Turnaje "Velkej stvorky"

O športe...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak tento set by mu uz nemal uniknut. 5:2 psychika je na spravnom mieste po potvrdeni breaku cistou hrou. Myslim, ze sa mozeme tesit na piaty set, ale nechcem predbiehat.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

2:2 !!!

//autoeditácia príspevku ( 01 Feb 2009, 14:00 )
Omg, break a Nadal 4:1, toto uz je koniec
krbik13
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa krbik13 »

Presne ako hovoris,Federer s tym svojim servisom to uz neda.... :cry: :cry: :cry:
Drago
Guru
Guru

Koniec, Nadal vyhral.

Btw. Ten co mi dal k- mi moze polibit prdel, stojim si za tym, ze Nadal je viac atlet (opica) ako tenista
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Tym breakom na 3:1 sa to zlomilo. Skoda, mozno nabuduce.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Zápas bol pekný, škoda piateho setu.. mohli ešte potiahnuť.. a naozaj emotívny moment, keď sa práve teraz Roger pri ďakovacej reči rozplakal.. krásne.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

normalne mi ho je luto :(
krbik13
Medium Expert
Medium Expert

:cry: :cry: :cry: Nemam slov,zabil by som toho opiciaka v*jebaneho..chudak Fedo
Drago
Guru
Guru

Ja verim v to, ze raz to pride, a dufam, ze to bude na Roland Garros, a tam Roger zvitazi. Mozno nie tento rok, mozno nabuduci. A potom bude moct s pokojom uzavret svoju karieru. ROGER FTW !
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Na antuke ma dost problemy. Ked sa na to pozeram z realneho hladiska, tak aj tam by to mal vyhrat Nadal. No uvidime. Mozno prekvapi.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

co mate vsetci proti Nadalovi?
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

myslím že pre väčšinu ľudí je skratka nesympatický.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

tomasito13 napísal:co mate vsetci proti Nadalovi?
styl hry,
taky netenisovy...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak, ale na druhej strane niektore udery, ktore dal dnes boli nechytatelne. To sa nevidi len tak v kazdom zapase.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

podla mňa štýl hry ma perfektný, taktiež aj pohyb na kurte, je rýchly, oproti Rogerovi hrá agresivnejšie čo sa vypláca... posledny set bol jednoducho nad Rogerove sily.. ja teraz dufam že na French Open mu to oplatí, aj ked len dufam.. ale tak mohol by :)
Innocence
VIP
VIP

Agresívna hra - áno, lepší pohyb - áno.. ale Roger je proste tenisový džentlmen, z neho srší elegancia.. a to gesto na konci, keď sa rozplakal.. prekrásne.. Aj keď sa mu Nadal "ospravedlnil" stále mi je nesympatický.. a myslím že na French Open to bude o5 Rafa kto vyhrá, bohužiaľ..
krbik13
Medium Expert
Medium Expert

Som Rogerov velky fanusik ale tiez si myslim ze Roland Garros vyhra Nadal.A k tomu "ospravedlneniu" Nadala len tolko:Je to falosne hovado,aby nevyzeral jak uplny debil tak to povedal,ved si vsimnite jak namyslene a arogantne sa tvaril ked chudak Roger so slzami v ociach opustal to podium (potom jak nezvladol ten prvy prihovor). Indianovi to bolo total u p*ci ze Roger je nestastny hlavne ze on vyhral.... :x
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Nadal proste vie vsetko ubehat ..
a styl jeho hry mi pripomina skor badminton .. padaciky na zakladnu ciaru .. nevie hrat vobec tvrdo ..
preto aj 4ever http://www.facebook.com/home.php#/group ... 2409013845
Innocence
VIP
VIP

Ospravedlňujem sa za obnovenie starej témy.. ale tohtoročný Roland Garros si jednoznačne zaslúži pozornosť, tenisti predvádzajú nádherný tenis, pri niektorých zápasoch sa dá doslova híkať, počasie neprerušuje zápasy, na tribúnach kopa ľudí..

