riesenie mojej situacie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

riesenie mojej situacie

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pokial upustime od samovrazedneho riesenia, tak sa mozme venovat normalnym variantam.(teraz uz bez srandy vazne to myslim,ked sa upusti od tohoto riesenia treba nachadzat dalsie)
Situacia,som na skole v ziline, akokolvek sa ucim skolu nezvladam. Mozno casom zalozim temu o tom ake srandicky sa deju pocas skusok ale to je teraz jedno. Byvam na vychodnom slovensku v ziline som na intrakoch a frajerku mam nedaleko ziliny, (pocitajme s tym ze veeeelmi nerad by som sa jej vzdal)(moja predstava su stale bezpecnostne zlozky, policia atd atd atd)
V kosiciach funguje moja skola tiez. Ocakavam akekolvek riesenia od ostania na skole az po neviem co (poprosim normalne)
Moje su nejake taketo.
--Mozem ostat na skole aj cez druhy semester a pocas neho si podat prihlasku na skolu do kosic alebo na skolu do bratislavy policajna akademia a tak by som bol aj par mesiacov s holkou a cez leto by som s nou bol asi cely cas.--komplikovalo by sa to pocas skolskeho roka.

--Mozem sa prihlasit do ziliny ako mestky policajt a ostat v ziline, tym padom by som mohol aj zarabat aj ostat s holkou aj externe studovat.

--podobna varianta akurat s normalnym zamestnanim-- jednoducho inym ako policajt.

--mozem sa prihlasit do statnej policie, vycvik by som nadobudol v kosiciach avsak samostatne zaradenie do utvaru by nespocivalo na mne ale na nich cize by som sa sice mohol preradit do ziliny nazad ale az po urcitom case.

ostatne varianty ohladne skoly, studia necham na vas. Samozrejme mozte pisat aj variatny mimo toho ze mam holku,pretoze par mojich kamaratov mi vravi aby som na tieto veci vobec nepozeral, a jej to nie je sice jedno ale ona by bola najradsej aby som bol student na tejto skole normalne ktory vsetko zvlada a este sa jej venuje. . . .
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Prve semestre su vsade drsne, skus sa prehryzt. A FSI nieje az take tazke, ak je toto velmi tazka fakulta, tak potom porozmyslaj nad tym, ci na vysoku skolu skutocne mas.
Bez urazky.
qwerty-xyz

mi-chau napísal:Prve semestre su vsade drsne, skus sa prehryzt. A FSI nieje az take tazke, ak je toto velmi tazka fakulta, tak potom porozmyslaj nad tym, ci na vysoku skolu skutocne mas.
Bez urazky.
marcokova na matike, je nieze sitko ale mlyncek na maso, :cry: A prekusat sa niektorymi predmetmi je xtremne tazke a ja som nikdy nepovedal ze patrim na vysku to bola predstava furt mojich rodicov, ja osm ani na gymnazium nechcel ist mna tam dotlacili .....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ak tam nechces byt tak tam nebud. Len kvoli rodicom? :roll:
A jednotlivymi predmetmi sa nezaoberaj, napriklad zaklady ekonomickej teorie som robil na pat krat. Niekomu ide logika, niekomu kockovanie. Nic vsak nieje nezvladnutelne a s pristupom neda sa a nedokazem si rovno hladaj pracu.
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Neber to urcite ako radu ... ale co som pocul o relativne lahkom odbore na zilinskej univerzite tak je to mediamatika. Dostat sa tam nieje az take easy ale potom v pohodke, obtiaznostou to prirovnavaju k nadstavbe... ber to tak ze whyska sa hodi vzdy.

A ostatne varianty.,.. saam si si ich tu vypisal.. cize je na tebe co z toho si vyberes, co uznas za vhodne... tu ti asi nk nedokaze dobre poradit... tak zvaz, co si ochotny obetovat, co niesi a podla toho spravit nejaky ten kompromis.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

