GOTHIC 3!

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
marcus-16
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa marcus-16 »

mam pocit, ze ta hra je nekonecna..v pusti mam oslobodene vsetky mesta, v myrtane asi polovicu....a mam len 8/12 kalichov..netusim kde je zvysok....to mam teraz celu krajinu precesavat a znova vsetko skumat a hladat ich? :)
ani toho hlupeho Xardasa neviem najist, asi kuknem do navodu, nech ma to trocha nakopne :P
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

marcus-16 napísal:mam pocit, ze ta hra je nekonecna..v pusti mam oslobodene vsetky mesta, v myrtane asi polovicu....a mam len 8/12 kalichov..netusim kde je zvysok....to mam teraz celu krajinu precesavat a znova vsetko skumat a hladat ich? :)
ani toho hlupeho Xardasa neviem najist, asi kuknem do navodu, nech ma to trocha nakopne :P
mam pocit ze niekde cez google som nasiel velku mapu sveta gothicu a bolo tam vyznacene vsetko, postavy,kalichy,mesta,artefakty a podobne..musis pohladat a ked to skombinujes s navodom tak to prejde aj moj brat ... :wink:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Ozaj, presli ste datadisk forsaken gods?
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

tak uz som to presiel, stacilo mi najist xardasa a uz ma to naviedlo do konca..len mi prislo divne, naco som zbieral tie kalichy , ked ich vobec nevyuzijem..asi to ma aj zopar inych koncov :P
woodland
Novice
Novice

Príspevok od používateľa woodland »

dost dlho je tato hra na trhu ale ja som sa knej dostal az teraz ... a potreboval by som poradit ako dorazat ludi ... viem ze v 2jke to islo ... dali sa zabit ked lezali na zemi ... ale tu to nejak nejde :( alebo to neviem
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Podržíš pravé myšítko, akože dlhšie ho podržíš a ťuk do ľavého myšítka.
woodland
Novice
Novice

Príspevok od používateľa woodland »

vdaka som ti velmi vdacny uz som si myslel ze sa nedostanem dalej ako do druheho mesta ... :)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

ahoy, prosim vas, neviete niekto, ci treba na community patche cracky ?

napriklad opatchujem hru na nejaky patch ku ktoremu je crack a potom nahodim community patche na to bez cracku, pojde to ? pretoze som niekde nenasiel cracky na tie CP a tak ak by to bolo len pre original hru, aby som to potom nemusel znovu preinstalovat...

diky
mattnesh
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mattnesh »

nie som si isty ci je treba instalovat vsetky patche postupne, alebo mi staci nainstalovat len posledny? viete mi povedat? i ked tusim, ze treba pekne vsetky instalovat, lebo ten posledny by mal asi aj niekolko GB ..
Poker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Poker »

Neviete preco ked pridem do Redocku tak sa mi nedaju ucit stity atd. mal som 70 skusenostnych bodov a neda sa mi nic ucit ostatnym, to ide takze to nebude crackom.
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Re: GOTHIC 3!

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

nechcem zakladať novú tému, tak to hádžem sem.
Hrám Gothic 2, lenže nemôžem ho rozchodiť k mojej spokojnosti.

1, na XP/32bit mi ide sekano cca 10-30FPS,
2, na viste/32bit mi ide stabilných 60FPS, ale nehrá mi hudba, neprehrávajú sa videa,

Na Viste som ponahrával všemožné mega kodeky, ale hudba stále nehrá,
pri XPčku som prinútil, aby hra bežala iba na jednom CPU, ale FPS sa nezmenili, vyzerá to, že je problém v ovládačoch v grafike, skúšal som staršie, novšie, ale bez zmeny ( mam ATI 4890).

Máte nejakú radu, ako ho rozchodiť na XP/vista na 100%.

Mam origoš. Gothic 2 gold verziu. PC má výkonu na rozdávanie.
vopred vdaka
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

xJEDIKNIGHTx skúšal si compatibility mód pod Windows Vista? A máš hru opatchovanú posledným patchom? Na XPčkach máš najnovšie catalysty?
Vasilis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vasilis »

mam takyto problem stiahol som hru dal som tak nejaky patch v1,12 co bol zaroven aj cestina potom som dal crack pusim hru a ked kliknem na nova hra nic sa nestane
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

uplink napísal:xJEDIKNIGHTx skúšal si compatibility mód pod Windows Vista? A máš hru opatchovanú posledným patchom? Na XPčkach máš najnovšie catalysty?
Samozrejme,stále hladám riešenie, ale čo som googlil, tak je to dosť ojedinely problém.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Vasilis napísal:mam takyto problem stiahol som hru dal som tak nejaky patch v1,12 co bol zaroven aj cestina potom som dal crack pusim hru a ked kliknem na nova hra nic sa nestane
stiahni najnovší comunity patch (1.73tuším) original patche sú strašne buglé a cracky tam idú strašne zle (na 1.12 ti pri cracku nejde vôbec zvuk)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

xJEDIKNIGHTx napísal:Samozrejme,stále hladám riešenie, ale čo som googlil, tak je to dosť ojedinely problém.
4890ka má špecifické issues so staršími hrami, aspoň čo som ju mal ja. Nemáš možnosť hrať to na onboardovej VGAčke? Myslím že v prípade Gothicu 2 by bol výkon dostatočný, hm?
Vasilis
Light Expert
Light Expert

hrban napísal: stiahni najnovší comunity patch (1.73tuším) original patche sú strašne buglé a cracky tam idú strašne zle (na 1.12 ti pri cracku nejde vôbec zvuk)

Takze iba naistalujem hru dam tam ten comunity patch , potm crack a hram ?

a aky crack tam mam dat
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

nie iba stiahneš hru, dáš originál patch 1.12 potom comunity patch (najnovší neviem koľkátka to teraz je) a netreba vôbec crackovať všetko ide ako má
Vasilis
Light Expert
Light Expert

hrban napísal:nie iba stiahneš hru, dáš originál patch 1.12 potom comunity patch (najnovší neviem koľkátka to teraz je) a netreba vôbec crackovať všetko ide ako má
OK dik . lebo nevedel som co mam spravit stale to robilo nejake blbosti
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

uplink napísal: 4890ka má špecifické issues so staršími hrami, aspoň čo som ju mal ja. Nemáš možnosť hrať to na onboardovej VGAčke? Myslím že v prípade Gothicu 2 by bol výkon dostatočný, hm?
škoda, nemám integrovanú VGA na doske, tak asi počkám na ďalší upgrade, pretože hrať to sekano a z hudbou, alebo plynule, ale bez hudby sa mi neoplatí,ale dik za pomoc.
Napísať odpoveď