Monitor 2009

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Prežívate stres z monitoru?

Dosť veľký
40
17%
Začína to
58
25%
Nie je mi to jedno
131
57%

Celkom hlasov: 229

metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

ja osobne keby nechodim na 8-rocny gympel tento rok pisem s vami, my sme akurat tento rok pisali komparu, matika nieakych 65%, slovina 55% a logicka uvaha(ci co to bolo) som mal na 90%, ale treba povedat ze som sa na to aj vyflakol pretoze o nic nam neslo, len si chceli overit co vieme, neboli za to ziadne postihy a ani pochvali ale drzim vam vsetky palce a poviem vam ze ak je pravda ze monitor je lahsi ako kopmaro tak to vsetci urcite napisete nad 60%
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Setton: Netvrdim, ze to je zle, ale podla mna je to aj tak neferove. Priklad, mal som dozor a bol strasne prisny. Vo vedlajsej triede volali medzi sebou ucitelia s druhej skoly a radili im ak nieco nevedeli. Je to taka diskriminacia pre niektorych. A pokazit zivot? Prepac, ale nerozumiem co je na Monitore zivotne dolezite. I'm just smiling. :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

je to doležite lebo dosť deťi sa rozhoduje po monitore na aku ide školu a ked napiše zle monitor už si neverí a miesto nejakej dobre školy ja nvm napr. SPS ..........pojde na nejaky učebny z maturitou ale nepojde na vyšku lebo na takychto škola sa človek dosť skazí a už to ide. ..........bohužial je blbé že jeden test rozhoduje a tvojiích dalšich 4 rokoch študia.......
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Na tom "deťi" som sa pousmial. Ja som napisal Monitor na 80/60 a som na gymnaziu v pohode. Nie je to nic strasne. Prinajhorsom sa robia na skoly prijmacky. Ak niekto dobabre Monitor tak ma aspon istotu, ze existuje nahrada.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

yazoo napísal:Setton: Netvrdim, ze to je zle, ale podla mna je to aj tak neferove. Priklad, mal som dozor a bol strasne prisny. Vo vedlajsej triede volali medzi sebou ucitelia s druhej skoly a radili im ak nieco nevedeli. Je to taka diskriminacia pre niektorych. A pokazit zivot? Prepac, ale nerozumiem co je na Monitore zivotne dolezite. I'm just smiling. :)
No hej, všetci by mali mať rovnaký prístup - buď sa radí každému alebo nikomu.. tak je to ozaj nefér.. hlavne ak som tam, kde sa neradí heh.. deťi.. no ja končím.. Pokaziť život - zober si že na začiatku ťa nejaký učiteľ-sekera uvidí opisovať a zoberie ti Monitor.. Máš automaticky 0% a môžeš ísť do <>.. Aj keď je to málo pravdepodobná situácia..
Na tom "deťi" som sa pousmial. Ja som napisal Monitor na 80/60 a som na gymnaziu v pohode. Nie je to nic strasne. Prinajhorsom sa robia na skoly prijmacky. Ak niekto dobabre Monitor tak ma aspon istotu, ze existuje nahrada.
Jo, súhlasím.. monitor nie je nič super-extra dôležité.. proste nad 50 aj blbec napíše a keď je nad 50 je to ok.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

chcel by som vediet ci to len nas tak mučia učitelia od začiatku roka alebo sa mylim?????????????????????? uz mi to trochu lezie na nervy
:twisted:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no nam dneska oznamila učitelka ze v apriiiili pišeme niečo ako monitor že každy rok sa vybere len zopar tried a tento rok sme to my...........bude to niečo ako test priemeru inteligencie terajšich 9.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Zaxman napísal:no nam dneska oznamila učitelka ze v apriiiili pišeme niečo ako monitor že každy rok sa vybere len zopar tried a tento rok sme to my...........bude to niečo ako test priemeru inteligencie terajšich 9.
U nas by to dopadlo... :lol:
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

