cavte mam telefon zatial samsung U600 s t-mobile a potrebujem ho odblokovat na orange ... hladal som po nete ale neuspesne plis som cital ze sa to da aj dakym kodom tak poradte dakto dakujem
//autoeditácia príspevku ( 12 Jan 2009, 16:36 )
plis nikto nevie
tak pokial viem Tmob neblokuje svoje mobili voci inym operatorom a pozeral som na jeden web ale o tvojom mobe tam neni zmienky mozno ti poradia niekde v mobilshope kde odblokuju mobile ale poisti sa ze ci ti to nepokazi zaruku
no ved to da sa urcite cez daky kod .. a dufam ze s orange bude odblokovany tel. bo stade budem mat SE C905 a tam chcem dat eurotel
a hod mi cez ss na akych forach ...
Nie Nove samsungy idu odblokovat len cez servisny box. na stare samsungy platilo zopar uni kodov ale naozaj na velmi stare.
Niektore modely od T-mobilu isli neblokovane, ale je to len nahodne. napr Nokia 5310 a niektore N95.
TraiTor napísal:tak pokial viem Tmob neblokuje svoje mobili voci inym operatorom a pozeral som na jeden web ale o tvojom mobe tam neni zmienky mozno ti poradia niekde v mobilshope kde odblokuju mobile ale poisti sa ze ci ti to nepokazi zaruku
Ked T-Mobile neblokuje, doneste mi kefu, a ja ju zjem
pepo sry ja som to kukal len zbezne a nic presne som nenasiel...
Diesel : mozno jak hovori nadtebou ze len niektore modele neboli blokovane ... napr mal som zopar tych slavnych N95-8gb a ziadna znich nebola blok.. mozno len moja domienka beriem spat
TraiTor napísal:pepo sry ja som to kukal len zbezne a nic presne som nenasiel...
Diesel : mozno jak hovori nadtebou ze len niektore modele neboli blokovane ... napr mal som zopar tych slavnych N95-8gb a ziadna znich nebola blok.. mozno len moja domienka beriem spat
No, T-Mobile blokuje drvivu vacsinu, rukami mi presli E51, 5310, Moto V8, iPhone, vacsina SEcok a vsetko blokovane. Orange je v tomto benevolentny, vacsinu neblokuje. U T-Mka ma to ale riadne zerie...
tak to aj mna t-mobil ma naprd vyber vecsinou a tel vsetky blokuje orange ani nepametam kedy som mal blokovany fon odnich a inak ten samsung U600 uz mam odblokovany
no tak uplne klasickym sposobom zasiel som do servisu a za 300 sk nechal odblokovat
//autoeditácia príspevku ( 20 Jan 2009, 18:31 )
a pocujte neviete dakto ako spravitm to ze mam na simkarte ulozene mena a ked ich skopirujem do telefonu tak v zozname mi ich zobrazuje dvojako cize 2 krat neda sa tam desi prepnut aby zobrazovalo len s karty alebo telefonu ? dik
//autoeditácia príspevku ( 26 Jan 2009, 22:03 )
tak hosi tento fon je na predaj cize je novy s 2rocnou zarukou a k tomu ako som tu uz podotkol je odblokovany na vsetky siete ...
tak ak ma dakto zaujem sem s cenami