GTA 4
staci ked si nastavis v catalyste minimap na high qulitymirec014 napísal:ja by som si to rád zahral lenže spustím hru dám start načíta rozbehnem sa autom výdem na cestu a vypne sa alebo reštart pc:(
//autoeditácia príspevku ( 19 Jan 2009, 21:56 )
no tak problém s reštartom som vyriešil ale mám tu iný problém.prosím vás ako ho odtránim???????Pozri prílohu
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
skusil som dat ten commandline.txt
tam som si hodil
uz mozem na svojej ATi4870 512 hodit vsetko na max... sice mi pise pri high texturach, ze bla bla 914mb.. (rozl. 1600*1200).. hra mi slape nadherne.. pri low a medium som mal problem s tym, ze ked som kukol pocas jazdy do boku, alebo dozadu, ze ako keby sa snazilo rychlo nacitat textury.. teraz to ide uplne super... view mam na 40 a detaily na 55.. shadow na 9 a vehicles na 100 (nech mam vzdy nejake poruke
)...
fps kolise od 22 do 40.. priemerne 30.. na tych 22 padne ked je vela aut v noci..
pri vsetko low (iba tam kde su tie posuvniky, textury a render mi nerobia ziadne zmeny v FPS) mi nepadne fps pod 40.. cca mam 50.. )..
cize.. to co som napisal do CODE.. urobte si v priecinku GTA IV (kde je launcher) subor commandline.txt , tam to vpiste presne tak ako som to sem dal.. a hru potom pustite cez ten launcher..
// no super.. uz viem ako spojazdnit savy.. pokial reinstalujete windows, alebo ich chcete spojazdnit na inom PC, ci wine
teraz som odskusal
tam som si hodil
Kód: Vybrať všetko
-nomemrestrict -novblank -norestrictions -noprecachefps kolise od 22 do 40.. priemerne 30.. na tych 22 padne ked je vela aut v noci..
pri vsetko low (iba tam kde su tie posuvniky, textury a render mi nerobia ziadne zmeny v FPS) mi nepadne fps pod 40.. cca mam 50.. )..
cize.. to co som napisal do CODE.. urobte si v priecinku GTA IV (kde je launcher) subor commandline.txt , tam to vpiste presne tak ako som to sem dal.. a hru potom pustite cez ten launcher..
// no super.. uz viem ako spojazdnit savy.. pokial reinstalujete windows, alebo ich chcete spojazdnit na inom PC, ci wine
teraz som odskusal
1. Copy the whole folder "Rockstar Games" from "C:\Users\*****\AppData\Local\" and "XLive" folder from "C:\Users\*****\AppData\Local\Microsoft\". (VistaX64)
2. Save it for back-up.
3. After you've formatted your HDD to any OS and installed the game. (GTAIV) Paste the back-up folders "Rockstar Games" and XLive" to where you got the files before overwriting the files.
"C:\Users\*****\AppData\Local\" = "Rockstar Games"
"C:\Users\*****\AppData\Local\Microsoft\" = "XLive"
4. Now run the game and press "HOME" in-game to sign-in from XLive. Choose your old nick when signing-in. Don't make new account or your save file won't load.
5. After signing-in, play the game and it will load your save file automatically.
*On XP these directories live in: C:\Documents and Settings\******\Local Settings\Application Data\
Robbie42.. napr. program FRAPS
//autoeditácia príspevku ( 21 Jan 2009, 10:43 )
Už žeby bola na sklade GTX285ka..
//autoeditácia príspevku ( 21 Jan 2009, 10:43 )
To je môj sen mať traffic density na 100.. som to raz skúsil.. a už na začiatku mosta bola zápcha.. keď som došiel na stredný ostrov, tak som to hneď zrušil, bo bola pekná sekanička. Teraz mám defaultne na nejakých 20-30.. a keď idem v noci na prostrednom ostrove v protismere, padá mi to na +/-15fps ([email protected], 4GB, 8800GT OC, 1280x1024)..Šu-Do napísal:vehicles na 100 (nech mam vzdy nejake poruke)...
fps kolise od 22 do 40.. priemerne 30.. na tych 22 padne ked je vela aut v noci..
Už žeby bola na sklade GTX285ka..
