Bolo tam niekolko pavukov a much a kadecoho.....vacsinou to papkame pocas spanku ked si to ani neuvedomujeme......sladke snicky
Maximalna nechutnost
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
Majro
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no ked hovorite este o tych zvratkoch tak naposledy na silvestra typek hodil sablu do stredu obyvacky a hned po tom sme sa vybrali do mesta.. potom ked sme sa vratili tak nas cakal uprostred obyvacky asi 4-5cm NEPOZUTY KUS KLOBASY(z kapustnice samozrejme)
.. a tak nic ine mu neostavalo tak si ten kusok tycky musel aj zjest
))
hlavne, ze my sme nikdy neboli/nebudeme nechutni
))
hlavne, ze my sme nikdy neboli/nebudeme nechutni
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
blitzkrieg
Professional
Tak mne sa stalo kopu nechutnych veci..najlepsia z nich bola asi ked sme sa s chalanmi vybrali na ryby a zobrali vinko...rozbiehalo to asi tak ze padlo 18:00 este svetlo bolo a oni si zobrali vselijake misky a podobne, hrabali sa v trave asi hodinu, potom prisli a mali to plne hmyzu,chrobakov a podobneho humusu...vecer pri ohnisku to nejako znehybnili a dali do alobalu usmazili a hrali karty ...kto prehral tak musel z toho nieco zjest ...okolo 00:00 uz mali poslednych dvoch chrobakov
a bolo ich asi 30 ..a okolo nas same grcky ...proste humus to by ste museli zazit ...tie posledne chrobaky co ostaly tak bol chrust a este taky velky krovkovy..tvrdy sa zdal byt
som si povedal ze skusim si zahrat hru a prehral som ..este stastie ze tam boli tie dva na vyber ...vybral som si chrusta ...to bolo smiechu ...ked som to zjedol nastalo ticho a ja som len behal od kriku ku kriku ..ako ma naplo a bolo mi zle..skuste si taku hru niekedy zahrat ..odvtedy som ich v zivote na ryby nezobral:D lepsie povedane nesiel som s nimi uz na ryby
//nechutne je asi este to ak si niekto okusuje nechty a bud ich pluje naokolo alebo ich zje ked ich chce zjest tak doprovodzuju to take hnusne zvuky ako ich hryzie ...potom tu uz niekto spominal ze z nosa do ust..
//nechutne je asi este to ak si niekto okusuje nechty a bud ich pluje naokolo alebo ich zje ked ich chce zjest tak doprovodzuju to take hnusne zvuky ako ich hryzie ...potom tu uz niekto spominal ze z nosa do ust..