Nejde mi sťahovať z internetu!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
murcatko
Light Expert
Light Expert

Nejde mi sťahovať z internetu!!!

Príspevok od používateľa murcatko »

Problém nastal, keď som sa snažil stiahnuť niečo väčšie ako pár MB, včera mi to ešte šlo, no na večer sa mi to pokašľalo a prakticky od vtedy som nič dokopy nestiahol.
Skúsil som opäť niečo iné stiahnuť - max 2000kb tentokrát...

Čím to je? Prečerpal som nejaký "limit" od chella na sťahovanie, alebo..? Neviem, či niečo také existuje, ale pravdou je, že som teraz sťahoval toho viac, možno okolo 3-4GB... Alebo je to snáď niečím iným? Vírusom?

Čakám pomoc, budem vďačný, lebo by som si konečne rád pozrel Futuramu na ipode :roll:

VYRIEŠENÉ :):):) - mozte locknut
lorot19
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lorot19 »

Myslim ze virus to nebude... teraz mam antik ale predtým som mal chello a tiez som mal problemy ale ine mne proste vypadol net pohybal som konektorom a islo to a bolo to v modeme lebo tam bol nejaky zly kontakt ci co uz od vyroby...
murcatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa murcatko »

lorot19 napísal:Myslim ze virus to nebude... teraz mam antik ale predtým som mal chello a tiez som mal problemy ale ine mne proste vypadol net pohybal som konektorom a islo to a bolo to v modeme lebo tam bol nejaky zly kontakt ci co uz od vyroby...
no pri tom mojom modeme :D :lol: ja tam mam tie kable tak vselijako, a ten hlavny, kvoli ktoremu nam vrtali byt mam len tak pri konci obrezany a medeny kabel zastrceny do modemu... tu kovovu obruc somuz volakde vyhodil, ale skusim pohybat s tym trosku :)

//skusil som to - nefunguje :(

//autoeditácia príspevku ( 17 Jan 2009, 20:27 )
haha! :lol: :lol: Už viem, kde je ten problém! :D
keď som sťahoval cez google chrome, tak mi to nešlo, skúsil som to však cez Mozzilu, tam mi to šlo prvých 5 minút, potom mi vybehla hláška, že je nedostatok miesta na C-éčku. Pretože na C mam vyčlenených 40GB a na D 160, a mne sa doteraz všetko automaticky ukladalo na C...
takže konečne si môžem sťahovať :)
Napísať odpoveď