GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ONdr3j
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ONdr3j »

Šu-Do napísal:mne na Q6600@3GHz, zvysok to iste ako ty, tiez 64 bit vista.. nemam problem s loadingom.. mam tam patch a mam crack od fedora.. vsetko loadinguje za par sekund.. okrem prveho spustenia.. kym sa dostanem uplne do hry, tak to trva okolo minuty
mam presne to co ty, mam patch a crack od fedora, no nevravim ze to robi stale ale 1 loading z 15 je dlhyy (myslim tie pri misiach a pod) proste, cakam a cakam, dole stale je loading, zatial to boli len par min ale vcera len tak odhadom 15 min :(
kutlo
Medium Star
Medium Star

all

Príspevok od používateľa kutlo »

rozbehnem na tejto zostave gta4 aspon na 800x600 low???
CPU:Intel pentium d 925 3.0ghz
RAM:2gb ram 667mhz
GPU: Msi rx2600xt 256mb ddr3 128bit 800mhz 1400mhz
HDD:220GB

myslim aj s patchom...aj s commandline.txt
mozno pretaktujem...gpu a cpu

prosiim odpovedzteee
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa bodo07 »

ONdr3j napísal:mam presne to co ty, mam patch a crack od fedora, no nevravim ze to robi stale ale 1 loading z 15 je dlhyy (myslim tie pri misiach a pod) proste, cakam a cakam, dole stale je loading, zatial to boli len par min ale vcera len tak odhadom 15 min :(
Presne toto iste sa stava aj mne. A vobec netusim cim to je. Niekedy to ide uplne v pohode a inokedy to nacitava strasne dlho.
matt12
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matt12 »

jezis nepochopim naco tupisete ci vam to pojde na takej alebo takej masine...sak ak splnate mnimalne poziadvaky tak vyskusajte a uvidite.....
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

poradte naky program na taktovanie cpu a gpu :) dikec
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

poradi nekdo stou katastrofalny selhany
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

DAMON88 napísal:ludia viete mi poradit...mam tuto graf kartu http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=11981537 (nehovorte ze je to shit a podobne to viem aj sam) no a problem je v tom ze mi v hre ukazuje pamat iba 128MB pritom ak by aj mala 128MB tak by mi asi nefical crysis na ultra high detaily tak si myslim ze ci to nemoze byt preto ze jak som menil grafu ze som odvtedy nepreinstaloval WS myslite ze to moze byt tym ? Shocked bo ma to sere dost ma to nece vobec pustit na aspon medium kamosa zo 128mb to pusti na notase Rolling Eyes....plz poradteeee kamos ma notas 2x 1.5ghz turion tusim 2gb ram a 128mb grafu nvidiu ale oznacenie nwm ...
musis ten Crysis aj hrat a nie byt iba v menu.. to plati aj o tvojom kamosovi a jeho GTA IV :wink:
za dalsie.. ta karta nema ani DX10.. pokial viem, Ultra High ide iba pod DX10 :roll: a nepis mi tu o nejakom DX10 patchi pre XP
minoz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa minoz »

Cafte nemohli by ste my pomoc s problemom uz som Gta4 hral islo my presiel som ho, ale predvcerom som spustal hru a dalo my len social club login dal som skip a potom po ostalo tuhe a ked som dal zrusit proces dalo my len odoslat alebo neodoslat chybu a koniec toto my robilo pri kazdom spusteni hru som uz preinstaloval 4x vsetko som vymazal aj s adresarov ale stale to robi nerobi to este niekomu?????
kutlo
Medium Star
Medium Star

jak mi pdla sanka

Príspevok od používateľa kutlo »

....Jak mi padla sanka ...ked som toto uvidel....na 2600pro....rozbehol gtacko na plno...le textury na medium...1360x768....

wawww
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:musis ten Crysis aj hrat a nie byt iba v menu.. to plati aj o tvojom kamosovi a jeho GTA IV :wink:
za dalsie.. ta karta nema ani DX10.. pokial viem, Ultra High ide iba pod DX10 :roll: a nepis mi tu o nejakom DX10 patchi pre XP
pozri su tuto stranku tam som to myslim niekde nasiel :wink:
http://crysis.hotgames.cz/crysis-info/c ... odifikace/
ale niesom si isty ze to bolo na tejto stranke.....chcel som ist prave zrobit screeen aby si videl ze to ide ale vcera som akurat odinstaloval crysis a uz aj GTA bo stahujem nieco a uz nemam miesto na hdd :D

a radsej ako mi pizdovat by si mi mohol povedat preco mi to v gta ukazuje iba 128mb :roll:

//autoeditácia príspevku ( 19 Jan 2009, 15:33 )
no tak som predsa len nasiel niaky screen v PC aj ked nemam zapnuty AA bo potom to tak divno blbne :D...hmm tusim to idem znova naistalovat :D
Prílohy
bum2.JPG
ataman
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ataman »

fajn, zostava:
Athlon 5600MHz 2,9Ghz X2
Ram: 4GB
ATi HD4670

Hra ide v pohode, ale po chvíľke začne sekať, niekedy v animácií, inokedy keď vystúpim z auta.
Detaily na low, všetky čísla na nule, ani zmena rozlíšenia na najnižšie možné nepomohla.
Máte na to nejaké babské recepty?
Nechcem sa hrať s nastaveniami v Catalyste, som neznalý problematiky.
A ak to tu už niekde bolo, neokrikujte ma prosím, 150 strán je dosť
mirec014
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mirec014 »

cawte prosím mám taký problém s GTA 4 že po chvílke hrania sa mi bud vypne hra alebo reštartuje pc neviete prečo???môže to byť crackom?
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

mirec014 napísal:cawte prosím mám taký problém s GTA 4 že po chvílke hrania sa mi bud vypne hra alebo reštartuje pc neviete prečo???môže to byť crackom?
ze by sa ti daco mozno prehrievalo?? napr. grafika??
mirec014
Medium Expert
Medium Expert

to nie nič sa neprehrieva robí mi to iba pri GTA
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

sak gta je zatial asi jedina tak narocna hra tak mozno sa ti to prehrieva len pri gta
mirec014
Medium Expert
Medium Expert

nie ved som pozeral všetko je ok a mám aj napríklad crysis a ten hrám aj hodinu a teploty sú v pohode

//autoeditácia príspevku ( 19 Jan 2009, 19:17 )
nemohlo by to byť crackom?mohol by mi niekto na icq poslať crack???388-972-928
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak si zahraj toto a potom kukni teploty aj mne ide crysis na full detaily nist sa neprehrieva a gta sas mi ledva hybe a este mi ukazuje namiesto 512MB 128mb :roll:
mirec014
Medium Expert
Medium Expert

ja by som si to rád zahral lenže spustím hru dám start načíta rozbehnem sa autom výdem na cestu a vypne sa alebo reštart pc:(

//autoeditácia príspevku ( 19 Jan 2009, 21:56 )
no tak problém s reštartom som vyriešil ale mám tu iný problém.prosím vás ako ho odtránim???????Pozri prílohu
Prílohy
bez_názvu2.jpeg
bez_názvu.JPG
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Skús nový driver na grafiku a ak nič tak inú "medicínu" lebo toto nevyzerá na originálko
mirec014
Medium Expert
Medium Expert

no originálka to nie je a grafické ovládače mám najnovšie
Napísať odpoveď