Windows 7 už budúci rok!?
zatial subjektivny pocit - je to sviznejsie ako vista - avsak treba zohladnit, ze je to cerstva instalacia na cistej particii bez kadejakych ostatnych instalacii... Kto vie, keby sa tam natrtkal antivirak a dalsie bezne pouzivane zalezitosti, po mesiaci pouzivania ci by bol znatelny rozdiel medzi vistou a seven.
vzhladovo - pokus o prekopanie zauzivaneho - no nwm, povodne rozhranie sa mi lubilo viac, ale necham ho tak, mozno si len treba zvyknut. Aj tak je toto len docasne na pohrajkanie sa.
vzhladovo - pokus o prekopanie zauzivaneho - no nwm, povodne rozhranie sa mi lubilo viac, ale necham ho tak, mozno si len treba zvyknut. Aj tak je toto len docasne na pohrajkanie sa.
Čo tak na nejaké aplikácie náročnejšie na pamäť, na hry alebo iné..Shark NX napísal:Ludia vysvetlite mi jedn vec. Naco vam je potom ramka ked ju chcete mat stale prazdnu.
Počítač kupujem aby som s tým niečo robil nie len preto aby sa tam spustil os a hotovo.
Iný problém je že aby os využíval voľnú pamäť ako vyrovnávajúcu pamäť pri diskových operáciách, to môže robiť aj tak, že je tam dosť voľnej pamäte a nemusí zahltiť x GB hneď po spustení.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Fakt ked citam niektore argumenty tak ma az rozboli hlava.Cesar napísal:Čo tak na nejaké aplikácie náročnejšie na pamäť, na hry alebo iné..
Počítač kupujem aby som s tým niečo robil nie len preto aby sa tam spustil os a hotovo.
Iný problém je že aby os využíval voľnú pamäť ako vyrovnávajúcu pamäť pri diskových operáciách, to môže robiť aj tak, že je tam dosť voľnej pamäte a nemusí zahltiť x GB hneď po spustení.
V pripade aplikacie ktora potrebuje vela pamate sa nepotrebne sluzby vypinaju a tym sa Ramka uvolnuje.
RAM sa vo viste vyuziva ako vyrovnavacia pamat ak si to uzivatel nastavi vo vlastnostiach disku. Potom mi prenasa subory 450MB/s ... sice disk este potom chvilku pracuje. Problem je pri vypadku energie ... Ani Zurnalovaci FS ti nepomoze.
Inac kazdy tak kupuje pocitac ... Neviem jaky vesmini lide vam natrepali do hlavy ze zapnete vistu a uz nic nespravite.
Treba ten system aj pouzivat a nesudit ho podla JPP.
Shark - mal si este dodat, ze kym sa data ramkozrutovej aplikacie z pomaleho HDD nacitaju, tak prebytocne udaje z RAM mnohonasobne rychlejsie zmazu. Takze obavy, ze taketo riesenie uvolnovania ram v pripade potreby, spomaluje pracu s PC, su mozne len u totalneho laika, nerozlisujuceho medzi ucelom RAM a HDD v PC.