MI CHCEME LINKTak da sem niekto link na slovenske alebo ceske karaoke ??? Nech ich je tam pekne vela. Uz ma to serie. Nikde to nemozem naaajs. PLS pomozte chacarite na karaoke. A protest MI CHCEME LINK MI CHCEME LINK. A nech su tam aj ceske . JOOOOOOJ
Gramaticke Okienko!
-
mastermind
VIP
kalosrac: Ja by som poprisil moderatorov aby spravili rubriku vsadskyto co je za slovo? . Tam by sme si pisali tipi na zaapasi. Kurzy a podobne. Ale malo by to mali hacik. Kto by sa chcel pridat, musel by spravit skusku. To znamena ze by napisal alespon 4 zapasi a ako dopadnu. Ak by mu to vyslo bol by prijaty. Habete ????
tak ty si iny frajer. tolko chyb v jednom poste tu uz dlho nebolo
tak ty si iny frajer. tolko chyb v jednom poste tu uz dlho nebolo
-
aquafresh1
Star
prispevok isteho odbornika v jednej dikusii:
ked sa tak pozeram na to co tu ludia popisali za blbini tak sa mi nozik vo vrecku otvara
no ale nie to som chcel, takze co sa tika kvaliti obrazu tak Ati mas stale kusok navrch ale Nvidia richlo dohana.osobne mam ati a som spokojni ale musim povedat ze GF 6600 je fakt dobri kus zeleza samotna 6800 ultra je podla man rovnaka zbitocnost ako X850XT PE, su to len najlepsie kuski z waferu vitunovane na maximum. Dalej Nvidia prisla s vilepsenim jadrom v podobe G70 alias 7800GTX, aj ked sami tvrdia ze to ma bit nova architektura tak to nieje pravda, rovnako ako Ati R520 alias X900 bde len brutalne vilepsena architektura.Pridane niektore veci ako hardwerova podpora pre H.264 a HDR.
ked sa tak pozeram na to co tu ludia popisali za blbini tak sa mi nozik vo vrecku otvara