Linux nie je komercny. Tak ze to nieje ovplivnovanie konkurencie v takom zmysle ako vo windowseKoCi napísal:EK by sa hlavne mala venovat niecomu uzitocnejsiemu a Opera duplom. Ak nesmie byt browser zahrnuty v OS Windows, potom nech rovnaky meter plati aj pre MacOS, Linux a pod.
No ako kde sme? To ako ked je niekto uspesnejsi, tak ho zacneme obmedzovat na ukor tych nestastnikov co sa proste nedokazu presadit?
S postupom EK vonkoncom nesuhlasim - prvy a posledny krok, co mali spravit, malo byt zmietnutie zaloby opery zo stola s vysmechom.
(inak uz tu bol jeden pokus o odstranenie prehravaca Windows Media Player - takzvane Nkove windowsy - vsetci vieme ako to dopadlo, takze len zbytocne naklady (nielen) pre MS naviac.)
//autoeditácia príspevku ( 18 Jan 2009, 23:46 )
linux je crap? hmmmm asi ako ked ja o tebe poviem ze si noob tiez ta nepoznam tak ako tylinuxToy M@ch!n3 napísal:2 Koci: MacOS neni dominanty OS, k linuxu sa nevyjadrujem lebo to je crap
Inak je to uplna blbost, kopec programov pouziva k chodu prave jadro z IE a takto potom vobec nebudu fungovat
radsej si nieco precitaj....precitat si rovno mozes aj o windows seven. Asi nieco na linuxe bude...
//autoeditácia príspevku ( 18 Jan 2009, 23:51 )
slobodny trh, nooo to by ma zaujmalo keby si mal napr. jedneho mob. operatora ci by sa ti pacili ceny lebo by bol vacsi a zrazal by mensich. nebyt regulacie tak je to vsetko v prdeli. pouzitelny na mackoch asi preto ze je nane predurceny a btw je cesta ako ho nainstalovat aj na pc. mne je jedno co je vo windowse nech je tam aj zfleku nainstalovany trojksy kon mfp. Ale aspon netarajte.KoCi napísal:a co ze nie je dominantny OS? Poznam kopec ludi co by radsej pouzivali MacOS, ako windows.. ale cia je to smola, ze mac smie byt len na mackoch? To ako ked spravim nieco, co sa na trhu uchyti, a dosiahnem dominantne postavenie, tak mi budu pristrihavat usi? Ako sorry, nedrel by som kvoli tomu ako kon, len aby som nevybacal z radu - ten lepsi by mal byt vyzvou pre slabsich, na jeho pokorenie - tak nejak by sa mala budovat konkurencia. A nie lepsieho zrazit na uroven slabsich.. je predsa slobodny trh, slobodny vyber.
A estenieco vlinuxe je napr. na KDE distribuciach konkretne na KUBUNTU nainstalovany aj Konqueror popri firefoxe.
//autoeditácia príspevku ( 18 Jan 2009, 23:58 )
pocitac robi to co ma, vpodstate ty sam si ten krok predtym (kedze davas input) co ti pocitac da(output) a kedze crap je output....Toy M@ch!n3 napísal:napriklad taky ze ako Root mi pri editacii je*nuteho Grubu pisalo ze nemam dostatocne prava