Lampa
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Lampa
Štefan Hríb je späť! "Po tom, ako pred dvomi rokmi pre nezhody s bývalým riaditeľom STV Radimom Hrehom opustil kreslo nočnej diskusnej relácie Pod lampou sa táto relácia pod novým názvom Lampa objaví na obrazovkách druhého kanála TV JOJ, JOJ Plus. "
Kto sa tesi na comeback? Mna tato relacia vzdy fascinavala a budem ju mat najradsej zo vsetkych ake len su!
Ako sa vam pacila/nepacila stara relacia Pod Lampou ?
V prvej časti relácie vo štvrtok o 21.45 bude spolu s biológmi Jozefom Nosekom a Ľubomírom Tomáškom, fyzikmi Vladimírom Černým a Martinom Mojžišom diskutovať na tému „Čo je živé a čo neživé“.
Kto sa tesi na comeback? Mna tato relacia vzdy fascinavala a budem ju mat najradsej zo vsetkych ake len su!
Ako sa vam pacila/nepacila stara relacia Pod Lampou ?
V prvej časti relácie vo štvrtok o 21.45 bude spolu s biológmi Jozefom Nosekom a Ľubomírom Tomáškom, fyzikmi Vladimírom Černým a Martinom Mojžišom diskutovať na tému „Čo je živé a čo neživé“.
No, chodi to o 11:00 v sobotu, inak som to nasiel len na lamkach, dufam ze nevadi, vztahuju sa na taketo veci vobec autorske prava? Ak ano, ospravedlnujem sa a vymazte to.
Kód: Vybrať všetko
http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=81435&highlight=bez+lampyvcera som to pozeral co tam bol aj Tkac a sefredaktor trendu ale ta diskusia nemala absolutne uroven..mi to pripadalo ako keby sa stretli ludia z ulice a hovorili o niecom o com ani nemaju poriadne zistene..jedine tkac tam hovoril celkom schopne (aj ked bolo vidno ze oyebava) hrib mi pripadal ako keby ani nevedel otazky klast.. 
Mam tu relaciu rad a nezvyknem si ju nechat ujst. Je to solidna diskusia, aj ked Hrib ma svoje muchy - napr s Tkacom to bola traparen:
ti dvaja trapkovia z Trendu boli totálne servilný a báli sa dať ostrejšiu otázku resp. Tkac ich sfukol a bolo ticho.
Ked tam mal zas mnichov tak to bolo zaujimave , ale tiez mi tam nieco chybalo (zeby zastupcovia inych radov, pripadne aj sesterske rady).
Takze mal by sa troska viac snazit miestami, nespoliehat sa na vyhasnutu slavu.
BTW: Kedy myslite, ze sa im minu radobyalternativne skupiny?
ti dvaja trapkovia z Trendu boli totálne servilný a báli sa dať ostrejšiu otázku resp. Tkac ich sfukol a bolo ticho.
Ked tam mal zas mnichov tak to bolo zaujimave , ale tiez mi tam nieco chybalo (zeby zastupcovia inych radov, pripadne aj sesterske rady).
Takze mal by sa troska viac snazit miestami, nespoliehat sa na vyhasnutu slavu.
BTW: Kedy myslite, ze sa im minu radobyalternativne skupiny?
-
Sagittarius
Guru
Bohužiaľ si myslím, že Hríbove diskusie išli riadne dole vodou a mnohokrát tá diskusia na STV má lepšiu úroveň, preberajú tam aktuálnejšie témy a chodia tam hostia vo vyváženom pomere z rôznych "táborov".
Ale Lampa mi už pripadá (okrem diskusií o vede, najmä vesmíre) akože Hríb si zavolá pár kámošov, spomínajú na staré časy, nadávajú medzi riadkami na Fica a navzájom si masírujú ego (nehovorím vyslovene o vysielaní 28.5.)
To čo dakedy robilo Lampu Lampou sa pomaly, ale isto stráca...
Ale Lampa mi už pripadá (okrem diskusií o vede, najmä vesmíre) akože Hríb si zavolá pár kámošov, spomínajú na staré časy, nadávajú medzi riadkami na Fica a navzájom si masírujú ego (nehovorím vyslovene o vysielaní 28.5.)
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mno mozno hej ale ak aj tak len otrochu,podla mna si tam robili vcera riadnu prdel ale to nic nemeni na tom ze aj tak ta relacia nema na Slovensku konkurenciubegbeee napísal:Bohužiaľ si myslím, že Hríbove diskusie išli riadne dole vodou a mnohokrát tá diskusia na STV má lepšiu úroveň, preberajú tam aktuálnejšie témy a chodia tam hostia vo vyváženom pomere z rôznych "táborov".