??? Problém s grafikou ???

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
scatly
Novice
Novice

??? Problém s grafikou ???

Príspevok od používateľa scatly »

Zdravíčko mám taký problém a už som skúšal všetko možné nejde mi na PC nainštalovať grafika teda grafický monitor podpora plug and play (obr.)

je to na základnej doske: GA-M57SLI-S4

skúšal som sťahovať nový ovládač ku nej ale nepomohlo pri jeho nainštalovaní mi zobrazý používanie iba 4 farieb a nejde to prepnúť keby ste vedeli čo stím bol by som velmi vďačný za pomoc
Prílohy
príklad čo potrebujem
príklad čo potrebujem
pacho666
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pacho666 »

Ale to by si mal dat ovladac na monitor, nie na graficku kartu. TAKto to mam aj ja ked nainstalujem WIN, dam iba ovladac na grafiku a na monitor ak nedam, mam to tak napisane :)
scatly
Novice
Novice

pacho666 napísal:Ale to by si mal dat ovladac na monitor, nie na graficku kartu. TAKto to mam aj ja ked nainstalujem WIN, dam iba ovladac na grafiku a na monitor ak nedam, mam to tak napisane :)
nooo hej ja viem ale ono sa v podstane z ovládača nainštaluje aj podpora pre monitor len keď ho nainštalujem tak mi v nastaveniach dá v kvalite farieb možnosť 4farby a keď ho odinštalujem tak sa to vráti zase na NAJVYŠŠIU KVALITU FARIEB a neni nainštalovaný monitor a potom sekajú okná napr.keď ich presúvaš a nejdu ani hry nič

len pre informáciu ta grafická karta je inegrovaná na doske tento chip : nForce 570 SLI
sovietman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

je to chyba driveru monitora. Ale ak ti to teraz ide v pohode na plne farby tak preco to chces instalovat za kazdu cenu?
scatly
Novice
Novice

sovietman napísal:je to chyba driveru monitora. Ale ak ti to teraz ide v pohode na plne farby tak preco to chces instalovat za kazdu cenu?
pretože ono displey ide na plnu kvalitu ale nejdu hry a napr. keď premiestnuješ okná tak to tak seká
Napísať odpoveď