internet

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Axelik.m
Star
Star

internet

Príspevok od používateľa Axelik.m »

je mozne napriklad u tcom mat ten isty internet v dvocho domacnostiach bez lanu jednoducho kazdy vlastny ruter rovnake pristupove heslo
pacho666
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: internet

Príspevok od používateľa pacho666 »

Axelik.m napísal:je mozne napriklad u tcom mat ten isty internet v dvocho domacnostiach bez lanu jednoducho kazdy vlastny ruter rovnake pristupove heslo
jj da sa, naopr u teba je pripojka, na nu pripojis router č1. Z neho napr kablom alebo wifi spojis router ľ.2 ktory je v druhej domacnosti(byte), a tam si ho oni rozvetvia...
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

cez ja wifi , lan tak som to nemyslel oko normalne ze trebarska ked to bude orange kazdy vlastny satelit tozny rovnake prislusentvo a bude pozivat rovanake prihlsovacie udaje ze keby stahovalo by sa to rozdelilo na dvojo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

To nie je mozne, prihlaseny moze byt vzdy iba jeden. Ale ked to spravis cez adsl router a natiahnes kabel, pripadne spravis wifi, tak to takto moze fungovat.
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

Axelik.m napísal:cez ja wifi , lan tak som to nemyslel oko normalne ze trebarska ked to bude orange kazdy vlastny satelit tozny rovnake prislusentvo a bude pozivat rovanake prihlsovacie udaje ze keby stahovalo by sa to rozdelilo na dvojo
akoze pises dost necitatelne. SI to precitaj, kde napises. VEd ako keby si splietal

NO ved do routra nastavis jedne prihlasovacie udaje. VOnkajsia IPcka bude iba jedna, no vnutorna moze byt viacnasobna. CIze router bude mat prihlasovacie udaje, vonkajsiu IP a bude to vstupna brana do internetu. Ty v nom spravis lokalnu siet, na kotru sa moze napojit viac PC a internet bude zdielany.

Ak by si to spravil tak, z ejedno PC napojisna net, dalsie PC napojis kablom na prve PC, tak by si bol nanom zavisli, cize na PC2 by siel net len v pripade, ze PC1 je zapnute. TO je dost neprakticke.
Napísať odpoveď