Jan Slota

Diskusie na politické témy...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Tema Jan Slota v politike? :D .. Vtipovisko je vyssie.
mrston
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mrston »

uplny primitiv vygumovany je slota ..nevem preco sa tu vobec rozobera..to je UROVEN slovenskj politiky
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Pretože ten úbohý primitív Slota sa nebojí povedať to, o čom sa niektorí boja rozmýšlať... a aj keď je vulgárny, pije, ale hovorí pravdu tak, ako je...

A to, ako píšeš svedčí o tvojej úrovni intelektuálneho vývinu(poloretardovaného debila)... :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Určite by som netvrdil, že človek, ktorý nemá rád Slotu je poloretardovaný debil. Nie som.
Ver mi, že keby nebolo jeho výrokov a teraz by sa dialo to čo sa deje, tak Slovensko má v rukách také tromfy, že Maďarská republika by sa mohla sťažovať na lampárni a nie v EÚ parlamente. Takto len znižujeme našu vážnosť a nahrávame druhej strane.
Vlastenecká politika sa dá robiť aj inak. Mohli by sme sa učiť od Bugára.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

ZitePunkom napísal:Pretože ten úbohý primitív Slota sa nebojí povedať to, o čom sa niektorí boja rozmýšlať...
Napr..?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

begbeee napísal:Určite by som netvrdil, že človek, ktorý nemá rád Slotu je poloretardovaný debil. Nie som.
Ver mi, že keby nebolo jeho výrokov a teraz by sa dialo to čo sa deje, tak Slovensko má v rukách také tromfy, že Maďarská republika by sa mohla sťažovať na lampárni a nie v EÚ parlamente. Takto len znižujeme našu vážnosť a nahrávame druhej strane.
Vlastenecká politika sa dá robiť aj inak. Mohli by sme sa učiť od Bugára.
Ja som netvrdil, že človek, ktorý nemá rád Slotu je poloretardovaný debil.. určite som to netvrdil o Tebe... ak chceš, treba si ešte raz poriadne prečítať poslednú vetu... je to len narážka na neho, nie na odporcov Slotu.. Tí, ktorí ho nemajú radi... je mi to jedno, je to len vec názoru a za názor nebudem niekomu nadávať.. názor si treba potvrdiť, alebo podložiť.. =) :wink: Naproti... ver mi, že keby tam nebolo jeho, tak nevieme o väčšine činností, ktoré robí maďarská vláda na našom území... :)

K poslednému príspevku.. prečítaj si moje posty a hlavne články, ktoré som sem dával.. :wink: napr. :) :wink:

//edit: tak sem som veľa tých článkov nepoprídával.. :D ale jeden tam je.. a stačí si otvoriť nejaké aktuálne noviny, ktoré nie sú otočené prožidovským smerom a bude to oukej... :wink: /myslím internetové/
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Hoci oficiálne zarobil len niekoľko miliónov, správa sa šéf SNS ako superboháč
Slota tají, z čoho platí svoje autá, jachty a lietanie

Vila, jachta, motorka, drahé autá či niekoľko bytov patria medzi majetok, ktorý využíva Ján Slota. Výpočty SME ukazujú, že z priznaných príjmov nemá šancu ich zaplatiť.

BRATISLAVA. „S pánom Tretinom sa poznám minimálne pätnásť rokov. Ja som bol ten, kto urobil všetko preto, aby zo Zamedie odišiel.“ Aj týmito slovami obhajoval ministra výstavby Mariana Janušeka predseda SNS Ján Slota. Zamedia dostala od rezortu zákazku za 3,6 miliardy korún. Súčasťou víťazného konzorcia bola aj firma Avocat, ktorá má tiež blízko k Slotovi.

Priznanie predsedu SNS, že rozhoduje o personálnych otázkach firiem, s ktorými nemá oficiálne nič spoločné, opäť vzbudilo otázky, z akých peňazí je financovaný jeho majetok.

Drahé autá, jachty, lietadlá, motorky, luxusná vila na Jadrane. Až donedávna bolo všetko napísané na jeho blízkych, kamarátov alebo spriaznené firmy. Roky to nikto neriešil, lebo papierovo všetko sedelo. Ján Slota bol oficiálne len o niečo lepšie zarábajúci Slovák, rozhodne však žiaden superboháč.

Cely clanok : http://www.sme.sk/c/4224250/slota-taji- ... tanie.html
/////////////////////////////////

Dostál podal na Slotu trestné oznámenie

BRATISLAVA. Podpredseda mimoparlamentnej Občianskej konzervatívnej strany (OKS) Ondrej Dostál podal dnes na Generálnu prokuratúru (GP) SR podnet na predsedu Slovenskej národnej strany (SNS) Jána Slotu. Žiada, aby GP SR prešetrila podozrenia, či nebol spáchaný trestný čin krátenia dane a poistného.

Cely clanok :
http://www.sme.sk/c/4227391/dostal-poda ... menie.html

Odporucam pozriet si hlavne video. s Dostalom.

