heh drogy...ako posluchac dnb a obcasny navstevnik party som sa s tym stretol,ale nikdy som nebol v pokuseni daco skusit..stacilo mi vidiet tych vymletych ludi.....hudba sa da vychutnat aj bez toho s cistou hlavou
max dajaka ganja aj to len na skusku, pripadne velmi prilezitostne (par krat za rok), zbytok urcite nie...ani sa nechystam, ale zasa take halucinogenne huby by som skusil
Co sa tyka drog uz dufam,, ze nikdy viac. Raz som vyskusal Mariuhuanu, mal som z toho haluzne videa potom a nic viac... Preferujem sposob radsej sa opit...
No marihuanu zvyknem húliť. Neviem podľa mňa na nej neni nič zlé iba ti zlepší náladu. Pár krát som si dal aj houbičky ale nebralo ma to nejak. Iné drogy NIKDY. Keď vidím čo to robí z ľudmi. Mám kamarátku bolo to super pekné dievča, s ktorou bola vždy sranda. Ale keď začala brať drogy odvtedy je z nej iba troska. Tým sa iba kazí život.
chcem sa vas spytat ci tu ma niekto skusenosti so salviou divotvornou... nechcem ju skusat ani nic
len ma to celkom zaujima ake stavy ste pri nej mali.. od niekoho som aj pocul ze jeden
typek co ju skusal, prezil zivot na uplne inom mieste a pod. ... da sa povedat ze sa odosobnite
a vnimate cely svet z uplne ineho pohladu... ako to je naozaj??
sluggy napísal:chcem sa vas spytat ci tu ma niekto skusenosti so salviou divotvornou... nechcem ju skusat ani nic
len ma to celkom zaujima ake stavy ste pri nej mali.. od niekoho som aj pocul ze jeden
typek co ju skusal, prezil zivot na uplne inom mieste a pod. ... da sa povedat ze sa odosobnite
a vnimate cely svet z uplne ineho pohladu... ako to je naozaj??
No na Slovensku a v Cesku ide dost aj pervitin, niekto oblubuje aj LSD a kto na to ma, ten si dava kokain, ale kokain sa uziva prakticky vzdy a vsade, takze medzi disko drogy by som ho nezaradoval, podobne ako aj marihuanu.
Noo ine vies to tazko jedine ecko sa pouziva skoro vzdy len na disco a podobnych akciach... Ostatne ako piko,kokain,lsd to sice sa pouziva aj na disco ale aj na vela inych miestach takze nejsu to typicke disco drogy