GTA 4
-
->slavo<-
Addict
hej sudo a brm , nemate tie hodnoty nejake male?
sudo mi mame rovnake ramky . neviem jak ma brm.
ale kazdopadne by soms a pohral na tvojom mieste pohral s tym casovanim
ja mam taketo hodnoty ked to netaktim pri 2gb
a je to o dost viac jak mas ty . podla mojho nazoru mas to casovanie zle nastavene . ono ti to funguje ,ale cisla su cisla . vyskusaj tam dat naspat 4-4-4-12 ake ti to hodi hodnoty.
mozno ti ide lepsie Gta 4 ,ale zasa ti mozu ist horsie ostatne hry.atd.
inac co je zle na tom druhom patch? ja mam original a som stym spokojny. aj sa mi zda ze pribudli nove moznosti v nastaveni grafiky.
ako definition.
sudo mi mame rovnake ramky . neviem jak ma brm.
ale kazdopadne by soms a pohral na tvojom mieste pohral s tym casovanim
ja mam taketo hodnoty ked to netaktim pri 2gb
a je to o dost viac jak mas ty . podla mojho nazoru mas to casovanie zle nastavene . ono ti to funguje ,ale cisla su cisla . vyskusaj tam dat naspat 4-4-4-12 ake ti to hodi hodnoty.
mozno ti ide lepsie Gta 4 ,ale zasa ti mozu ist horsie ostatne hry.atd.
inac co je zle na tom druhom patch? ja mam original a som stym spokojny. aj sa mi zda ze pribudli nove moznosti v nastaveni grafiky.
ako definition.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pri 5-5-5-18 mam hodnoty tie iste + niekde vyssie... je to cele nejaka blbost... 
inak myslim si, ze ty to mas rychlejsie preto, ze tvoj CPU pracuje priamo s ramkami, zatial co moj a brmov nie, ale ide to este cez NB.. aspon teda tak by to malo byt
//inak ako rozbehat vlastne MP3 v hre ?? dal som ich kam patria..
no lenze v endepence stale iba kecaju ako keby radio a komercie..
skusal som aj v AUDIO zmenit aby to islo sekventivne.. aj aby to bolo ako radio.. no nejde..
skusal som dat do tej zlozky aj odkazy aj MPtrojky..
any idea ?? 
pozeral som, ze ufile.dat a utracks.dat maju bajtov a ten subor je prazdny
// ROFL !! ... dik Toy..
ale ta zlozka User music tam bola sama vytvorena
))
//// Ok ide to
inak myslim si, ze ty to mas rychlejsie preto, ze tvoj CPU pracuje priamo s ramkami, zatial co moj a brmov nie, ale ide to este cez NB.. aspon teda tak by to malo byt
//inak ako rozbehat vlastne MP3 v hre ?? dal som ich kam patria..
Kód: Vybrať všetko
C:\Users\Su-Do\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\User Musicskusal som aj v AUDIO zmenit aby to islo sekventivne.. aj aby to bolo ako radio.. no nejde..
skusal som dat do tej zlozky aj odkazy aj MPtrojky..
// ROFL !! ... dik Toy..
//// Ok ide to
-
DAMON88
Professional
a v hre musis dat este v audio complet scan ci daco take su tam dve quick a complet tak ty das complet a potom independence FMŠu-Do napísal:pri 5-5-5-18 mam hodnoty tie iste + niekde vyssie... je to cele nejaka blbost...
//inak ako rozbehat vlastne MP3 v hre ?? dal som ich kam patria..no lenze v endepence stale iba kecaju ako keby radio a komercie..Kód: Vybrať všetko
C:\Users\Su-Do\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\User Music
skusal som aj v AUDIO zmenit aby to islo sekventivne.. aj aby to bolo ako radio.. no nejde..
skusal som dat do tej zlozky aj odkazy aj MPtrojky..any idea ??
// ROFL !! ... dik Toy..ale ta zlozka User music tam bola sama vytvorena
))
//// Ok ide to
all
videa sa mi ukladaju v dokumentoch..v rockastagames...a gta iv..a clips???...lebo tam boli subori .vid....mam to pustit cez co...bo to cem dat na youtube 
a este jedna otazocka na misiu clean gateway....ked zoberem..tom uchlapkovi..auto...zevraj musim ist do umyvarki..a zavolat vlad...nevem kde je umyvarka...a ked zavolam vladovi...tak ma...odkazovku
a este jedna otazocka na misiu clean gateway....ked zoberem..tom uchlapkovi..auto...zevraj musim ist do umyvarki..a zavolat vlad...nevem kde je umyvarka...a ked zavolam vladovi...tak ma...odkazovku
-
Šu-Do
Redeemer
s patchom 1.0.2.0 je problem pri tejto misii..kutlo napísal:a este jedna otazocka na misiu clean gateway....ked zoberem..tom uchlapkovi..auto...zevraj musim ist do umyvarki..a zavolat vlad...nevem kde je umyvarka...a ked zavolam vladovi...tak ma...odkazovku
musis si stiahnut fix alebo mat original, alebo mat starsi patch alebo bez patchu
Grand_Theft_Auto_IV_v1.0.2.0_Update-RazorDOXbodo07 napísal:Cawte, este stale nevysiel niaky crack alebo Fix na ten patch 0.2? Lebo kvoli tomu patch ako isto viete nejde prihlasit sa na net. Diki.