani z roka na rok.
co ja som pocul tak to ma nastav vplivom planety x - Nibiru ktora ma velmi dlhu obeznu drahu a 1 rok ma asi 3600 nasich rokov, alebo nejak tak sa mi zda. Na youtube som o tom vidle par jednoduchych prezentacii s textom, na nete je o nibiru tiez vela.. ale uz sa nepamatam ze ako rychlo ma to prepolovanie vyzerat
Nedvrdim ze tomu veirm, ale ani sa do toho az tak nerozumiem, netusi kolko dokazov o Nibiru existuje, ked ci tadialto ma naozaj prejst prave v roku 2012, ale zaroven to nemoze ani popriet... vela sa o tom hovori....
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

urcite si to pozrite :

toto vyzera zaujimavo, ale mam problem s prekladanim, ale kto ovlada dobre anglicky nemal by s tym byt problem
^Sn!p2
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ^Sn!p2 »

omg ludia sak sa spametajte tu mate niecohttp://astrobiology.nasa.gov/ask-an-ast ... n/?id=2744
komu sa nachce ist na tu stranku :
Question

Is there a planet Nibiru that will pretty much destroy earth in 2012? I watched a video about it last night and I freaked out so bad i was shaking and crying. Is our world coming to an end in 2012? If so... why cant we just blow the thing up and call it a day?

I am really sorry that these crazy Nibiru claims have upset you. I don't want to keep answering these questions about Nibiru, but let me say once more as clearly as I can, for you and the other questioners: Nibiru does not exist. NASA has never discovered or detected Nibiru or anything remotely like it. The handful of dwarf planets that astronomers have discovered beyond Neptune are on stable orbits that will never come into the inner solar system, let alone threaten Earth. Nothing will happen in 2012. Nibiru is simply a fake, a hoax, the result of a small religious cult that is unfortunately scaring lots of people with totally false stories. David Morrison
NAI Senior Scientist
January 31, 2008

Pre tyh co nerozumia pisu tam asi to : Je nám lúto ze teketo blbosti su na nete a ze tym o*ieraju kopu ludí NASA nikdy nepotvrdila ze planeta nibiru existuje a ze sa vobec dostane do nasej obeznej dráhy (alebo nasej sústavy myslim slnecnej)takze nie je dôvod panikarit...

NEBERTE to doslovne vysvetlil som to svojimy slovami!!!(ale aj NASA sa moze mylit :P)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

do roku 2012 bude mat tato tema este kolko dalsich zbytocnych, dookola to iste opakujucich stran? :D

Nechcete si radsej do toho roku 2012 pockat?
^Sn!p2
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ^Sn!p2 »

KoCi napísal:do roku 2012 bude mat tato tema este kolko dalsich zbytocnych, dookola to iste opakujucich stran? :D

Nechcete si radsej do toho roku 2012 pockat?
som presne toho isteho nazoru (a kedze som kresťan tak to mam na háku :D )
leaded
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa leaded »

:lol: Zem ako planeta ma miliony dokonca miliardy rokov a stále nič myslite že to nastane práve teraz ?
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

leaded napísal::lol: Zem ako planeta ma miliony dokonca miliardy rokov a stále nič myslite že to nastane práve teraz ?
Tu sa nehovorí o zničení planéty - to sa stane až o niekoľko miliárd rokov keď Zem "pohltí" Slnko, ale o zničení prirodzeného prostredia pre ľudí a následne zničenie civilizácie ako ju poznáme. A to sa v budúcnosti stane na 100 percent (v dôsledku globálneho otepľovania, preľudnenia, deforestácie, rozširovania púští, znečisťovania pôdy, vody a vzduchu atď.) ak sa človek nezačne inak správať k prírode. :!:
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

JaJeNiektoIny napísal:Tu sa nehovorí o zničení planéty - to sa stane až o niekoľko miliárd rokov keď Zem "pohltí" Slnko, ale o zničení prirodzeného prostredia pre ľudí a následne zničenie civilizácie ako ju poznáme. A to sa v budúcnosti stane na 100 percent (v dôsledku globálneho otepľovania, preľudnenia, deforestácie, rozširovania púští, znečisťovania pôdy, vody a vzduchu atď.) ak sa človek nezačne inak správať k prírode. :!:
zabudol si dodať v dôsledku našej všeobecnej hlúposti (toto brať s rezervou) a neustálych vojenských nájazdov, ekonomických kríz - lebo aj to môže zničiť civilizáciu
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ydeno »

plyn nam vypli, apokalypsa zacina :smt046
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

pani prave som videl dokument ktory sa snazi objektivne vykladat a hlavne porovnavat proroctva minulosti.. a skokujuce je to ake boli podobne.. ba az rovnake. .ale s tym ze ti ludia sa v minulosti nemohli stretnut cize vzajomne ovplyvnovanie je vylucene!
co poviete na einsteinovu teoriu a teoriu mnohych fyzikov ze moze dojst k zmene pozicii polov na zemi..(magnetickych) a tym aj k takej zavaznej zmene prostredia ze ju ludia iba tazko.. ak vobec dokazu prezit?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

2012,koniec sveta???...vobec ma to netrapi,ved tych uz malo byt tolko,ale ked sa tak nestane,samozrejme sa najdu vyhovorky v nespravnych vypoctoch a podobnych hovadinach a vobec nechapem ako moze taketo nieco niekoho zaujat...
ziadny smrtelnik nebude nikdy vediet kedy pride apokalypsa a kedze som krestan tak to mam na haku...koniec sveta pride,kedy ma,ale co je podstatne,nikto nebude o tom vediet dopredu :wink:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Masaker napísal:pani prave som videl dokument ktory sa snazi objektivne vykladat a hlavne porovnavat proroctva minulosti.. a skokujuce je to ake boli podobne.. ba az rovnake. .ale s tym ze ti ludia sa v minulosti nemohli stretnut cize vzajomne ovplyvnovanie je vylucene!
co poviete na einsteinovu teoriu a teoriu mnohych fyzikov ze moze dojst k zmene pozicii polov na zemi..(magnetickych) a tym aj k takej zavaznej zmene prostredia ze ju ludia iba tazko.. ak vobec dokazu prezit?
nemas link?
Sculptus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Sculptus »

Neviem ci v to verim, viem len, ze v to dufam. Ludska existencia si uz uzila az-az a stihla narobit az moc blbosti :)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Sculptus napísal:Neviem ci v to verim, viem len, ze v to dufam. Ludska existencia si uz uzila az-az a stihla narobit az moc blbosti :)
to akože túžiš zomrieť ? :roll: to neverim ...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

Pillo
Novice
Novice

Mayský kalendár a rok 2012

Príspevok od používateľa Pillo »

Zaujímavý dokument. film v slovenskom preklade si môžete pozrieť tu http://eurozoznam.eu/modules.php?name=N ... cle&sid=78
Od 27.1.2009 tam bude zriadená nová sekcia o Záhade roku 2012 na podklade výskumu tímu pána Eliota Nelsona. Film je úvodom do danej problematiky.
Napísať odpoveď