Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Fiky
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiky »

Dá sa nejak znížiť patch na nižší keď mi to hodilo samé od seba už na verziu 3.x.x ? A chcel by som 2.4.3 :oops:
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

skus repair alebo si najdi niaky downgrade :roll:
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

kostak napísal:skus repair alebo si najdi niaky downgrade :roll:
Možno to nebude nutné ale momentálne neviem , no ešte nikdy som to nerobil a je šanca že nebudem musieť dám vedieť .
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Tak , dnes som si to objednal do 2 dni budem mat doma wow+bc, no sem z radami kam ist hrat pripadne kde hravate vy , chcem ist niekam kde su ludia s ktorimi sa da pokecat ktori pomozu pripadne kde beru ludi do CZ/SK klanov ...
Skusenosti z WoW mam asi 1.5 roka na free serveroch a teraz som sa po dlhom uvazovani rozhodol ist predsa len na ofik...
:)
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

H@wk napísal:Tak , dnes som si to objednal do 2 dni budem mat doma wow+bc, no sem z radami kam ist hrat pripadne kde hravate vy , chcem ist niekam kde su ludia s ktorimi sa da pokecat ktori pomozu pripadne kde beru ludi do CZ/SK klanov ...
Skusenosti z WoW mam asi 1.5 roka na free serveroch a teraz som sa po dlhom uvazovani rozhodol ist predsa len na ofik...
:)
na drakthule je vela cz/sk hracov... a ty si si objednal tbc? ved teraz je na ofiku wotlk nie? :D pokial viem...
xH4wK

Stanlezz napísal:na drakthule je vela cz/sk hracov... a ty si si objednal tbc? ved teraz je na ofiku wotlk nie? :D pokial viem...
wotlk objednam neskor ked na to budem mat level a bude to lacnejsie...
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

No na Drak'Thule je najpočetnejšia CZ/SK skupina. (Dopočul som sa, že dokonca niekedy dostanete aj kick z party ak sa pozdravíte "Hello" :D )
Potom ešte na BB (Buď Burning Blade alebo Bronze Bread? :D Neviem presne na ktorom, čo hromada ľudí migrovala z DT, hádam čo tu niekto niečo iné písne). Pokiaľ viem, niečo je aj na Hellscreame, Thunderhorne, Al'Akiri... No a na Twilight's Hammeri kde som ja, je ešte pár mojich kamošov :D
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

tak vsetky najlepsie guildy z Ali na DT sli na burning blade,vacsina hordakov ostala na DT aspon co som pocul,takze ak si alik tak asi skor BB,ak hordak tak DT
xH4wK

No chcem zacat BloodElfa palacha :S
:( ale pocuvam ze uz poobede je problem sa pripojit na DT ... kedze z prace chodim okolo 16:30 tak neviem ci neist skor na iny server
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

neviem ako teraz ale ked este bola vacsia ali na DT tak bola cakacka niekedy aj 600 ludi....par horde guild vraj slo na AQ realm ale to som len pocul takze neviem to na 100%.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

od alikov odislo asi 7 takych vacsich guild mozno i viac z hordy co viem asi tak 4,5 .... cakacky niesu ziadne teraz
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Nightmear napísal:Field Tank K-79 Z1 (This is a 3 passenger mount, carrying repairbot and vendor, Requires Engineering 450 to summon and controll, rest passengers dont need engineering skill)

Nice looking mount with 19 500 HP, increases your speed by 100%. Can shoot something from his canon :P (ofc dmg caused will be low: 400-600 AoE Fire DMG in 5y, 5 seconds CD as reload), it can be used as Siege Weapon. but it will be f**ing COOL!

Mats to create:
24x Titansteel bar
100x Handful of Cobalt Bolts
100x Saronite bar
20x Eternal Fire
20x Eternal Earth
10x Frozen Orb
and some Vendor mats for 10k golds.

Incredible mats but f**ing great and cool mount, what you say :P

Kiež by nám dali tank :D Za ten matroš by stál!
nice idea :wink: to by som normalne ze bral :D
Wishmaster napísal:Kto kazdy ma achiev Empire of ZulDrak(100q)?
Ja mam 99q, som zrobil jeden q a stale mam 99 :D a aj na wowhead,com ci thottbot.com sa ludia stazuju,ze je toasi bugnute..:D ako poznam par ludi, co maju hotovy ten achiev.. ale ma to kaka :D
no ja tam mam 98, a neviem co dalej ... :(
ale zasa v zangramarsch ci jak sa to vola mi chyba 1q a ani za boha neviem zistit co mi tam chyba ... :( uz som spravil aj vsetky do dungou, ale to mi je na k. to do uzemia nerata ... tak to vyzera ze som daky item na Q alebo daku podobnu blbost nezobral :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Vy co chcete ist na ofik tak v ziadom pripade nechodte na DT, jednak je ten server plny a je casto problem sa pripojit bez cakania a tie mizive PVE moznosti hovoria za vsetko. Komunita je tiez onicom, vela nerdov tam je, samy ganker.

