Nehody vsetkeho typu...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DejmiJohn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

hmm tak ja zacnem tiez, tema sa mi celkom lubi :D

Boli sme na chalupe, vsak ako inac, pekne pocasie, vonku teplo, ... Brata tak napadlo [ starsi odomna o 3 roky] ze ma poriadne obleje vodou. Tak som pred nim vbehol do chalupy a az do vedlajsiej izby, kde boli dvere a asi v 2/3 bolo takych 6 sklenenych obdlznikov. Tak som za sebou zavrel dvere, jednu ruku som polozil na jednu z tych 6 sklenenych obdlznikov, druhu na okraj dveri kde bolo drevo a ako brat tlacil a aj ja, tak som rukou prerazil sklo. Mal som ju celu krvavu, pri lakti som mal zosuchnutu kozu tak mi bolo vidiet aj mäso. Mal som vtedy take stastie, ze az no, pretoze z kazdej strany chybalo ani nie 0.5 cm a bolo by mi to pretalo aj zilu, co by asi nedopadlo dobre, ... Potom mi to sili asi 5-6 stehov na tej najvacsej rane a este asi dalsie 3 stehy na takym mensich ranach.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ok dneska.. pred dvomi hodinamy.. -.-
idem preskocit obrubnik.. vysoky asi 20 cm.. jeho dlzka bola asi 40 cm... a za nim trava.. vlastne to bol ako keby vycnelok... za nim spad cez 30 cm... a trava teda... asi som isiel pomaly alebo nizko skocil.. chytil som to zadnym a hned uz mi bolo jasne ze je to v <> :D okamzite na predne koleso.. cez rajdy a vlastne bicykel sa tocil so mnou.. sranda bola, ze som ho pred tym ako na mna padol stihol odkopnut.. doslova.. ja som bol na chrbte a on jak sa tocil so mnou uz na mna padal.. :P bola to rychlovka.. zranenia.. 5x trzne rany az do mäsa na pravej nohe... vedla pistaly.. z vnutornej strany.. to mi sposobila šajba.. ktora sa mi nie ze zarezala, ale fungovala ako hoblik.. doslova mi to ohoblovalo.. a na kolene podobne.. ale nie take velke... chudacik bicykel.. špajla jedna sa zlomila a posunula sa brzda :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mozno to az tak nie je vhodne pre tuto temu, ale aj tak. Kamarat mal sluzbu v nemocnici a vtedy helikopterou priviezli chlapika, ktoremu padol konar alebo strom na hlavu. Pracoval cely zivot ako horar, mal par rokov pred dochodkom a v osudny den si vsak nedal ochrannu priblu na hlavu a stala sa taka vec, ze mu padol konar na hlavu a rozdrvil mu lebku, zlomil stavce a krcmu chrbticu, zatiekol mozog... Snimky su z monitora z CTcka, ale kedze na niektorych bolo vidiet meno, tak mi ich nechcel dat. Ale aj na tychto je pekne vidiet co sa stalo. Chlapik bol na pristrojoch, vybavovali sa veci potrebne na darovanie organov...
Prílohy
leb2.jpg
leb1.jpg
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

BOZP kua, BOZP!!! :?
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

v 13 som cez zimu "nabúral" na pekáči studňu. :D
Dvojitá špirálovitá zlomenina píšťaly.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

akoze tento tyzden nemam stastie, najprv som spadla v pondelok na korculiach..dost nepekne zcuchane koleno, modriny..ale bodaj...no a vcera si idem domov po chodniku a z jedeho plota bol ohnuty smerom na cestu taky asi meter dlhy drôt, no nezavadim o nho??..jasne ze hej a dalsia 10 cm smuha no nohe, ...tak a teraz vyzeram jak nejaky motorkar co mal nehodu...este ze je leto a nik to nevidi :lol:
BeAsTT
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BeAsTT »

take tie zlomeniny a tak ked som bol maly to je samozrejmost ... zlomene 2 palce na ruke, klucna kost, 2x rozbita brada......
No a jednu havariu som zazil a som rad ze zijem :) .... FIAT TIPO vs TATRA ..... tipo cele zosrotovane, kamos zlomena klucna kost a otras mozgu a zvysku sa nic nestalo :D .... medzi nimi ja :D ..... hasici hovorili ze sme mali strasne stastie :) .... vraj pri takychto nehodach vela ludi umiera. Nic no zivot ide dalej a dalsiu nehodu uz nechcem zazit :?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

21. 8. 2008 - Sturova - Kosice a dalsia nehoda ...
http://noviny.joj.sk/z-domova-kosicky-k ... amera.html
kedy sa tade naucia ludia jazdit normalne ...
Prílohy
L3BpY3R1cmUyL2lfdG9wL3N0b3JhZ2UvMjAwOC84L0thY21hcnktd2ViX25laG9kYV9sb3dlci5yZS5qcGc=.jpg
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

