Monitor 2009
ja osobne keby nechodim na 8-rocny gympel tento rok pisem s vami, my sme akurat tento rok pisali komparu, matika nieakych 65%, slovina 55% a logicka uvaha(ci co to bolo) som mal na 90%, ale treba povedat ze som sa na to aj vyflakol pretoze o nic nam neslo, len si chceli overit co vieme, neboli za to ziadne postihy a ani pochvali ale drzim vam vsetky palce a poviem vam ze ak je pravda ze monitor je lahsi ako kopmaro tak to vsetci urcite napisete nad 60%
Setton: Netvrdim, ze to je zle, ale podla mna je to aj tak neferove. Priklad, mal som dozor a bol strasne prisny. Vo vedlajsej triede volali medzi sebou ucitelia s druhej skoly a radili im ak nieco nevedeli. Je to taka diskriminacia pre niektorych. A pokazit zivot? Prepac, ale nerozumiem co je na Monitore zivotne dolezite. I'm just smiling. 
je to doležite lebo dosť deťi sa rozhoduje po monitore na aku ide školu a ked napiše zle monitor už si neverí a miesto nejakej dobre školy ja nvm napr. SPS ..........pojde na nejaky učebny z maturitou ale nepojde na vyšku lebo na takychto škola sa človek dosť skazí a už to ide. ..........bohužial je blbé že jeden test rozhoduje a tvojiích dalšich 4 rokoch študia.......
No hej, všetci by mali mať rovnaký prístup - buď sa radí každému alebo nikomu.. tak je to ozaj nefér.. hlavne ak som tam, kde sa neradí heh.. deťi.. no ja končím.. Pokaziť život - zober si že na začiatku ťa nejaký učiteľ-sekera uvidí opisovať a zoberie ti Monitor.. Máš automaticky 0% a môžeš ísť do <>.. Aj keď je to málo pravdepodobná situácia..yazoo napísal:Setton: Netvrdim, ze to je zle, ale podla mna je to aj tak neferove. Priklad, mal som dozor a bol strasne prisny. Vo vedlajsej triede volali medzi sebou ucitelia s druhej skoly a radili im ak nieco nevedeli. Je to taka diskriminacia pre niektorych. A pokazit zivot? Prepac, ale nerozumiem co je na Monitore zivotne dolezite. I'm just smiling.
Jo, súhlasím.. monitor nie je nič super-extra dôležité.. proste nad 50 aj blbec napíše a keď je nad 50 je to ok.Na tom "deťi" som sa pousmial. Ja som napisal Monitor na 80/60 a som na gymnaziu v pohode. Nie je to nic strasne. Prinajhorsom sa robia na skoly prijmacky. Ak niekto dobabre Monitor tak ma aspon istotu, ze existuje nahrada.
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
to bola tak sprostost minuly rok ze koniec ani podobne otazky ako na monitire proste nic ... tam my vyslo nieco okolo 90% a na monitore... norma monitorl ani zverejnovat nejdemZaxman napísal:no nam dneska oznamila učitelka ze v apriiiili pišeme niečo ako monitor že každy rok sa vybere len zopar tried a tento rok sme to my...........bude to niečo ako test priemeru inteligencie terajšich 9.
-
lacijawa
Star
nasiel som jednu stranku o monitore http://www.monitor.php5.sk/
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 19:27 )
ja sa budem na monitor ucit hlavne cez jarne prazdniny neewem ako vy ale mi mame prazdniny pred monitorom.
UZ LEN 45 DNI
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 19:32 )
Chodite na nejaké doučovania??????????
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 19:27 )
ja sa budem na monitor ucit hlavne cez jarne prazdniny neewem ako vy ale mi mame prazdniny pred monitorom.
UZ LEN 45 DNI
//autoeditácia príspevku ( 24 Jan 2009, 19:32 )
Chodite na nejaké doučovania??????????
achj ajaleluja...
boze co z toho vzdy vsetci robite taku vedu
ved o nic nejde, jednoduchy porovnavaci test, ak nie je clovek primitivny na +60% to musi spravit aj keby sa neucil...
ja som mal okolo 80 z oboch, ale my sme to nepotrebovali minuly rok vobec, lebo som z gympla a robili sme to aj tak niekedy v marci ci aprili
ved o nic nejde, jednoduchy porovnavaci test, ak nie je clovek primitivny na +60% to musi spravit aj keby sa neucil...
ja som mal okolo 80 z oboch, ale my sme to nepotrebovali minuly rok vobec, lebo som z gympla a robili sme to aj tak niekedy v marci ci aprili
-
lacijawa
Star
a na jake znamky sa ucis alebo tak ucis sa vela do skoly minuly rok samozrejmemakoss napísal:aaale nevim co stresujete.. ja som to pisal minuly rok a bolo to uuplne v pohode.. to vyzeralo rano asi tak ze: "cau, no co bojis sa ?" "coze ?!? coho ? jaaaaj monitor" a ucitelov sme mali fajnovych tiez nam poradili asi tri ulohy takze v pohode... a mal som 9O a 9O
//autoeditácia príspevku ( 25 Jan 2009, 19:30 )
chodi niekto z vas na doucovania?????????
//autoeditácia príspevku ( 27 Jan 2009, 16:51 )
Chcel by som sa opytat ze aky ste mali pocit ti ktori ste uz monitor pisali Den pred monitorom a to rano ked ste monitor pisali
-
makoss
Medium Expert
no my sme pred monitorom pekne makali... doma som sa do toho ani nepozrel, ale v skole sme furt pisali vsetky Kompara co sa dali a minulorocne monitory.. as dva krat sme boli v skole v sobotu na asi 4 alebo 6 hodin to sa nepamatam - sme mali ze 3 matiky a 3 sloviny alebo dve a dve... nevim uz jak to bolo ale ucitelky nam davali zabrat ale stalo to zato.. ten fajnovy pocit ze aaaa prijali ma na gymnazium bez prijimaciek
fakt sa oplati snazit sa na vysvecku mat jennotky a dobre napisat monitor