Kopačky adidas f50 tunit
-
Marosc
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Kopačky adidas f50 tunit
Má niekto nejaké skúsenosti s týmito kopačkami? Chcem si ich kúpiť ale sú drahšie tak chcem vedieť či sa to oplatí.
Re: Kopačky adidas f50 tunit
kopacky ti musia predovsetkym perfektne sediet na nohe a nikde ta netlacit, nedriet a sucasne ani nikde nema byt volne miesto. Proste maju "sediet ako uliate" a mas sa v nich dobre citit, aby ti nesposobovali otlaky, aby sa ti v nich velmi nepotila noha atd. ..., ci to uz budu tieto adidy, alebo ine adidy, pripadne umbro, mitre, nike ..., to najlepsie zistis ked si ich vyskusas.Marosc napísal:Má niekto nejaké skúsenosti s týmito kopačkami? Chcem si ich kúpiť ale sú drahšie tak chcem vedieť či sa to oplatí.
len tak btw: toto su ony? http://www.desinformado.com/wp-content/ ... s_euro.jpg (si mohol nejake foto upnut)
-
Marosc
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kopačky adidas f50 tunit
Hej to sú tie kopačky. Veď to je jasné že mi musia sedieť ako uliate ale ja chcem vedieť či tie kopačky dobre držia. Lebo predtým som mal rôzne iné značkové kopačky(nike,puma) a tie sa mi rozpadli po polroku používania.johny_sk napísal:kopacky ti musia predovsetkym perfektne sediet na nohe a nikde ta netlacit, nedriet a sucasne ani nikde nema byt volne miesto. Proste maju "sediet ako uliate" a mas sa v nich dobre citit, aby ti nesposobovali otlaky, aby sa ti v nich velmi nepotila noha atd. ..., ci to uz budu tieto adidy, alebo ine adidy, pripadne umbro, mitre, nike ..., to najlepsie zistis ked si ich vyskusas.
len tak btw: toto su ony? http://www.desinformado.com/wp-content/ ... s_euro.jpg (si mohol nejake foto upnut)
no, tak to ti nepovie nikto, pokial ich nemal. Ja mam s kopackami adidas len dobre skusenosti. Outdoorove mi vydrzali tri roky dost intenzivneho zaobchadzanie, turfy uz mam 2.5roka (aj ked teda pomaly uz zhanam nove) a salovky mam uz 4.rok, aj ked do haly posledne dva roky chodim vcelku malo.
Takisto sa ale urcite najdu aj ludia, ktorym nejake ine modely od adidasu proste nevydrzali tak dlho... Zalezi aj od toho, ci kopacky pouzivas na tom povrchu, na ktory su urceny a ako sa o ne staras (aspon obcas nakremovat).
Takisto sa ale urcite najdu aj ludia, ktorym nejake ine modely od adidasu proste nevydrzali tak dlho... Zalezi aj od toho, ci kopacky pouzivas na tom povrchu, na ktory su urceny a ako sa o ne staras (aspon obcas nakremovat).