zmena suboru

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lorino18
Medium Star
Medium Star

zmena suboru

Príspevok od používateľa Lorino18 »

Prosim vas vie mi niekto poradit,zmenil som jeden part.Klikol som otvorit s cim dal som v rare.No a teraz mam problem ze to chcem zmenit tak aby sa mi to ulozilo v Windows shell common.Opatovne ked stiahnem ten subor vzdy mi to ulozi pod rar a to nechcem.vid obrazok.Da sa to zmenit??
Prílohy
problem
problem
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

znovu daj Otvorit cim, zvol ten Shell Common a pod tym zoznamom si oznac moznost Vzdy pouzit vybrany program na otvorenie suborov tohto typu (alebo tak nejak - aj tak je tam len jedna moznost) :)
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lorino18 »

konyk87 napísal:znovu daj Otvorit cim, zvol ten Shell Common a pod tym zoznamom si oznac moznost Vzdy pouzit vybrany program na otvorenie suborov tohto typu (alebo tak nejak - aj tak je tam len jedna moznost) :)
No ale ten windows shell common tam neni medzi tymi programami. :?
jaroslavzatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jaroslavzatko »

Ak sa nemylim ide o subory archivu, takze trochu nechapem,,,,rozbalis to v pohode, nezalezi na ikone,ani na tom cim sa ti ma otvarat 1 balik,,ale ak chces zapni pripony a zmen ju, pripadne cez totalcommander
kabaka
Novice
Novice

ako otvoriť part

Príspevok od používateľa kabaka »

Dočítala som sa, že súbory typu part sa dajú spojiť cez winrar, winzip, alebo total comander len neviem ako. Mojím problémom je, že keď stiahnem akýkoľvek súbor, rozdelí ho na dve časti, jeden má 0 kb - je to aplikácia exe, druhý ma vyše 1000 kB, tak ako by mal byť a je to typ súboru part.
Čo s tým?
jaroslavzatko
Medium Expert
Medium Expert

xx

S tymi dvomi subormi to asi myslis v pripade, ked to este nieje stiahnute,,inak nevidim dovod,aby ti party, ci uz su to rary,zipy alebo 001...takym sposbom delilo,,,,,,,,,samozrejme .exe moze byt ako samorozbalovaci subor,,na taky 2x kliknes a rozbali sa ti to,,,inak kliknes pravym a das rozbalit
Ak nieco tahas, vytvori sa docasny subor, takze su 2,,ale nie aby boli 0kB a 1000kB,,,to by si tahala len nieco co ma 1MB,,,,,
kabaka
Novice
Novice

jeden súbor má koncovku *exe - nulový, a druhý má súbor *exe.PART, vo vlastnostiach som našla info, otvoriť čím - windows shell common dll, keď som klikla na *.exe.PART - pravým tlačidlo, tak mi neponúklo možnosť rozbaliť , extrahovať, iba pridať , komprimovať
jaroslavzatko
Medium Expert
Medium Expert

skus otvorit cim a vyber winrar a skus tak
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

predpokladam, ze ten subor, ktory chces stiahnut je typu .exe :) lebo toto, co hovoris ty, je nedotahany subor - pocas stahovania sa vytvoria 2 subory - jeden s nazvom, ktory bude, ked sa dotaha a druhy s takym istym nazvom, len ma navyse koncovku .part - do tohto 2 suboru sa pocas stahovania ukladaju data a po dokonceni stahovania sa prekopiruju do prveho suboru a ten s koncovkou .part sa zmaze..ak dojde k preruseniu stahovania, tak zostanu v zlozke obidva subory, ktore su ti nanic..
ten .exe subor musis stiahnut este raz (ak ho chces mat)..
kabaka
Novice
Novice

to bude asi áno... asi je do plne nestiahnutý súbor... doma vyskúšam, vďaka, na inom fóre som sa dočítala, že baba vymazala cookies, a išlo to, tak to vyskúšam
Napísať odpoveď