...na ktorej sú odkazy na ďalšie štyri oddelenia - katedry.
Chcel by som sa spýtať, kde a kedy si budem určovať konkrétnu katedru (oddelenie) na ktorej chcem študovať? (V prihláške takú položku nevidím.)
... a kam mám napísať ten odbor? V prihláške je síce kolónka študijný odbor, ale podľa toho čo nám hovorili v škole, tam sa píše v mojom prípade GYMNÁZIUM...
asi sa pýtam dobré blbosti, ale nerozumiem tomu nejak.
do študijného programu sa určite nepíše gympel, to je kravina. Pozerám že tá prihláška sa od doby čo som ju podával ja mierne zmenila, ale keď si pozreš ako je vyplnená tu: http://www.fchpt.stuba.sk/docs/doc/prih ... hlaska.xls tak je tam iba škola, fakulta a program (to je to čo chceš študovať, tá polygrafia či čo to je)
to s tym gymnaziom je pekna blbost ...preco by si tam mal pisat nieco ine ako to co tam byt ma?...btw. niekde na nete by mala byt aj sablona tejto prihlasky,podla ktorej som to vypisoval aj ja...tak skus vygooglit...ale pise sa to tak ako som ti napisal v tom poradi
Prosim vas nechcem otvarat novu temu pretoze riesim tiez prihlasku na FCHPT. chcel by som ist bud na biochemiu alebo automatizaciu v chemickom alebo potr. priemysle.
Mohol by niekto uplne jednoducho napisat co mam presne spravit ked chcem poslat prihlasku /vsetci o tom v skole hovoria a ja uz mam z toho uplny gulas/ a hlavne kde ju najdem pre tuto skolu pretoze ked idem na stranku skoly, kliknem na informacie pre uchadzacov a idem do elektornickej prihlasky a bodu cislo jedna tak su tam iba 3 fakulty. ale FCHPT ta nieje. Vysvetli mi niekto preco je to tak a odkial zozenem prihlasku?
prihlasku kup v ševte za 15 centov ci kolko, vypln ju /nemal by to byt problem, prip. sa opytaj v skole na kod skoly etc. ak nevieš/ a posli na prislusnu adresu fakulty na studijne oddelenie.