A Fico zas nic nekona, jemu takyto ludia asi nevadia... Hlavne ze mal same recicky.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

MakeFake napísal: A Fico zas nic nekona, jemu takyto ludia asi nevadia... Hlavne ze mal same recicky.
"Do troch minut budem odvolavat!"
RedDragoNN
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa RedDragoNN »

Hlúpy šovinista alebo ani neviem ako ho inak nazvať,ktorý zbytočne robí napatie vzťahov medzi Slovákmi a Maďarmi... :roll:
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

djxtreme napísal:neviem sice z akeho dovodu ho nazyvas sedlakom...podla mojho nazoru je jeden z mala co ma pravdive nazory a vidi co sa skutocne deje aj ked nie som jeho zaryty zastanca alebo odporca madarov,ale co si dovolili oni v poslednej dobe uz prekrocilo medze a ked on povie slovensku pravdu (co vzdy aj tvrdil lenze nikto to skoro nebral vazne) tak ho nazyvaju sedlakom.
len škoda, že tú pravdu prezentoval nevhodným spôsobom (vulgarizmy, alkohol atď...). A má na maďarov a ďalších veľa rečí, ale prakticky nič nerobí pre to, aby ten "problém" vyriešil, okrem pár známych citátov. (toto bolo zmazané z inej témy, tak to dám sem)
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Ján Slota je dobrý tak na zabávanie Slovákov, na to ale nepotrebuje byť v politike. Stačí aby si vytvoril vlastnú šhow a má vystarané. Čo sa týka ostatných parlamentných politických strán ani jedna nepatrí do politiky.

Ján Slota sa na národniara hraje, čoho dôkazom je že vždy keď sa istá časť histórie prezentovaná ľudmi z SNS stane nepopulárnou, Slota túto agendu zahodí, tak zahodil aj prvý štát(kôli mediálnemu tlaku), zahodí aj iné osobnosti slovenského života pokiaľ na nich médiá nájdu "škvrnu". Škvrna v konečnom dôsledku nikdy škvrnou nebola len médiá ju ako škvrnu podávajú.

Čo sa týka tých jeho národných rečí, treba si skontrolovať koľko z toho čo narozprával aj vykonal. Čo sa týka akcií strana SNS má asi jednu až 2 akcie v každom regióne za rok. Napríklad také SHO má 1 akciu za mesiac a pritom nemá žiadnu štátnu podporu. Akcie sú platené z členského a príspevkov ľudí. Myslím si že na národnú stranu je naozaj málo organizovat jednu či 2-akcie za rok a samozrejme len také ktoré budu patrične mediálne zhodnotené. SNS je strana založená ako každá dnešná parlamentná strana na biznise, nie na národovectve, národovectvo je len prostriedok ako zakryť dobrý biznis. Samozrejme niektorých členov SNS poznám osobne a sú to skvelí ľudia lenže keby ste prešli do vnútra snsky našli by ste kopec vecí ktoré by sa vám určite nepáčili. Neodsudzujem všetkých členov SNS ale politika, ktorú robí ich vedenie je čistý populizmus a pretvárka.
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

Lamor napísal:jezis to je primitiv... :roll:
nech je ale dokaze daco ved v ziline bol 16 rokov primatorom
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

nech je Slota prezident aebo predseda vlády :D :D :prdel:
out
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa out »

gattuso1327 napísal:nech je Slota prezident aebo predseda vlády :D :D :prdel:
a ty budes podpredseda :cajicek:
gattuso1327
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa gattuso1327 »

out napísal:a ty budes podpredseda :cajicek:
mno mne by newadilo :D :smt003
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

http://www.meldo.sk/index.php?read=48
:D Toto si musi kazdy pozriet :D Ja z toho uplne nemozem:D Su to Slotove vyroky mozme aj vyhlasit sutaz o najlepsi(snad to v tejto teme este nebolo nechcela sa mi citat cela)Proste ten Slota ma zmysel pre humor
Vybral som zopar:D

O Bélovi Bugárovi
- Nech sa stretáva s Eskimákmi, beduínmi, Mongolmi, len nech ich nevyzýva, aby škodili Slovensku. Nech sa stretáva aj s Marťanmi, kúpim mu na ten Mars aj letenku. Jednosmernú samozrejme.

O Anne Belousovej-Malíkovej
- I keď sa tvári ako Panna Mária, je to nechutná ženská. Rada sa vyjadruje v takých intenciách, že popri nej sú hádam aj Einstein či Michelangelo úplní trpaslíci a ona by určite mohla vytvoriť ďalšiu galaxiu, lebo pre ňu to nie je žiadny problém. Ona sa do všetkého rozumie, a pritom za štyridsať rokov si nevedela urobiť ani len vodičský preukaz!

O Mečiarovi
- Mečiarovi neverím ani slovo. A keby už aj ležal v truhle, pre istotu by som mu dal ešte pod nos zrkadlo, či je ozaj mŕtvy.
bigjoe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bigjoe »

Myslím si, že Slota ani za to nestojí, aby sme tu o ňom debatovali.Je to politik ktorý najviac škodí Slovensku v zahraničí. Stará sa len o to, ako by si čo najviac napchal vrecká, je to človek, ktorý nebude mať nikdy dosť ( bohatstva )
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Slovenská národná mládež či komparzisti :lol:

Toto je pravá tvár SNS. Biznis stojí nad všetkým, národné hodnoty sú len prostriedok. Národniar by nikdy nepodporil lisabonskú zmluvu a nezrušil národnú menu. Taktiež by nikdy nevyvlastnil Slovákov aby dal pozemky kórejcom aj s tou ich trápnou automobilkou. Buďte národniari ale na SNS pozor.
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

bigjoe napísal:Myslím si, že Slota ani za to nestojí, aby sme tu o ňom debatovali.Je to politik ktorý najviac škodí Slovensku v zahraničí. Stará sa len o to, ako by si čo najviac napchal vrecká, je to človek, ktorý nebude mať nikdy dosť ( bohatstva )
Presne tak ....toto nie je žiaden politik to je len vyhražač ,iba kvôli nemu je takato situacia medzi SVK a HUN ,a Ficov priživnik
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Slovenská národná mládež či komparzisti Laughing

:lol: Vyhlasenie tipka ze asi je opity. No ako vidiet
vazne idu v slapajach svojho predsedu :lol:
Napísať odpoveď