Pagerank, pagerank...

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
inflater
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Pagerank, pagerank...

Príspevok od používateľa inflater »

Zdravim. Takze, mam webovu stranku inflater.wz.cz a k nej som na chvilku spravil forum inflater.forumer.com (na ktore aj tak nikto nechodil tak som to teraz zrusil). Ta prva stranka, cize INFLATER.WZ.CZ, bola zalozena asi v aprili 2006, prakticky tam bola len skoro prazdna homepage a v oktobri 2008 som ju prerobil a je aktivna. Uz je januar 2009 a ta stranka ma stale pagerank 0, aj ked ma od 30.oktobra 2008 uz 476 unikatnych navstev. Ak dam do slovenskeho googla "inflater", podari sa vygooglit z toho fora INFLATER.FORUMER.COM napriklad "Zmena fora na forumer.com", ale vypada to tak ze INFLATER.WZ.CZ sa vobec "nezaindexovalo" google botom. Asi preto, lebo ta stranka bola spominane dva roky neaktualizovana a nebolo na nej prakticky skoro nic, ale myslim si ze take tri mesiace musia na to stacit, ved "inflater.forumer.com" bolo zaindexovane, tak preco prave nie na WZ.CZ ? Da sa nejak "upozornit" google bota aby to zaindexovalo, alebo jednoducho musim cakat?

To ze to nie je zaindexovane riadne, svedci ak sa zada "site:inflater.wz.cz" - len dva odkazy.

Vopred diky moc.
neutronmind
Expert
Expert

Príspevok od používateľa neutronmind »

inflater
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa inflater »

No dobre, skusil som to tam dat. Uvidime co to za mesiac spravi :)
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

odporucil by som aj google.sk/webmaster tam sa predbezne ukazuje Pagerank....a mozes pridat aj svoju sitemap pre lepsie indexovanie na google
Napísať odpoveď