No takze zlomeniny typu:
Mal som zlomenu klucnu kost.
Zlomena vretena kost trcala mi von z ruky :D kua to bola brutal bolest.
Zlomeny maly prst na pravej nohe. Boli jak svina.
A este som raz spadol zo stromu tak vybitie dychu na cca. 30 sek. a som chodil mesiec na rehabilitaciu s chrbticou.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ob3l1x napísal:21. 8. 2008 - Sturova - Kosice a dalsia nehoda ...
http://noviny.joj.sk/z-domova-kosicky-k ... amera.html
kedy sa tade naucia ludia jazdit normalne ...
sak ona isla zdola, keby isla zhora od kruhoveho tak nepoviem ze ide rychlo a ze to drbne tam, ale zdola...sice spita bola, takze to sa neda chapat
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja som pred par tyzdnami videla v autobuse, ako sa prevratil kocik aj s babom, ked sofer prudko zabrzdil. Bol odstaveny na ploche oproti zadnym dveram a mamicka ho asi zabudla pribrzdit, lebo najprv prudko cuvol dozadu a potom na schodoch vyletel do vzduchu a pristal na rucke, strechou oprety o dvere a vlastne stal kolmo. Nastalo uplne ticho a ked dotycna vykocila zo sedacky a utekala ku kociku, az vtedy vsetkym uplne doslo, ze to male je vnutri. Ale chvalabohu bolo nejako priputane, lebo keby tam lezi len tak, ten naraz na dvere by nemuselo prezit.
A vlastne bol zazrak, ze to asi cele prespalo, lebo nebolo pocut vobec ziaden plac.
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

no mna 2 krát zrazilo auto- raz ked som mal 6 rokov a potom ked som mal 18 a to ma zrazil primár:D a potom som mal ešte rozrazené hrdlo a pár popálenín (čo ma nezabije to ma posilní) :D
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

-ked som mal 5 rokov pad na bicykli doteraz jazva na kolene....
-vybite oba predne zuby... :-) to bola sranda
-v 15 rokoch pad na korculiach nijaky extra ani by ste nepovedali ze som spadol proste som sa zaprel s rukou a dost ma bolela, nebol som stim u doktora dotoraz mam problem so zapestim nemozem napr. otvorit flasu od kompotu....
-vyklbene rameno,(vraj) doktor povedat ze rentgen netreba robit....
spuchnute som to mal este tyzden....
-cca pred 2 tyzdnami som v praci spanoval pruzinu ktora strelila a trafila ma presne cca 1cm nad lave oko.... kua trocha nizsie a som mrzak...

inac klop klop nic vazne....
19Riddick91
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 19Riddick91 »

Mna asi pred 5 rokmi zrazila Honda Civic ked som prechadazl cez cestu vo Vrabloch. Dalsi tyzden som prelezal v nemocnici a som velmi rad ze vobec zijem.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

dostal som šmyk na zasneženej neupravenej ceste..
tým chcem len povedať nestačí si dávať len pozor aj ked som šiel opatrne dopadol som takto.. teraz ma bolí hrudník a psychicky sa ešte budem dávať do poriadku ešte viac ako pár dní :(
Prílohy
IMG_4219.JPG
IMG_4223.JPG
IMG_4220.JPG
IMG_4222.JPG
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Skoda, bol to jeden z tych krajsich Golfikov :?
Ale tak hlavne je, ze sa ti nic nestalo, btw da sa to este za nejake rozumne peniaze opravit?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

šak ty vieš ako som sa z neho tešil..
opraviť? no neviem chlapík sa vyjadril že škoda ho je nespraviť že sa to dá a spraviť aj to bude vedieť ..ved spravil už aj 3xhoršie auto čo sa pár krát cez strechu preonačilo.. ja mam zadok a vrch úplne v poriadku len ten predok.. plechy sa vyrovnajú alebo kúpia to ma netrápi skôr že motor a prevodovka sú posunuté a koľko to bude stáť..
spraviť sa dá len otázka je teraz za koľko.. druhá otázka je ešte vodičák.. zadržali mi ho a max.hranica je 1 rok zadržanie vodičáku a 7 litrov pokuta.. dúfam že mi ho vrátia s priestupkom a 2 000 pokuta uvidíme.. nerád by som teraz prestal jazdiť na rok bo po roku a po tejto skúsenosti sadnem do auta sa aj posierem a možno budem mať strach zo šoférovania.. musím začať jazdiť čím skorej
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ved prave ten motor...to je najhorsie. Lebo ked to das cez strechu, tak staci akurat spravit geometriu a vymenit plechy, lenze celny naraz je trochu horsi.
A s vodicakom neviem...ked si nepil a sposobil skodu iba sam sebe, tak by ti ho mali spat iba s pokutou, no nevyznam sa v tom, sedi mi to tak iba podla logiky :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

presne takto rozmýšlam aj ja že by to mal byť priestupok a pokuta 2000.. dokonca policajtov som ani volať nemusel to už mám zistené kedže ako vravíš som nikomu nič nespravil nič som nepoškodil a škoda na mojom aute je menej ako 60 litrov a nemám ani havarijnú.. ale volal som kedže som nevedel v akom zdravotnom stave je spolujazdec či nemáme nejaké vnútorné krvácanie otras mozgu alebo čo..
sám nehodovkár sa vyjadril že by to bol iba priestupok ale boli zranenia tak to musí dať na správne konanie..
ale vieš ako zranenie? nikto nemá ani škrabaniec ale nastúpili sme do záchranky a odviezli na vyštrenie do nemocnice a to sa že už nastupili do sanitky sa považuje za jednorázové ošetrenie zranení .. ko*ot vraj zranenia
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ale tak to by mohlo byt viazane na nejaku dobu liecenia, tak ako je to aj v trestnom prave. A ked policajt nie je kkt, tak ti to snad nebude zhorsovat kvoli tomu osetreniu, lebo urcite je to lepsie ako keby ste odtial odisli len s tym, ze nemate ziadne povrchove zranenia, tak vam nic nemoze byt.
Napísať odpoveď