Zaxman napísal:no nam dneska oznamila učitelka ze v apriiiili pišeme niečo ako monitor že každy rok sa vybere len zopar tried a tento rok sme to my...........bude to niečo ako test priemeru inteligencie terajšich 9.
to bola tak sprostost minuly rok ze koniec ani podobne otazky ako na monitire proste nic ... tam my vyslo nieco okolo 90% a na monitore... norma monitorl ani zverejnovat nejdem :-D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no kedže je to len nejaky testík na priemer deviatakou ..............tak ako povedal moj spolužiak tak aspon ku koncu roka spravíme riadnu hambu a pojdeme na prazdniny :D
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nasiel som jednu stranku o monitore http://www.monitor.php5.sk/

//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 19:27 )
ja sa budem na monitor ucit hlavne cez jarne prazdniny neewem ako vy ale mi mame prazdniny pred monitorom. :wink:

UZ LEN 45 DNI

//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 19:32 )
Chodite na nejaké doučovania??????????
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tyzden pred monitorom sa v nasej skole budu deviataci ucit iba slovensky a matiku.Takze na den 3 hodiny sloviny a 3 matiky a takto 5 dni, tak toto si myslim ze bude pre mna dobra priprava na monitor, to znamena, ze uz sa netreba ucit doma.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Presne ako vravíš.. btw. ten web o monitore.. že za mesiac naňho bolo 174 či koľko útokov.. námet na píspevok do text. vtipov? xD
murcatko
Light Expert
Light Expert

achj ajaleluja...

Príspevok od používateľa murcatko »

boze co z toho vzdy vsetci robite taku vedu :?:
ved o nic nejde, jednoduchy porovnavaci test, ak nie je clovek primitivny na +60% to musi spravit aj keby sa neucil...
ja som mal okolo 80 z oboch, ale my sme to nepotrebovali minuly rok vobec, lebo som z gympla a robili sme to aj tak niekedy v marci ci aprili :D
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

aaale nevim co stresujete.. ja som to pisal minuly rok a bolo to uuplne v pohode.. to vyzeralo rano asi tak ze: "cau, no co bojis sa ?" "coze ?!? coho ? jaaaaj monitor :D" a ucitelov sme mali fajnovych tiez nam poradili asi tri ulohy takze v pohode... a mal som 9O a 9O :P
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

makoss napísal:aaale nevim co stresujete.. ja som to pisal minuly rok a bolo to uuplne v pohode.. to vyzeralo rano asi tak ze: "cau, no co bojis sa ?" "coze ?!? coho ? jaaaaj monitor :D" a ucitelov sme mali fajnovych tiez nam poradili asi tri ulohy takze v pohode... a mal som 9O a 9O :P
a na jake znamky sa ucis alebo tak ucis sa vela do skoly minuly rok samozrejme :lol:

//autoeditácia príspevku ( 25 Jan 2009, 19:30 )
chodi niekto z vas na doucovania?????????

//autoeditácia príspevku ( 27 Jan 2009, 16:51 )
Chcel by som sa opytat ze aky ste mali pocit ti ktori ste uz monitor pisali Den pred monitorom a to rano ked ste monitor pisali
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

no my sme pred monitorom pekne makali... doma som sa do toho ani nepozrel, ale v skole sme furt pisali vsetky Kompara co sa dali a minulorocne monitory.. as dva krat sme boli v skole v sobotu na asi 4 alebo 6 hodin to sa nepamatam - sme mali ze 3 matiky a 3 sloviny alebo dve a dve... nevim uz jak to bolo ale ucitelky nam davali zabrat ale stalo to zato.. ten fajnovy pocit ze aaaa prijali ma na gymnazium bez prijimaciek :P fakt sa oplati snazit sa na vysvecku mat jennotky a dobre napisat monitor ;)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Troska chore chodit do skoly v sobotu kvoli takemuto testu. Je pravda, ze treba makat, ale na toto by ma nikto nedonutil.
Ja som sa citil v pohode aj pred monitorom aj po nom. Stres ti vobec neprida.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

makoss napísal:dva krat sme boli v skole v sobotu na asi 4 alebo 6 hodin to sa nepamatam - sme mali ze 3 matiky a 3 sloviny alebo dve a dve...
:| to bolo asi nepovinne ze...mna by v sobotu do skoly nedostali ani keby 1 rozdavali :lol:
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Zdravim počuli ste že na monitore bude čas vypracovania 45 minut ? Minuly rok to bola hodinka. Ale určite bude aj menej príkladov!
Zamknuté