GTA 4
all
a poradte...co mam robit ked pustam hru aj cez social aj cez launcher.......razor..crack som skusal...potom reinstal...fedorov...dal som aj patche aj bez patchov...aj bez netu som skusal..a stale vybehne ze gtaiv prestal pracovat....mam vistu 32bit sp1
..poradte
jasne ze to robia kvoli takym ako sme my ale nech sa necuduju ze si to ludia nekupia ked to je taky piece of shit co sa tyka tej doladenosti technickej stranky. inac je tam aj dalsi problem co pridal ten novy patch... v misii clean getaway sa neotvori garaz ked tam mas dat to ukradnute auto....vyriesil som to stiahnutim saveu z netuŠu-Do napísal:je t o v patchi 1.0.2.0
fix ? mozno ak tak crack.. pretoze oni to spravili naschval kvoli takym ako si ty abo ja
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
noo chlapci.. tak som konecne dostal CPU na 3.4Ghz...
voltaz 1.41.. v biose.. mam obrovske dropy.. doska ktoru mam stoji za hovno.. tak ci tak.. pri tejto voltazi mi v prime 95 to padne okamzite..
v GTAcku mi to pocas hrania tiez restartlo PC... no ale, po hodeni takychto taktov, je hra ! VIDITELNE ! plynulejsia.. cize naozaj co tuto hru (co sa plynulosti tyka) obmedzuje CPU.. VGA s tym nic moc nema...
na Core i7 to pofici v pohode
no ale aspon som z tohto zuzitkoval, ze ram mam ted na 4-4-4-12
kto vie ci to ma zmysel abo ne..
zatial mi bezi test v prime 95 pri FULL stress teste.. ramky A-Data za necely 1.5K.. 2x2GB.. a pri frekvencii 800Mhz.. dost slusne podla mna...
zachvilu budem OC star lol
//no tym casovanim mi uz v GTA IV nerobi to, ze ked mam textury medium alebo low, ze kuknem do boku pocas jazdy alebo na iny smer a padne mi na sekundu fps.. teraz to ide krasne plynulo
voltaz 1.41.. v biose.. mam obrovske dropy.. doska ktoru mam stoji za hovno.. tak ci tak.. pri tejto voltazi mi v prime 95 to padne okamzite..
v GTAcku mi to pocas hrania tiez restartlo PC... no ale, po hodeni takychto taktov, je hra ! VIDITELNE ! plynulejsia.. cize naozaj co tuto hru (co sa plynulosti tyka) obmedzuje CPU.. VGA s tym nic moc nema...
na Core i7 to pofici v pohode
no ale aspon som z tohto zuzitkoval, ze ram mam ted na 4-4-4-12
//no tym casovanim mi uz v GTA IV nerobi to, ze ked mam textury medium alebo low, ze kuknem do boku pocas jazdy alebo na iny smer a padne mi na sekundu fps.. teraz to ide krasne plynulo
heh tak tiez som po precitani Su-Dovho prispevku isiel pretaktovat cpu a musim povedat ze to fakt pomohlo...mam q6600 8800GT a 1920x1200 a neslo mi to najplynulejsie...ako som supol cpu na 3.2 tak sa to vyrazne zlepsilo a ide to fakt plynule...ako je sila ako to je zle optimalizovane ked nato treba pretocene 4 jadro...
-
GheTTo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ziadna hra ti este nevyuziva 4jadro tak jak by malaTomAss napísal:heh tak tiez som po precitani Su-Dovho prispevku isiel pretaktovat cpu a musim povedat ze to fakt pomohlo...mam q6600 8800GT a 1920x1200 a neslo mi to najplynulejsie...ako som supol cpu na 3.2 tak sa to vyrazne zlepsilo a ide to fakt plynule...ako je sila ako to je zle optimalizovane ked nato treba pretocene 4 jadro...
Aj mne narástol výkon o cca 10fps, keď som @ svoje dve jadrá na E6750 z 2.66 na 3.40.. 
..ale dnes si mám ísť po jedno "grafické delo", tak pevne verím, že som ho neobjednával navnivoč.. a že mi pridá aspoň 30fps aj po navýšení grafických featuritiek..
btw.. podľa ohlasov z netu a nejakých testov GTA4 už dokáže celkom dobre využiť 4 jadrá.. mýtus o postačujúcich 2 jadrách pre hry s GTA4 vraj padol..
//to nie je delo, to je riadny macek.. práve som si ho doniesol domov a rozbalil.. kurňa!
..ale dnes si mám ísť po jedno "grafické delo", tak pevne verím, že som ho neobjednával navnivoč.. a že mi pridá aspoň 30fps aj po navýšení grafických featuritiek..
btw.. podľa ohlasov z netu a nejakých testov GTA4 už dokáže celkom dobre využiť 4 jadrá.. mýtus o postačujúcich 2 jadrách pre hry s GTA4 vraj padol..
//to nie je delo, to je riadny macek.. práve som si ho doniesol domov a rozbalil.. kurňa!