Taktiez ti odporucam ist na PVE server, robi sa tam PVP tak ako aj na PVP serveroch akurat ta nebudu gankovat co je myslim ze velmi dobre pre expenie ked teraz zacnes expit tak v hre je tolko vyssich levelov ze sem tam by si stratil nervy takze jednoznacne odporucam PVE, konkretne Aerie Peak si natom vedie dost dobre a je polo-porazdny cize aj dost hracov aj dost volnych slotov.
Pokial ale chces jednoznacne ist na PVP server tak Outland alebo Bladefist, z Outlandu nas vyhnali takze tam sa uz zvysil flek aj pre novych(ale je mozne ze sa zaplni a zase dakoho vystahuju). Inak to je jeden z naj serverov, trpezlivi hraci, dobra komunita, velke PVP aj PVE moznosti a sem tam stretnes aj RPerov, taktiez dobry je Frostmane ale ten je plny. Ak vsak nechces ist tam tak urcite sa vyhni Auchidonu kde hrajem ja(vela nerdov a PVP moznosti ziadne, bez dobrej guildy si tiez len chodiaca nula). Ale ak stale nevies kam tak urcite servery zo skupin Misery, Blackout alebo Cyclone(Rampage a Reckoning tiez niesu zle).
mRx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mRx »

sheep ....

ja hram na DT .. (drak thul) a je to super server ak pojdete k horde nemate sa coho bat je tam pomer 90 % hordy a 10 % alikov ak nechcete chodit pvp tak je to pre vas ale aj pvp hraci si pridu na svoje server je plny a je tam stale tych 1000 alikvo online tak sa daco najde .. co sa tyka pve ak ste nahordackej strane nemate sa coho bat... vela ludi suepr ludia a to ze ganguju je blbost .... a hlavne su tam sami cesi a slovaci
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Ak Vám vadí zlý pomer tak ste vítaní na Twilight's Hammeri :) Jeden z najvyváženejších serverov (ally 4 : 6 horda, zatiaľčo väčšinou je to 3 : 7 a horšie pre ally). A taktiež sme v Battlegroupe Blackout 8)

Je to síce PVP server, čo každému niekedy lezie na nervy, ale pripadá mi to tak reálnejšie, že môžete niekoho samovoľne zabiť. Ak gankujú Vás, tak nič nebráni gankovaniu vám :D (Ako mne sa to hovorí. Ak natrafím na DK alebo Warra, tak dám Shadowmeld a Swift Fly Form a som fuč :) Inak mágov a lockov si ako Resto druid dávam často k raňajkám :D )

A máme čakacie doby. Ale už sa začínajú sťahovať pomaly gildy fuč...

A ak sa chystáš hrať ako "pr0" tak máme za ally 3. (alebo ktorá je momentálne) najlepšiu ally gildu sveta.
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

mRx napísal:sheep ....

ja hram na DT .. (drak thul) a je to super server ak pojdete k horde nemate sa coho bat je tam pomer 90 % hordy a 10 % alikov ak nechcete chodit pvp tak je to pre vas ale aj pvp hraci si pridu na svoje server je plny a je tam stale tych 1000 alikvo online tak sa daco najde .. co sa tyka pve ak ste nahordackej strane nemate sa coho bat... vela ludi suepr ludia a to ze ganguju je blbost .... a hlavne su tam sami cesi a slovaci
lol DT je super server ? to je najvacsi odpad uplne vtipny pomer alikov a hordakov co sa po tej migracii este zhorsilo.. pvp server na ktorom je pomer horda ali 10:1..demencia okrem toho to tam je zamorene detmi ktore keby nemali drak'thul tak v zivote nehraju wow lebo nevedia ani slovo po anglicky..a tie lagy ani nehovorim sobota nedela vecer nahratelne..to sa po tej migracii mozno zlepsilo ale pochybujem ze je to tam uplne bez lagov..no a u alikov pve moznosti uplne ziadne za hordu mozno su ale to na to nic nemeni taketo servery by mali zrusit tam by mala byt niaka vyrovnanost frakcii mg:X a co sa tyka gankovania tak ked je hordy presila 10 na 1 tak mozno pre teba je gankovanie neexistuje ale pre alika kazdodenna realita pretoze nie len ze ta niaky dement bude gankovat ale este s tym aj nic neurobis lebo je tam tak strasne vela horda ze do videnia..najlepsie to bolo vidno na tom ostrove kde je sunwell dakedy si tam urobit daily bola nadludska uloha
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Ak sa chceš popri wow zdokonaliť v angličtine tak jednoznačne nechod na DT, je tam aj kopa imbecilných detí.. gankovať ťa budú na hocijakom pvp serveri, ale ak máš nervy v pohode tak by ti to vadiť nemalo :)
Ja som na BB horda a je to konečne v pohode, konečne je tam aspon minimálna cz/sk komunita respektíva guilda C O R E.
Hlavne nechoď na RECOMMENDED alebo LOW populated server, lebo je tam málo ludí..MEDIUM je tak akurát
xH4wK

Hmm tak kazdy vravi ze sa oplati ist inam :D som totalne mimo ale tak dik vsetkym xD
a btw english mam celkom dobru 4/10 v jazykovke
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mRx napísal:sheep ....

vyber serveru len preto ze su tam cesi a slovaci je podla mna ten najnaivnejsi dovod, ten pomer je 23% ku 77% alici - hordaci, ale ja som tam hral a viem aky ten server je a viem ake lamy tam hraju, a ked prisiel na server niekto zahranicny tak ho ani do guildy nezobrali ani na dung aj ked bol podstatne lepsim hracom ako oni dokopy, konkretne ja som stretol jedneho hraca zo zahranicia a ze hracov co vedia anglicky takmer nestretava. Co uz na DT sa proste zbiera lamerska komunita z free serverov, hlavne ze na Outlande vacsina hracov ani nevedela ze nejake freecka existuju. Ak tomu gankovaniu len tolko ze ked pridu 2 70tky a v STV kempuju nad tvojim telom a potom aj pri spirit healerovi a sundaju ta 30x za sebou tak to zrejme normalne nebude.
25 raidy tam chodia 2-3 guildy z celeho serveru a ti ostatni wipuju aj na karazhane.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Drtim dragonmaw a vyhovuje. Slabsi progress a mensia battlegrupa, ale zase nie je problem z lagmi, je tam dost CZ/SK guild a je to PVP realm
Napísať odpoveď