Zdravim. Takze, mam webovu stranku inflater.wz.cz a k nej som na chvilku spravil forum inflater.forumer.com (na ktore aj tak nikto nechodil tak som to teraz zrusil). Ta prva stranka, cize INFLATER.WZ.CZ, bola zalozena asi v aprili 2006, prakticky tam bola len skoro prazdna homepage a v oktobri 2008 som ju prerobil a je aktivna. Uz je januar 2009 a ta stranka ma stale pagerank 0, aj ked ma od 30.oktobra 2008 uz 476 unikatnych navstev. Ak dam do slovenskeho googla "inflater", podari sa vygooglit z toho fora INFLATER.FORUMER.COM napriklad "Zmena fora na forumer.com", ale vypada to tak ze INFLATER.WZ.CZ sa vobec "nezaindexovalo" google botom. Asi preto, lebo ta stranka bola spominane dva roky neaktualizovana a nebolo na nej prakticky skoro nic, ale myslim si ze take tri mesiace musia na to stacit, ved "inflater.forumer.com" bolo zaindexovane, tak preco prave nie na WZ.CZ ? Da sa nejak "upozornit" google bota aby to zaindexovalo, alebo jednoducho musim cakat?
To ze to nie je zaindexovane riadne, svedci ak sa zada "site:inflater.wz.cz" - len dva odkazy.
Vopred diky moc.
Pagerank, pagerank...
-
neutronmind
Expert