Slovensko bude mať zastúpenie v semifinále ženskej dvojhry po tom, čo dnes Dominika Cibulková rozdrvila Marfu Šarapovovú, reálne hrozili dva kanáre, ale Dominátorka nevyužila za stavu 6:0 a 5:0 mečbal - zápas sa nakoniec skončil 6:0, 6:2. Maruška ide teda domov s odutým nosom, Rusi chceli čisto ruské semifinále Šarapovová - Safinová, bohužiaľ (chválabohu) nebudú ho mať! Super Dominika! Ďalšími pútavými momentmi v ženskom pavúku bolo vyradenie Wiliamsky Szávayovou a pre mňa najkrajší zápas doterajšieho priebehu RG - Cirsteová vs. Jankovičová - to bolo niečo neuveriteľné ako mladá Rumunka rúbala forhendy po čiare a Jankovičová sa len pozerala.. famózna koncovka, parádny výkon, som zvedavý čo zo seba dostane Cirsteová proti Stosurovej.

Presúvame sa do mužského pavúka, tam sa udialo zrejme najväčšie prekvapenie doterajšieho priebehu sezóny - Rafa Nadal skončil na rakete Soderlinga, ten pokračuje vo svojej spanilej jazde, je už v semifinále po tom, čo v 1/4 finále rozdrvil Davydenka a myslím, že má aj na celkový triumf. Turnajom pokračuje aj Federer, ktorý hrá svojím fanúšikom riadne na nervy, dramatický zápas tuším s Acasusom a následne s Haasom, keď prehrával už 2:0 na sete a v 9. geme tretieho setu za nerozhodného stavu 4:4 prehrával pri podaní súpera už 40-15. Ale vtedy sa vzchopil a vstal z mŕtvych a nádherne otočil zápas. Ďalej hrá pekne aj domáci Monfils (inak Cibuľkin bývalý heh), včera totálne rozbil Roddicka, ktorý už len vyplakával na ramene rozhodcu, či by neprerušil zápas, že nič nevidí a podobne.

RG je tohto roku extrémne zaujímavý, pozerám každý zápas, pozerá ešte niekto?
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

tak ženská časť je velmi zaujimavá, Sharapova prehrala hlavne kôli únave z predchádzajúcich zápasov a Dominika hrala začiatok druhého setu isto, až na tú koncovku, prvý set bolo pre ňu podla mňa velké prekvapenie že to išlo ako to išlo, lebo nehrala až tak perfektne, aj kazila čo som si všimol.. ale dotiahla do dobrého konca.
Cirsteová vs. Jankovičová, to bol fakt zaujimavý zápas, a najmä ku koncu, Jelena podla mňa odišla psychicky, a Cirsteová si to zaslúžila mala dlhé výmeny a vela krát presne na čiaru, čo som nevidel ani u Dominiky.. snad to nebude jej posledný turnaj a udrží si výkonnosť, pre mňa velkým sklamaním bolo vypadnutie Wozniackej ale tak Cirsteová mala formu, a aj Radwanskej..

Nadalove vypadnutie ma neprekvapilo, lebo chalan už dlhšie podáva svoj štandard, ale ostatný sa na neho doťahujú a Soderling mal aj kus šťastia a bolo vidieť, že klimatické podmienky mu hrajú do karát, ale čo ma sklamal Djokovič ten už nemá stále výkony, podla mňa mu stúpla trošku sláva do hlavy.. Murrey hrá velmi dobre, ale tomu by som radšej doprial vyhrať Wimbledon. Roddicka a Monfila som žial nevidel, teda iba v zostrihoch, a Andymu nepomohlo ani jeho podanie..

Vraj aj bratia Bryanovci mali na mále dnes, skoro vypadli až v tiebreaku vyhrali..
Napísať odpoveď