stužková
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Stužkovú sme vymenili za pobyt v Bulharsku (28.8. - 8.9. 2007)...
Myslím, že nikto neľutoval, že sme si vybrali túto možnosť, zažili sme xy vecí, na ktoré sa dá spomínať dodnes a za tých 10 dní sa toho udialo podstatne viac ako za jeden večer (mimochodom, asi uprostred "pobytu" sme mali aj takú skromnejšiu "stužkovú")...

Myslím, že nikto neľutoval, že sme si vybrali túto možnosť, zažili sme xy vecí, na ktoré sa dá spomínať dodnes a za tých 10 dní sa toho udialo podstatne viac ako za jeden večer (mimochodom, asi uprostred "pobytu" sme mali aj takú skromnejšiu "stužkovú")...
A zvlášť na tamojšiu tequillu mi ostalo veľa zaujímavých spomienok...mi-chau napísal:Presne to iste az na to, ze my sme boli v Bulharsku, v krajine poldecovej tequily za 10sk.
Stužková je zažitok, vždy. Ale netreba si robiť očakávania priliš velké ako ja
Pre mna to bola jedna predražená dlhá, nervy a osobnú úctu ničiaca noc.
Ale pre ostatných mojich spolužiakov bola dobrá, nie nezabudnutelná , ale taká spomienok hodná
Ale tých zažitkov z tej noci, to by ste len tak nezažili : spolu tancujúci ludia do kosti sa neznášajúci, niektorí opitý pod stolmi, sex na véckach, za oponou divadla
, šokujuce a trápne scenky, divoký spev a veľa veľa iného...
keby som to mohol zažiť znova, beriem a zažil by som lepšie, inak 
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Program na Stužkovu
Nazdar,
kedže, asi za necele tri mesiace mam stužkovu, a mám sčasti aj na starosti program, niečo už mam aj vymyslene, ale mohli by ste ma aj vy niečim inšpirovat, hlavne tie staršie ročniky, za inšpiracie
Ďakujem
kedže, asi za necele tri mesiace mam stužkovu, a mám sčasti aj na starosti program, niečo už mam aj vymyslene, ale mohli by ste ma aj vy niečim inšpirovat, hlavne tie staršie ročniky, za inšpiracie
Ďakujem
dozvuky
cafte seci...mam jeden obrovsky problem mali sme mynuly tyzden stuzkovu a mali sme chatu na dozvuky niekde v modre ale nam ju na poslednu chvilu zrusili...potrebujem surne help... niekde pri bratislave by som potreboval najst chatu na dozvuky ale mam este jeden problem je nas 34.......moc dakujem ak pomozete vsetko sa rada diki moc
-
lekoklatik
VIP
Re: stužková
Práve je obdobie stuzkovych slavnosti. Ak mate frajerku alebo je tu nejaka holka, ktora ma v sebe stipku sutayivosti, tak sa odfot a prihlas do sutaze.
http://diva.aktuality.sk/clanok/49918/d ... ovej-2016/ Ceny su tam zaujimave, len za fotku vyhrat napr. notas mi pride super