Seruste men...Uz davno som nepisal nic tak vas ziadam o jednu radu..Vysla uz verzia Windowsu 7(samozrejme Beta) a ja sa neviem rozhodnut ze ci si mam nahat Vistu alebo prejst na Windows 7.
myslim si ze napriek skoremu vidaniu po viste moze byt seven krok dopredu ale treba si pockat na plnu verziu no a k tej Win 7 beta, myslim si ze podpora ovladacov bude chaba a radsej si daj vistu s sp
podpora ovladacov je uplna kedze tam idu vsetky ovladace visty,windows 7 je rychlejsi ako vista ale nejde napriklad daemon tools ale existuju rozne alternativy ako clone dvd atd.
No s tou podporou ovladacou to nieje tak presne. Ono to berie skoro vsetky z Visty ale su vinimky. Mam na NB dualboot a mal som problemy z ovladacmi chipsetu (doska), realtek zvukovky (ona ide ale ked chcem ist do nastaveni tak zahlasi ze je to iba pre Vistu) a este ovladac na prepinanie rezimov eco, gaming mode, batery atd (ten tiez ide ale ked vypnem NB tak zahlasi ze pristupoval do casti pamete ktora je readonly).
Takze tak... Su tam problemy este.
ak planujes dokupit dotykovy monitor, tak win 7, inak su si s vistou dosti podobne...skus, ako pisali nado mnou dualbot a sam zistis, co ti sedi viacej
Nikdy by som nezacal pouzivat system ktory je len v beta verzii. A ak ide o windows tak ani ked vyjde oficialne, minimalne taky rok by som pockal kym sa poriadne zabehne a az potom si ho nahodil. Tak som to spravil aj pri viste a som maximalne spokojny.
JJ mam MSI GX620 som to normalne instaloval ako na Vistu a toto mi to robi. Na ten chipset sa ani instalacka nespustila, rovno hlaska ze neje kompatibilny OS.
Ti ide vsetko OK? Si instaloval tie ovladace co ma MSI na stranke?
--==[ RA ]==-- napísal:JJ mam MSI GX620 som to normalne instaloval ako na Vistu a toto mi to robi. Na ten chipset sa ani instalacka nespustila, rovno hlaska ze neje kompatibilny OS.
Ti ide vsetko OK? Si instaloval tie ovladace co ma MSI na stranke?
ja mam taktiez notebook MSI len nemam model ako mas ty, povodne som tam mal xpcko no dal som si vistu. neuveris ale cdcko ktore som mal pribalene je "multifunkcne" tzn ze mam tam ovladace pre XPcko a aj pre Vistu, dokonca ale pre 64bitovu. Je to zaujimave, no vyskusaj ak mas problem s ovladacmi pozriet to cdcko a ked nie, tak na webe msi ovladace najdes.
Ja mam gx720 ale vsak to je skoro to iste,no nie vsetko na chipset som si stiahol novsie z intel stranky a vsetko ide ok,ziadny problem,takisto realtek som tahal z ich stranky 64bit ovladace a ziadny problem