"Aj vy ste dieta 90tych rokov?.."
-
Wishmaster
Medium Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
mne sa mari nieco taketo Pumuckl -> http://www.welt.de/multimedia/archive/0 ... 59703g.jpg
ale neviem ci to bolo fakt ono, nemam cas to zistovat teraz
-
tomasso
Medium Professional
ano, presne toto som mal na mysli..nordkapp_pb napísal:mne sa mari nieco taketo Pumuckl -> http://www.welt.de/multimedia/archive/0 ... 59703g.jpg
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Pamatate? Po tomto klipe bol na slovenskom internete v poslednych rokoch velky dopyt 
Kopytovci - Porucik Zigira
Kopytovci - Porucik Zigira
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
by ma ale zaujimalo v com boli tak omnoho slobodnejsie ako dnesok ... neviem ja dnes necitim, ze by som zil niecim sputany zivot ... urcite - mam viac starosti, ako v 90´s, ked som bol decko, ale to neni o tych rokoch ale o vekutaurus666 napísal:90 roky su kapitola sama o sebe.a boli hlavne zaujimavejsie a aj slobodnejsie,to mi verte
-
erytrocyt
VIP
Keď spomínaš telefón, spomenul som si na trapas, ktorý sa mi stal s pevnou linkou keď som mal asi 14. Volám kamarátovi Erikovi.
,,Prosím"
Ja: ,,Čau ty škaredé vysušené geňo, poď vonku lebo ťa zabijem"
On:,,Erííííík, kamarát ti volá..."
Ja:,,
"
...zdvihol jeho otec, ktorý mal podobný hlas ako on, a ja som si ich pomýlil.
,,Prosím"
Ja: ,,Čau ty škaredé vysušené geňo, poď vonku lebo ťa zabijem"
On:,,Erííííík, kamarát ti volá..."
Ja:,,
...zdvihol jeho otec, ktorý mal podobný hlas ako on, a ja som si ich pomýlil.
-
Soviet
Darca
Noo ta pevna bola sranda v tych dobach..mne volal kamarat..kecali sme..potom som zlozil, ale nevsimol som si ze som zlozil zle (takze stale bol na linke kamarat). A ten chvilku vyuzil a pocuval dalej..Len ked mi pri poobednom futbale zacne vykladat o tom ako som mal ist smeti vysypat a podobne tak som bol zahanbeny 
//Haslerka..tiez by som sa rad vratil..bola to strasne super.. stare dobre casy vymyslov a blbnutia..
//Haslerka..tiez by som sa rad vratil..bola to strasne super.. stare dobre casy vymyslov a blbnutia..
Som rocnik 1993 tj. 15 rocny ale ajtak si dost s tuna spominanych serialov pamatam
aj kazetu smolkov doteraz mam som ju dostal ked som mal 4 roky a nalepil som na nu aj papierik s fixkou nacarbanym kazetka smolkov
, pamatam sa na nastup tej paskovej hubby bubby a vsimal som si ze moje starsie sesternice (rocniky 1986 a 1988) strasne rady pocuvali spice girls a hrali sa s tamagothi, to som mal este 3 roky takze som si toho tolko nezazil ale trosku neskor to bola krasa, este sme dokonca mali stary gramafon tesla na ktorom som si stale pustal pesnicku Puf a Muf z platne Zony A
, a pozeraval som toho Emila aj toho skriatka s tym dedkom
, mali sme aj pocitac ale to bolo ine ako dnes dobre hry ktore aj dietamale mohlo hrat ako kacer donald ci prehistorik 2 ci povodne prince of persia
era do 1999 moje rane detstvo dokedy som mal 6 rokov bola ta najlepsie...boze az sa mi chce plakat a mat stroj casu a odvratit jednu vec ktoru tu nechcem specifikovat ktora mi neskor znicila detstvo
moje ranne detstvo v 90s bola doteraz moja najkrajsia cast zivota thank you 90s
//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 21:48 )
Btw mohol by tu niekto pisat aj o detstve z inych desatroci...zaujima ma to
//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 21:48 )
Btw mohol by tu niekto pisat aj o detstve z inych desatroci...zaujima ma to
-
Menojenanič
Expert
-
pryja
Darca
Trochu OT, ale napadol ma uryvok z jednej piesnedudo02 napísal:No jo-sloboda bola,ze som vypadol z domu a vedel som,ze ak ma niekto najde,tak az ked sa vratim domov...Dnesny mobil cloveka o tento pocit slobody uplne pripravil.
Kráľovná bielych tenisiek
Čo viac už môžeš chcieť
Od rána stráži telefón
Čo ak by práve on
Beznádej s nádejou celý deň nejde von
-
Kibo
Hardcore addict
cely den nejde von....
skuuuuuuuuuuus ju naaaaaaaajst
na znamych adresach, ludi sa nepytaj...
si mi teda dala... idem si do telefonu dat elan
dnes som si to prave uvedomil, v aute mi hralo radio a zahrali elan, zacal som si nahlas spievat a tak silno mam elan zakoreneny v krvi, ze som normalne cely text odspieval
skuuuuuuuuuuus ju naaaaaaaajst
na znamych adresach, ludi sa nepytaj...
si mi teda dala... idem si do telefonu dat elan
dnes som si to prave uvedomil, v aute mi hralo radio a zahrali elan, zacal som si nahlas spievat a tak silno mam elan zakoreneny v krvi, ze som normalne cely text odspieval