Problem s Driverom na zvukovu kartu

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
kelsoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Problem s Driverom na zvukovu kartu

Príspevok od používateľa kelsoo »

Takze mam dosku P5N32-E sli a nemoyem najst na nete funkcnz druiver na zvukovu kartu az mi je z toho do placu Nemohol by mi niekto pomoct Prosim na XP
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

Mam podobny problem, zvukovu kartu mam na doske GIGABYTE S-SERIES GB P31-DS3L , vzdy sa nainstalovala v pohode sama, teraz nechce vobec nainstalovat driver, v spravcovi hardveru vypisuje vykricnik pre nezname zariadenie pod nazvom PCI device, dam automaticky nainstalvoat driver, ja na nete nechhlada aj na cd z ktoreho sa to vzdy instalovalo a nic, rucne nainstalujem samotny ovladac z cd a nic, stale nejde zvuk a ten neznamy hardver PCI device ostava s vykricnikom, uz som skusal aj cez pridanie hardveru co je v ovladacich paneloch a nic stale, som bezradny. Skusal som uz aj restartovat pc x krat ze ci sa nahodou nespamata a zapne mu co a ako ale nic :cry:

ked spustim napr winamp vypise ze bad direct sound driver, please install proper drivers or select another device in configuration

\\Aktualizovane (15.01.2009) nie nebolo to v tom ten som mal nainstalovany ako prvy hadam, ja som rozobral dosku, poodpajal som vsetko co sa dalo a znovu som ju zlozil, potom som skusil nainstalovat ale neslo, tak som resetol bios a znovu skontroloval vsetky nastavenia v nom a skusil som instalvoat z cd ale nepomohlo, tak som skusil stiahnut najnovsi ovladac a ten konecne fungoval, no doteraz neviem v com to mohlo byt ze to tak blblo
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

problem bol asi ten ze si nemal ovladac na chipset...nemylim sa?
Napísať odpoveď