Nemôžete udeľovať karmu, pretože Vám to administrátor zakáza

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Tlač na samolepiacu fóliu

Príspevok od používateľa FABi2 »

Dnes som si kúpil samolepiacu fóliu pre laserovú tlač. 2x som sa spýtal predavača, či je určite na laserovku najprv zaváhal potom, že OK. Hm mne sa nepozdáva to, že je samolepiaca. Nezapečiem valec? Dá sa nejako rozoznať papier pre laserovku a atramentovú?! Máte niekto skúsenosti pri tlačení na samolepiacu fóliu na laserovej tlačiarni?

BTW: Mám farebnú HP... Typ neviem presne.

Ďakujem
Francek
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Par skusenosti mam s tlacom na samolepiacu foliu s laserovou tlaciarnou. Norlmalne to das do tlaciarne a tlacis.. a potom si nastrihas nalepky a odlepis ten papier zo spodu... inak zalezi od toho kde to ides lepit ale ja si to prelepujem este jednou priesvitnou foliou do laserovky. pokial to je folia do laserovky tak by si nemal nic dojekakat... a myslim si ze aj keby nahodou to bola folia do atramentovky tak sa nic nestane.. folia ma iny povrch / material aby tam atrament drzal...
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Francek > Akože viem ako to vytlačiť na fóliu, ako to nalepiť a všetko podobné len sa troška bojím lebo ten predavač nebol veľmi presvedčivý. A čo som na nete čítal pár ľudí ako „zapiekli valce“... Hm no nechcel by som tak dopadnúť.
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

tak chod do ineho obchodu a kup tam..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

na obale nemas daku specifikaciu, ci to si kupil tak, ze dva listy? ak si si nie isty, tak zbehni do toho obchodu, nech ti ukaze krabicu. ja som na laserovke tlacil aj na beznu vystavnicku foliu a nic sa s laserovkou nestalo, ale je pravda, ze to bola daka stara nesmrtelna HP
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Dnes sa dostanem ku tlačiarni nakoľko som doteraz nevedel kde mi hlava stojí. Napíšem či som zapiekol valce alebo nie:]
Napísať odpoveď