GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kutlo
Medium Star
Medium Star

all

Príspevok od používateľa kutlo »

a poradte...co mam robit ked pustam hru aj cez social aj cez launcher.......razor..crack som skusal...potom reinstal...fedorov...dal som aj patche aj bez patchov...aj bez netu som skusal..a stale vybehne ze gtaiv prestal pracovat....mam vistu 32bit sp1

:? :? :? :? ..poradte
Jebko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jebko »

jak sa pristava s vrtulnikom? :-D...s tym anhilat......bo ked dam S tak len spomaly kus rotor ale nwm pristat furt sa rozbijem
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

vsak ides hore a dole.. mas na to tusim SHITFT a CTRL.. s CTRL pojdes pekne dole.. :wink:
hlodavec
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hlodavec »

ten problem s interneto v tw@ ineternet cafe je len pri Patch-i 1.0.2.0 alebo to uz robilo v predchadzajucej verzii??? nevysiel este nahodou nejaky fix na to?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hlodavec napísal:ten problem s interneto v tw@ ineternet cafe je len pri Patch-i 1.0.2.0 alebo to uz robilo v predchadzajucej verzii??? nevysiel este nahodou nejaky fix na to?
je t o v patchi 1.0.2.0
fix ? mozno ak tak crack.. pretoze oni to spravili naschval kvoli takym ako si ty abo ja :)
hlodavec
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hlodavec »

Šu-Do napísal:je t o v patchi 1.0.2.0
fix ? mozno ak tak crack.. pretoze oni to spravili naschval kvoli takym ako si ty abo ja :)
jasne ze to robia kvoli takym ako sme my ale nech sa necuduju ze si to ludia nekupia ked to je taky piece of shit co sa tyka tej doladenosti technickej stranky. inac je tam aj dalsi problem co pridal ten novy patch... v misii clean getaway sa neotvori garaz ked tam mas dat to ukradnute auto....vyriesil som to stiahnutim saveu z netu
Takth!K
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Takth!K »

prosim vas neviete ci je cislo na TAXIKARA lebo mi lezie na nervy behat a piskat ..... ak je dake mobilne cislo tak mi ho prosim vas poslite

dakujem
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

ja ani neviem jak sa piska E nefunguje aj ked som presiel zatial len 1.misiu :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nemusíš pískať.. stačí, ak prídeš k nejakému taxíku, dlhšie podržíš F a Nico sám nasadne.. (pokiaľ je taxík obsadený, vyhodí pasažierov)..

Číslo bude, keď zachrániš Romana z rúk únoscov, potom Ti bude jeho taxi služba k dispozícií.. stačí, ak zavoláš Romanovi a vyberieš voľbu CAR SERVICE..

;)
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lobobo »

pri spusteni mi naskoci GTA IV fatal error : WS10 nevete aky to je problem?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

10000000X to tu uz bolo :roll:
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

mas zly crack :)
1danco22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 1danco22 »

1danco22 napísal:ahojte....dokazal by som rozbehat gta 4 na mojom notase ked mi ide celkom v poho saint row 2? moja zostava amd x2 1,8ghz, 2gb ram , ati mobility radeon 2400
no co poradite mi?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

1danco22 napísal:no co poradite mi?
ano ak ti ide saints row tak takych 22FPS urcite
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

noo chlapci.. tak som konecne dostal CPU na 3.4Ghz...
voltaz 1.41.. v biose.. mam obrovske dropy.. doska ktoru mam stoji za hovno.. tak ci tak.. pri tejto voltazi mi v prime 95 to padne okamzite..
v GTAcku mi to pocas hrania tiez restartlo PC... no ale, po hodeni takychto taktov, je hra ! VIDITELNE ! plynulejsia.. cize naozaj co tuto hru (co sa plynulosti tyka) obmedzuje CPU.. VGA s tym nic moc nema...
na Core i7 to pofici v pohode :D

no ale aspon som z tohto zuzitkoval, ze ram mam ted na 4-4-4-12 :P kto vie ci to ma zmysel abo ne.. :D zatial mi bezi test v prime 95 pri FULL stress teste.. ramky A-Data za necely 1.5K.. 2x2GB.. a pri frekvencii 800Mhz.. dost slusne podla mna... :) zachvilu budem OC star lol

//no tym casovanim mi uz v GTA IV nerobi to, ze ked mam textury medium alebo low, ze kuknem do boku pocas jazdy alebo na iny smer a padne mi na sekundu fps.. teraz to ide krasne plynulo :)
-hitman-
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa -hitman- »

prave som otestoval novy patch a zobral mi celych 6fps! ale inak ovela krajsie tiene a zaujimave je, ze po instalacii tohto pacthu mi nie vzdy zobrazuje pocet nabojov
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GheTTo »

a ten internet ? este nikto nevyriesil ? neda sa tam nejako dostat
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

heh tak tiez som po precitani Su-Dovho prispevku isiel pretaktovat cpu a musim povedat ze to fakt pomohlo...mam q6600 8800GT a 1920x1200 a neslo mi to najplynulejsie...ako som supol cpu na 3.2 tak sa to vyrazne zlepsilo a ide to fakt plynule...ako je sila ako to je zle optimalizovane ked nato treba pretocene 4 jadro...
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GheTTo »

TomAss napísal:heh tak tiez som po precitani Su-Dovho prispevku isiel pretaktovat cpu a musim povedat ze to fakt pomohlo...mam q6600 8800GT a 1920x1200 a neslo mi to najplynulejsie...ako som supol cpu na 3.2 tak sa to vyrazne zlepsilo a ide to fakt plynule...ako je sila ako to je zle optimalizovane ked nato treba pretocene 4 jadro...
ziadna hra ti este nevyuziva 4jadro tak jak by mala :P
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj mne narástol výkon o cca 10fps, keď som @ svoje dve jadrá na E6750 z 2.66 na 3.40.. :P

..ale dnes si mám ísť po jedno "grafické delo", tak pevne verím, že som ho neobjednával navnivoč.. a že mi pridá aspoň 30fps aj po navýšení grafických featuritiek.. ;)

btw.. podľa ohlasov z netu a nejakých testov GTA4 už dokáže celkom dobre využiť 4 jadrá.. mýtus o postačujúcich 2 jadrách pre hry s GTA4 vraj padol..

//to nie je delo, to je riadny macek.. práve som si ho doniesol domov a rozbalil.. kurňa! :D
Napísať odpoveď