Dobry horor

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Predvcerom som bol v kine na "The Strangers" (cudaci).
Mam rad horory typu skutocna udalost. Nedesi ma tak samotny film, ako predstava, ze to niekto zazil.
No a ked bola vo filme nejaka scena, kde so vsetkymi trhlo tak preletel popri nas sacok s popcornom. Niekto ho az vyhodil tak sa zlakli :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tak na zaciatok:
Izba 1408 - nuda, nechapem, kto sa moze pri tom vobec bat :roll: A nemam ani sajnu, o co vlastne autorovi filmu islo. Koniec sa mi napacil ani jeden z tych troch, co boli na vyber. Akurat sceny s tou malou ma dojali.
Motel smrti - to bol uplne zabity cas

A chystam sa na Identity a Grudge, dufam, ze som si nechala to lepsie na zaver.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dosť haluz bola Dark Floors... Zo začiatku to vyzeralo tak krásne mysteriózne a potom to zabili LORDI, ktorý tam absolútne nepasovali.
Zabili potencionálne vcelku slušne rozbehnutý horor, ktorý sa však absolútne nevymykal zo súčasných žanrových klišé - ale to by ani tak nevadilo ako tí LORDI.
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

Márnica
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa her_cool_ass »

nechcem nikoho na nic navadzat, ale ti, co radi :smt033 tak si nieco navecer upecte, hlavne je nech je tma a kuknite si film eraserhead...uleti vam dekel, ja som to kukal sam bez ziadnych pomocnych prostriedkov vecer pred spanim a nechapal som z toho este dalsi den, ako moze niekto nieco podobneho natocit...preto to odporucam viac tej vyssie uvedenej skupine ludi :smt006 lebo predpokladam ze oni z toho filmu budu mat trochu viac ako bezny divak :)
Ritchiena
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ritchiena »

Hmm, ja som veľká milovníčka hororov a napr. páčil sa mi horor VACANCY, potom by som odporúčala Gravedancers z festivalu hororov...
takto zhurta ma akurát viac nenapadne, ale potom neskôr určite pridám.... :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Prosím pekne Re-Animator :lol:

a všetky filmy od toho pána
jasan3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jasan3 »

Séria Saw.Dúfam že to bude stále pokračovať až do 50.
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

ako ja moc horori nepozerám ale teraz som bol v kine na mirrors (zrkadlá) a bolo to celkom slušné (kamoš radšej písal sms ako by to pozeral:DDDhanba) a celkom zaújmavo sa to aj skončilo
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

ja som si prave kukol skvely The Mist od Kinga je to fajn filmik kde sa strieda psycho s horoorm
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mist je blbost, toto je hororova lahodka: [Rec]
GothaR napísal:Dobre, velmi dobre. Pacil sa mi uz Blair Witch a Rec je postaveny na podobnych zakladoch. Herecke vykony su velmi presvedcive, chvilami som uvazoval nad tym, ci to nie su skutocne zabery :) Zaver bol prijemne vygradovany a sice aj ked som bol po Blair Witch rozhodeny viac, tak Rec je velmi dobrym spestrenim inak slabsej sucasnej hororovej produkcie. Pacilo sa mi aj to, ze tvorcovia nestavili na hore efekty, tak ako je tomu v poslednej pre mna neprijemnym zvykom, ale sustredili sa skor na budovanie atmosfery, co sa im velmi dobre podarilo. Chvalim aj dlzku, film ubehol rychlo a nemal som potrebu kontrolovat hodinky, kedze miest na nudu bolo malo.
A Mist:
Na mna tento film vobec nezaposobil. Vobec sa mi nechce verit, ze reziser tohto snimku ma na krku Vykupenie z vaznice Shawshank a Zelenu milu. Cele mi to pripadalo ako nejaka parodia. Atmosfera mohla byt dobra, ale zhadzovali ju predovsetkym logicke nedostatky v spravani postav a ciastocne aj slabe efekty (tie posobili komicky v spojeni so spravanim postav, inak si na efektoch nezakladam). Viac ako strach vo mne prevladalo nepochopenie konania postav a chytanie sa za hlavu...
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

QuiKy napísal:Márnica
toto??? maximalny odrb...
zbytocne straveny cas...
slabe efekty a tak....
nizkorozpoctovy film

//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 15:38 )
QuiKy napísal:Márnica
toto??? maximalny odrb...
zbytocne straveny cas...
slabe efekty a tak....
nizkorozpoctovy film
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

v poslednej dobe to ide akosy dole s tymi horrormi...
pozrel som si jednu starsiu vec a jednu novsiu...
Cottage (2008) - http://www.csfd.cz/film/238221-cottage-the/

Hatchet - http://www.csfd.cz/film/222252-hatchet/

na horror mali celkom dobre hodnotenia, ale aj tak stali za prd obidva...mozno ten cottage ma viac pobavil a to hlavne v zaciatkoch...

toto sa mi ovela viac pacilo od obidvoch hororov aj ked to ma male hodnotenie... ale viac som sa bavil pri tom
http://www.csfd.cz/film/206995-stay-alive/

alebo
http://www.csfd.cz/film/221031-puls-pulse/
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mirrors Sa mi páčil. Hlavne scéna od 30:30

Eden Lake nie je moc horor. Ale je to fajn :)
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

je to síce starý film ale doteraz si pamätám ako som sa bál cestou z kina a pozeral som stále hore či dačo neletí nado mnou :shock: (mal som 15 rokov ak dobre rátam) a bol to film Jeepers Creepers :D
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

zaciatok JC sa mi dost pacil, ale casom sa to uplne dokazilo tym lietajucim blbcom... ale atmosfera tam bola dobra :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Them
The Strangers
Da sa povedať, že namet oboch snimkov je rovnaky.. ale na poli horrorov pre mna zaujimave kusky..

Quarantine - (ano, už je tu aj release DVDRip.XViD-PUKKA)trochu ma sklamalo, že americky remake sa drži toho španielskeho dosť presne, ale atmosfera sa nemeni :) a taktiež sa najde par prekvapeni, čo čakať nebudete.. ak niekto nevidel originalny film [Rec], odporučam aspon remake :) //inak tu reporterku tam hraje Dexter-ova sestrička lol :D //Po Cloverfielde a [Rec] si začinam zvykať na filmy točene z pohladu prvej osoby, teda kameramanom... :lol: kludne by som prijal niečo dalšie
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

No ked spominas Cloverfield tak to ma dost dostalo, neobvykle spracovanie v prvej osobe ma fakt caro, normalne ma to vtiahlo do deju a vzdy som vymyslal ze toto tamto treba, tam chod a tak, co sa mi nestava ked sledujem hociaky dobry klasicky toceny film, Cloverfield bol fakt pecka :idea:

//Edit
omfg akurat som dopozeral Quarantine a poviem vam ze naposledy som sa tak zlakol koli filmu ked som mal 15 :D :shock: :cry: , ked ku koncu na tej povale vyskocilo to dieta nakazene skoro som si nakakal do gaci, som mal tmu v celom byte a repraky dost nahlas a okolo seba :o no neviem ci nejdem skontrolovat tie gate pre istotu :D
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

taaak si pozri nejaky zaujimavy skutocny pribeh ako napriklad
exorcizmus emily rose toto je pecka :!:
Napísať odpoveď