jasan21 napísal:to som si vedel prelozit stale pouzivam to iste cislo to iste heslo take iste mam aj na knighte ako na icq...proste stale to iste okrem pokecu a nejde to....
mne sa to stalo tiez 1 krat... to preto, lebo vtedy bolo policko na heslo pri icq dlhe len na 8 znakov... ja som mal 9, tak som zadal len 8, a islo to... to qip neslo, lebo zrusili ICQ 5.1 a dali ICQ 6.5 mne vsetko islo ako som si vygoogloval novu verziu QIPu
stiahni si hociaku aj starsiu verziu - tam nie je prakticky ziadna zmena..posledne 2 verzie (8070 a 8080) boli vydane pri prilezitosti blokovania alternativnych klientov..
prave som stiahol odtialto slovencinu a ide bez problemov
Pilifo napísal:Funguje vám najnovší QIP 8080? Pri spustení mi to vypisuje "Language file corrupted" "Program will be closed"
Má niekto podobný problém?
//Tak som nainštaloval Infium a šlape
mne to robi to iste, reinstaluj to a pojde to pekne ako predtim
skoda, keby si cital, aj ty by si sa nieco zaujimave dozvedel - napriklad to, ze QIP Infium 9000+ je prd platny udaj, nakolko jedina v sucasnosti funkcna verzia pre icq protokol je 9020
KoCi napísal:skoda, keby si cital, aj ty by si sa nieco zaujimave dozvedel - napriklad to, ze QIP Infium 9000+ je prd platny udaj, nakolko jedina v sucasnosti funkcna verzia pre icq protokol je 9020
preto som napisal ze som necital aby som bol kryty pre pripad ze napisem nejaku hovadinu nabuduce si to precitam