-
Šu-Do
Redeemer
brm... zostavu aku mas, s tou by problem nemal byt.. nechapem..
vehicle density je pekna sranda.. hlavne v noci, ked vidis brzdiace svetla, ked je zapcha, alebo ked ju sposobis ty
inak teraz som skusal dat savy z Visty 64 bit do 32 bit XP.. vsetko ide.. nie je problem..
akurat ma mrzi, ze na rovnakom setupe mi na XP fps nepadne pod 30
.. a niekedy ide na 60, na letisku cez 70.. cca je 35... oproti tej viste...
vehicle density je pekna sranda.. hlavne v noci, ked vidis brzdiace svetla, ked je zapcha, alebo ked ju sposobis ty
inak teraz som skusal dat savy z Visty 64 bit do 32 bit XP.. vsetko ide.. nie je problem..
akurat ma mrzi, ze na rovnakom setupe mi na XP fps nepadne pod 30
ja mam nastavenia High, Very High a vsetko naplno okrem view distance, na rozliseni 1920x1200, HD 4870 X2, Q9550, 4Gb 1066 mhz ram, Vista Ultimate a fps sa pohybuje len okolo 25 (merane pomocou Fraps), preco len tolko ked vsetci pisu o takych velkych cislach ako napr. su-do 70??? a zvlastne je, ze mi ukazuje len 1010 Mb a pritom mam 2Gb grafickej pamate.Šu-Do napísal:brm... zostavu aku mas, s tou by problem nemal byt.. nechapem..
akurat ma mrzi, ze na rovnakom setupe mi na XP fps nepadne pod 30.. a niekedy ide na 60, na letisku cez 70.. cca je 35... oproti tej viste...
-
Šu-Do
Redeemer
nataktuj to CPU, velmi to pomoze...-hitman- napísal:ja mam nastavenia High, Very High a vsetko naplno okrem view distance, na rozliseni 1920x1200, HD 4870 X2, Q9550, 4Gb 1066 mhz ram, Vista Ultimate a fps sa pohybuje len okolo 25 (merane pomocou Fraps), preco len tolko ked vsetci pisu o takych velkych cislach ako napr. su-do 70??? a zvlastne je, ze mi ukazuje len 1010 Mb a pritom mam 2Gb grafickej pamate.
ten render si daj na highest.. na fps sa ti to neodzrkadli...
najviac z fps zere detail a view distance... odporucam dat tieto dve hodnoty na stred..
cela tato hra je velmi zle vyladena..
na to je tu ina temaDAMON88 napísal:lol diki su-do mi to ide tak isto na low ako aj na mediu a nieco na highfps stale 15-20
takze potrebujem niak poradit v tom taktovani cpu ale aj v GPU
plz poradte help
dik, ale ohladne toho cpu: myslis si ze bude mat nejaky efekt keď nataktujem core2quad 2,83 GB na nejakych dajme tomu 3,2 Ghz? Je to len o par mhz. A nebude tovplyvnene tak trochu aj tym rozlisenim?p.s. myslel som ze pri grafike za 500€ to bude slapat najlepsie ako sa da.Šu-Do napísal:nataktuj to CPU, velmi to pomoze...
ten render si daj na highest.. na fps sa ti to neodzrkadli...
najviac z fps zere detail a view distance... odporucam dat tieto dve hodnoty na stred.. to, ze ti zobrazuje 1GB je v pohode..
cela tato hra je velmi zle vyladena.. uz som videl, ako to islo niekomu v pohode na uplne kktskych zostavach
-
Šu-Do
Redeemer
v tejto hre nejde tak o VGA ako o CPU.. ak ho das na 3.2Ghz, ver mi, ze vykon v hre ti pojde pekne hore...-hitman- napísal:dik, ale ohladne toho cpu: myslis si ze bude mat nejaky efekt keď nataktujem core2quad 2,83 GB na nejakych dajme tomu 3,2 Ghz? Je to len o par mhz. A nebude tovplyvnene tak trochu aj tym rozlisenim?p.s. myslel som ze pri grafike za 500€ to bude slapat najlepsie ako sa da.
ak si myslis, ze je to rozlisenim, mozes skusit predsa zmensit.. ale to nebude tym.. VGA je mrte silna.. musi to dokazat utiahnut...
wau.. 48Ghz.. vsak to si nemal zaklad ani 2.1 GhzDAMON88 napísal:jupi prave som taktol procak o 48ghz![]()
moj prvy uspech
![]()