Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Otazka , neviete ako v prate vypnut tie hnusne obrazky listov po stranach chatu ?

// uz som na to prisiel vypnut CopyChat :P
Prílohy
Image14. 1. 2009-16.59.44.jpg
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Sheep napísal:Ta hlaska Bind to account znamena ze ten item mozem pouzivat na vsetkych postavach na svojom konte iba sa to neda predat ale mozem si to poslat na alta napr.?
ano mozes to poslat na lubovolnu postavu, ale len na relame, je tam sice binds to account, ale mozes to lubovolne preposielat, len na napr BB alebo DT...

dalej este poznamenam, ze to, ake su tam teraz staty, nemas od zaciatku, takze ak si lvl 1, tak mas adekvatne bonusy a DPS, no proste je to ako dobra modra/fialova vec ku tvojmi levelu, ale dane vlastnosti dosiahne az na lvly 80 tvojej postavy
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

AXO napísal:ano mozes to poslat na lubovolnu postavu, ale len na relame, je tam sice binds to account, ale mozes to lubovolne preposielat, len na napr BB alebo DT...

dalej este poznamenam, ze to, ake su tam teraz staty, nemas od zaciatku, takze ak si lvl 1, tak mas adekvatne bonusy a DPS, no proste je to ako dobra modra/fialova vec ku tvojmi levelu, ale dane vlastnosti dosiahne az na lvly 80 tvojej postavy
jednoducho povedane, staty sa prisposobuju lvlu :)
xH4wK

Ludia co hrate na BB napiste sa sem nech si vas pridam , nechce sa mi hrat samemu ^^ zatial poznam 2 ludi xD
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

H@wk napísal:Ludia co hrate na BB napiste sa sem nech si vas pridam , nechce sa mi hrat samemu ^^ zatial poznam 2 ludi xD
kasli na to pod na TH :P tam najdes dost kamosov :) :wink:
xH4wK

SchYzo napísal:kasli na to pod na TH :P tam najdes dost kamosov :) :wink:
Zrazu ludia pisu ze pod tam a tam ale ked som si vyberal server pred hranim nikto nic :D:D:D nene ostavam na BB :D
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

H@wk napísal:Zrazu ludia pisu ze pod tam a tam ale ked som si vyberal server pred hranim nikto nic :D:D:D nene ostavam na BB :D
Keď si vyberal server, tak som ti napísal TH ako možnosť :)

Ale jednou z tvojich podmienok bola pomerne dobrá CZ / SK komunita.Na TH som akurát ja s kamošmi čo viem (tu, ten SchYzo, čo sem niekedy prispieva a par dalsich hehe.. a ešte hrá nejaka parta, ale tí sú už menej aktívni)
xH4wK

Tak vy podte na BB :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

H@wk napísal:Zrazu ludia pisu ze pod tam a tam ale ked som si vyberal server pred hranim nikto nic :D:D:D nene ostavam na BB :D
neviem kedy si si vyberal..ale ja tu lanarim ludi na TH uz pekne dlho :D :lol: , kazdopadne keby si uvazoval o altovi alebo co...tak prid :) ak si vo wow minimalne tak dobry ako v BF2 tak sa o teba gildy budu bit :lol:
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

H@wk napísal:Tak vy podte na BB :D
A eurá za transfer kto zaplatí :lol:
xH4wK

sak to je len 12€ :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

H@wk napísal:sak to je len 12€ :D
pozri mame tam dost kamosov tak kym tam budu oni budeme aj my...
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Zdravim. Konecne som si kupil riding 300, samozrejme aj mountika 280% .. a co sa mi nestalo, idem mountntut a hla, disconnect. raz sa to da prezit, ale 5krat za sebou? :-/ Neviete preco to robi, alebo nestretli ste s niecim takym?
Hram na ofiku.

//edit: Problem vyrieseny. Po niekolkych desiatkach disconnectoch, som restartol wow, vymazal cache zo zlozky hry a voala, lietam :))
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Wishmaster napísal:Zdravim. Konecne som si kupil riding 300, samozrejme aj mountika 280% .. a co sa mi nestalo, idem mountntut a hla, disconnect. raz sa to da prezit, ale 5krat za sebou? :-/ Neviete preco to robi, alebo nestretli ste s niecim takym?
Hram na ofiku.
pochybujem ze niekto s tym ma problem...kazdopadne preco sa pytas nas a nie GM? sak otvor ticket a opytaj sa...myslim ze skor to vyriesi blizz nez my tu
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

H@wk napísal:Otazka , neviete ako v prate vypnut tie hnusne obrazky listov po stranach chatu ?

// uz som na to prisiel vypnut CopyChat :P
nedaju sa vypnut
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

H@wk napísal:Ludia co hrate na BB napiste sa sem nech si vas pridam , nechce sa mi hrat samemu ^^ zatial poznam 2 ludi xD
Tiez hravam na Burning Blade za Alianciu, nick Rhingo.
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

ahojte hram na anthorii, ktory nedavno presli na patch 3.0.3 ale v poslednom case to tam strasne pada, neviete my odporucit neaky free server ktory su tiez na patchi 3.0.3 a nie je podmienkou mat nainstalovaty wotkl??
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

myslim ze wowscape bezi momentalne bez wotlk, scapegaming.com
xH4wK

Jedno velke + pre dnesny den je ze mi dosiel Wotlk a upgradol som uz aj account , minus je ze som stale v praci -.- owned :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

H@wk napísal:Jedno velke + pre dnesny den je ze mi dosiel Wotlk a upgradol som uz aj account , minus je ze som stale v praci -.- owned :D
to mas jedno aj tak na northrend este nemas lvl :D vidis vidis keby si hral na TH uz by som ta expil :P
Napísať odpoveď