asus eee pc help
asus eee pc help
chlapci mam an vas jednu otazku..je mozne aby bateria stratila kapacitu o 4000 mWh za mozno dva dni co som mal ten pc pripojeny na nabijacku nonstop aj ked abteria uz bola nabita..skodi to tej baterii ked je furt priipojena na nabijacku aj ked ej uplne nabita? lebo ked si porovnam hodnoty v everste tak kukam jak pukvica ze menovita kapacita je 55272 mWh este pred par dnami bola maximalna kapacita dobitia 55097mWh a teraz je 51962 ja nechapem to ajk je mozne ze straca kapacitu tak rcyhlo to by nemalo nie? to az za par mesiacov alebo to ej tak nekavlitna abterak alebo co kokos?
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmmm ja mam ten Notebook a vsetko v poho. Po 4 mesiacoch mi trochu klesla vydrz baterky cca 20-30 minut, a mam ho na nabijacke ked mozemco je asi tak 75% casu co som na nom. Najviac to zalezi od toho co mas vsetko pozapinane, a pozri si na aky sposob ti ide baterka ked nenabijas ja mam portable/Laptop. Napr teraz pri 100% baterke mi ukazuje 4hod 15 minut a mam zapnutu len wifinu, webka vypnuta 
Myslím si že sú to len fámy všetko. Novšie notebooky maju predsa ochranu proti prebíjaniu baterky. Takže tak, pokial je notebook zapojený cez adapter, tak ťaha napetie iba z neho a nie z baterky. A stracanie kapacity baterky je prirodzený jav ktorému sa jednoducho nevyhneš a pri notebookoch to plati obzvlášť. Nečuduj sa že po pol roku ti kapacita klesne aj o 10 - 15 %. normálka