nezabezpečené WIFI
nezabezpečené WIFI
chalani jedna taka otazka..ak si cez book najdem wifinu nezabezpecenu a pripojimsa na nu,dajme tomu zacal by som full cez to tahat nejaky subor..otazka znie..obmedzil by som na rychlosti toho uzivatela ktory ani nevie ze cez neho zdielam net cez wifi a taham? dakujem
to je co za blud?
"jednym softom skontroluj, ci je niekto online"
chcem vidieť ako vytiahneš Log routra ("nejakym softom") ktory ma pristup na meno heslo
k TEME... jeden deň dva normalne ťahaj naplno ... vieš aky to je net? napr T-com 2048/256 ak ti to pojde stale na 260 - 270 tak dotyčny iba surfuje....neťaha a stači ked si obmedziš sťahovanie na tych 200 aby on nič nezbadal...
ale ako nahle ty budeš vidieť hodnoty cely deň okolo 100ky tak tak to znači že ťaha a že ťa v kratkom čase zaregistruje a preto je vhodne využivať jeho net iba v nočných hodinach polnoc - ráno
chcem vidieť ako vytiahneš Log routra ("nejakym softom") ktory ma pristup na meno heslo
k TEME... jeden deň dva normalne ťahaj naplno ... vieš aky to je net? napr T-com 2048/256 ak ti to pojde stale na 260 - 270 tak dotyčny iba surfuje....neťaha a stači ked si obmedziš sťahovanie na tych 200 aby on nič nezbadal...
ale ako nahle ty budeš vidieť hodnoty cely deň okolo 100ky tak tak to znači že ťaha a že ťa v kratkom čase zaregistruje a preto je vhodne využivať jeho net iba v nočných hodinach polnoc - ráno
To sú rady, omg.sebci napísal:a preto je vhodne využivať jeho net iba v nočných hodinach polnoc - ráno
Neviem ako môže klesnúť až takto, veď oficiálne predplaitiť net už nie je až také drahé, nie je to žiaden luxus.dekarbon napísal:..najdem wifinu nezabezpecenu a pripojimsa na nu,dajme tomu zacal by som full cez to tahat nejaky subor..
programcekom nazvanym ipscan, preskenuje kompletne celu siet, ci je nieco onlinesebci napísal:to je co za blud?
SEBCI: inas nemusis sa pripajat na Tcom.. co ak tam je fibernet alebo antik? co su dost rychle internetove pripojenia. TAkze tam je vysoka rychlost. MOja ra da je: pripojit sa na net, kuknut aku ma IPcku a čeknut ju, komu patri, teda akej spolocnossti, moze sa chalan pripojit napr na net od tmobile kde je datova kvota...
zle sme sa pochopili.... mal si rovno napisat ze sa jedna o IPscan
stane sa
to ohladom Tcomu bol len priklad aby mi sedel strop rýchlosti
a ten pachohybský zbojnik hore vyssie ze to su rady... dva roky som takýmto sposobom fungoval na susedovom Tcom kym mu ho niekto nezawepčil..... využival som ho ako druhu 2048 linku k mojmu t comu a predsa stiahnuť dva 1GB filmy za hodinu co da 2GB je výhoda oproti jednemu.... samozrejme PC + PC
stane sa
to ohladom Tcomu bol len priklad aby mi sedel strop rýchlosti
a ten pachohybský zbojnik hore vyssie ze to su rady... dva roky som takýmto sposobom fungoval na susedovom Tcom kym mu ho niekto nezawepčil..... využival som ho ako druhu 2048 linku k mojmu t comu a predsa stiahnuť dva 1GB filmy za hodinu co da 2GB je výhoda oproti jednemu.... samozrejme PC + PC