Skúšal som resetovať bios aj odpájať HDD pri bootovaní CD, vymenil som cd-rom, ide káble ale nič nepomáha. Neviete mi pls pomôcť tento problém vyriešiť?.. Ďakujem K+1962: No operating system found. Press F1 to repeat boot sequence.
Chyba na IBM PC
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Chyba na IBM PC
Keď som chcel nainštalovať windows na jeden IBM PC, tak pri bootovaní napísalo toto:
-
zdenko.xxxx
Light Star
zišlo by sa ti otestovať disk či nie je chyba tam najlepšie nejakým programom hodíš na disketu a nabootuješ z diskety ja osobne mám dobre skúsenosti s HDDRegenerator-om len je to shareware
treba sa teda poobzerať po ňom alebo ešte by mohol pomôcť low level format ktorý by mal byť k dispozicii v možnostiach boot softu na strankach vyrobcu tvojho HDD(zapíše ti do každého sektoru na disku 0 )
mne robilo nieco ine, mozno t s tym suvisi ... ked som dal do IBM/Lenovo R60 WinXP cd a chcel nainstlaovat nenaslo mi disk. tak v biose treba zmenit pri nastaveniach disku nieco na to druhe. neviem presne co to je bolo to davno ale myslim ze to ma nieco so sata/ata. visty sli v pohode len xp nemali podporu pre to. skus to tam pohladat.