GTA 4
-
gattuso1327
Medium Expert
nahodou, skusit seven ma tiez napadlo, ale zrejme tam bude problem v tom, ze hra detekuje OS podla verzie jadra. mal som podobny problem ked som mal ako hlavny OS windows server 2003. niektore programy sa nechceli spustit lebo oznacenie jadra xp bolo tusim 5.1 a ja som mal 5.2out napísal:ta co instalujes kktiny daj si xp abo vistu
sefok : ak nepomoze nastavenie kompatibility na xp/vistu tak potom zrejme gtacko nespustis, zial
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Vista je vylepsene XP... a na viste tiez dost veci nespustis, zatial co na XP ano.. vzdy existuje rezim kompatibility.. ak nepomoze, hra si potom s Win 7 neporadi.. neskor sa to mozno vyriesisefok napísal:mam nainstalovany ten novy windows 7 beta a ked si chcem instnut gta4 tak pise ze nie je compatybilny system neda sa to niako obist alebo co, ved 7ka je v podstate len vylepsena vista
-
James13579
Star
-
Šu-Do
Redeemer
nesmies pouzivat cracknutu hru, nepouzivat loader.. musis to spustat s original DVD..James13579 napísal:tento najnovsi patch je na nic. NEfunguje totiz v hre internet.
mimochodom, neviem akym zazrakom.. mi teraz ide na view distance 50, detail 72, shadow 0, car density 100.. shadow detail high (na low mi skacu tiene), render quality highest, water quality medium, reflection quality high, textures quality high a rozlisenie 1280*1024 mi hra nepadne pod 30 fps.. zarazilo ma, ze aj ked tomu j*bem s autom cez stred mesta v noci, tak fps cez 50...
najmenej mam v dazdi... kazdopadne mi tento patch pomohol..
skusal som aj 1920*1440 (neviem preco mi to zoscreenovalo takto, ze je to orezane) a min. fps 20.. je to veelmi pekne na takom rozliseni.. bodlo by aspon AA do tejto hry.. no aj ked si to prednastavim v ovl. tak mi nejde
co je v hre teraz nove nastavenie nad Vsync.. to rozmazanie.. to je uplna kktina.. ja to mam rozmazane aj ked stojim na mieste.. to tak ma byt ??
mne inak crack od razora 1911 nefunguje odkedy som dal 1.01 patch... vypise nejaku chybu.. a sere ma, ze s fedorom sa mi hra spusta mrte dlho.. kym zacnu tie r* ukazky prejde snad minuta.. a to dokonca aj pri opätovnom spusteni hry
-
DAMON88
Professional
su-do co mas za zostavu myslis ze na takejto by mi slo vsetko na najvacsie detaily???
GPU:Palit GF9800GT CUDA Super Plus 1GB DDR3 DDI PCX
CPU: AMD Athlon64 X2 7750+ DUALCORE AM2 Black Edition 2.7 GHZ dajme tomu ze by sa taktol na 3.2GHZ
RAM: 8GB ddr2 neviem ci vobec XP dokaze nacitat 8GB
tak povedzte
procak je black edition cize ma otvoreny nasobič .....takze je predurceny pre taktovanie a navyse je to k10 ci niake take oznacenie kym ostatne 2jadra maju k8...... a aak ma 6400+ 3.2 GHZ tak s tohto by sa dalo podla mna dostat v poho 3.5GHZ nemyslis bo som cital ze je to vlastne 4jadro ale 2su zablokovane
GPU:Palit GF9800GT CUDA Super Plus 1GB DDR3 DDI PCX
CPU: AMD Athlon64 X2 7750+ DUALCORE AM2 Black Edition 2.7 GHZ dajme tomu ze by sa taktol na 3.2GHZ
RAM: 8GB ddr2 neviem ci vobec XP dokaze nacitat 8GB
tak povedzte
procak je black edition cize ma otvoreny nasobič .....takze je predurceny pre taktovanie a navyse je to k10 ci niake take oznacenie kym ostatne 2jadra maju k8...... a aak ma 6400+ 3.2 GHZ tak s tohto by sa dalo podla mna dostat v poho 3.5GHZ nemyslis bo som cital ze je to vlastne 4jadro ale 2su zablokovane
podla mna..to s tym rozmazaim..vyzera lepsie...
a poradte...co mam robit ked pustam hru aj cez social aj cez launcher.......razor..crack som skusal...potom reinstal...fedorov...dal som aj patche aj bez patchov...aj bez netu som skusal..a stale vybehne ze gtaiv prestal pracovat....mam vistu 32bit sp1
a poradte...co mam robit ked pustam hru aj cez social aj cez launcher.......razor..crack som skusal...potom reinstal...fedorov...dal som aj patche aj bez patchov...aj bez netu som skusal..a stale vybehne ze gtaiv prestal pracovat....mam vistu 32bit sp1
-
Šu-Do
Redeemer
jop.. mal som akurat prvu miesiu s netom... press E to go on PC (nieco take).. dal som a stale to iste dokola...
esteze som si zalohoval celu GTA4 zlozku s prvym patchom.. slo to v poho.. ale kua ja chcem s tym novym patchom
podla mna spravili par fixov aby to vyzeralo ako opravny patch, ale skor chceli zautocit na piratov
well done...
u mna to s blurom vyzera takto..
velmi zle..
aspon v hre nie je vsetko kostrbate...
DAMON88
svoju PC zostavu som pisal na strane 156.. a na tom co si napisal nerozbehas na najvyssich detailoch s poriadnym fps tuto hru
esteze som si zalohoval celu GTA4 zlozku s prvym patchom.. slo to v poho.. ale kua ja chcem s tym novym patchom
u mna to s blurom vyzera takto..
velmi zle..
aspon v hre nie je vsetko kostrbate...
DAMON88
svoju PC zostavu som pisal na strane 156.. a na tom co si napisal nerozbehas na najvyssich detailoch s poriadnym fps tuto hru