Takze kupila som si mikrofon s webcou,a na skype,som prvykrat skusala rozhovor do BA,a bolo pocut,normalne....no a ked chcem teraz normalne volat s kamratkou ona je v nemecku a ju normalen dobre pocujem,ale ona mna nie? preco? kde mam chybu?
mozno dlhe vedenie?
.. nema len prilis stiseny zvuk/repro? Akonahle ti ide vsetko bezproblemovo s inymi, a len u nej to robi problem, potom u seba darmo hladas chybu Poloha absolutne nehra rolu.
Skus si zavolat na skype skusobny hovor.Mala by si ho mat v zozname svojich kontaktov.Nahras si tam svoj hlas a nasledne si ho vypocujes.Ak prebehne vsetko v poriadku,tak hladaj chybu niekde inde ako u seba..
ja mam tiez problem nejde mi vobec zvuk na PC. nainstaloval som vsetky drivre a malo by to ist normalne ale nic nejde tak som uz z toho zufali bo odkedy som preinstaloval Windows tak mi to nechce ist... neviete preco???
no pocula som ze prv ako zapojim mikrofon do compu..ruzove->ruzove...tak to niekde v ovladacom panely musim nastavit mikrofon,prosim vas viete kde? Mam windows XP service pack 2..prosim kebyze mi cestu napisete:) dakujem