qwerty-xyz,
ja mám taký pocit, že Ty nevieš čo chceš....... No ale k veci........ Keď si na tú školu išiel, si nevedel o čom to bude????? Píšeš, že bezpečnostná problematika Ťa zaujíma + si ešte dobre spomínam na našu komunikáciu cez SS súvisiacu s vybavením ZP asi pred polrokom....... A nakoniec túto problematiku študuješ a chceš sa vzdať???? Budiž, skúsiš sa prihlásiť k štátnej či mestskej polícii, nevyjde Ti to (všetko sa môže stať) a čo potom????? Potom chceš svoju víziu o práci v oblasti bezpečnosti realizovať strážením Hypernovy či New Yorkera........????? Musíš si uvedomiť, čo chceš v budúcnosti dosiahnuť (a máš na to kur*a najvyšší čas!!!), a keď si vyberieš svoje ciele, tak musíš konať tak, aby si ich aj dosiahol....... Čo sa týka Tvojej priateľky a toho, že chceš byť s ňou poviem Ti len takto....... Keď sa ko*ot postaví, tak sa rozum zastaví........ Takže si musíš zvážiť čo je pre Teba prednejšie, spraviť si poradie priorít, a podľa toho sa zariadiť....... ale v prvom rade mysli vždy na seba, ženské boli aj budú........ A konečný verdikt????? Na Tvojom mieste by som ostal na súčasnej VS a zabojoval aby to vyšlo, začiatky na VS ľahké nikdy nie sú........
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Pinhead napísal:qwerty-xyz,
Čo sa týka Tvojej priateľky a toho, že chceš byť s ňou poviem Ti len takto....... Keď sa ko*ot postaví, tak sa rozum zastaví........
Ako tato hlaska je soji za to :lol: ... ale suhlasim, je to pravda, aj ked sa to dalo aj neznejsie povedat.
qwerty-xyz

Pinhead napísal:qwerty-xyz,
ja mám taký pocit, že Ty nevieš čo chceš....... No ale k veci........ Keď si na tú školu išiel, si nevedel o čom to bude????? Píšeš, že bezpečnostná problematika Ťa zaujíma + si ešte dobre spomínam na našu komunikáciu cez SS súvisiacu s vybavením ZP asi pred polrokom....... A nakoniec túto problematiku študuješ a chceš sa vzdať???? Budiž, skúsiš sa prihlásiť k štátnej či mestskej polícii, nevyjde Ti to (všetko sa môže stať) a čo potom????? Potom chceš svoju víziu o práci v oblasti bezpečnosti realizovať strážením Hypernovy či New Yorkera........????? Musíš si uvedomiť, čo chceš v budúcnosti dosiahnuť (a máš na to kur*a najvyšší čas!!!), a keď si vyberieš svoje ciele, tak musíš konať tak, aby si ich aj dosiahol....... Čo sa týka Tvojej priateľky a toho, že chceš byť s ňou poviem Ti len takto....... Keď sa ko*ot postaví, tak sa rozum zastaví........ Takže si musíš zvážiť čo je pre Teba prednejšie, spraviť si poradie priorít, a podľa toho sa zariadiť....... ale v prvom rade mysli vždy na seba, ženské boli aj budú........ A konečný verdikt????? Na Tvojom mieste by som ostal na súčasnej VS a zabojoval aby to vyšlo, začiatky na VS ľahké nikdy nie sú........
ale ved vedel som o com to bude len som nevedel ze ma iste veci budu tak brzdit, a viem co chcem . . . dost dobre viem co chcem ale ide o to ze mam pocit ze akokolvek sa snazim nic to na veciach nezmeni . . .
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Tak chod na spominanu Mediamatiku. Bez urazky vsak musim napisat, ze tam studuje fakt luza, ktora sa na inych fakultach/predmetoch nevedela/nechcela udrzat a po skonceni ti bude ta skola akurat tak na 2 veci. Ale skonci to fakt kazdy, velmi dobre sa pamatam, ze 'studenti' sa povacsine iba povalovali a nemali co robit..
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

...uhm tvojím problémom je skôr, že ti rozum chodí všade len nie okolo učenia,,, pokiaľ rozmýšľaš spôsobom chcem love... tak to už rovno kašli na školu,,, mal by si sa pozrieť na veci, tak ako ti písali... keď ťa nezoberú do bezpečnostných zložiek, tak čo? ... ľudia prichádzajú jedna radosť o zamestnanie... je taká doba,,, mal by si sa hoc ako prinútiť do učenia... skôr sa zamestná vyštudovaný, ako len vyučený... v tvojom prípade máš len gympeľ, takže o to menšia sláva... roboty niet, teda študuj...
,,,,uhm v KE neviem čo?! ak len tá policajná škola... tam sa nieje tiež ľahko dostať...
...moja priateľka študuje v Prahe, vidíme sa brutálne málo, ale nenechám školu kvôli tomu aby som šiel robiť do Prahy a byť za tú cenu spolu...
...ženské boli aj budú. Si mladý nemusíš sa rovno ženiť :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Rozobrať. Si na vysokej škole ktorú ako si sám napísal nezvládaš. Máš priateľku za ktorou musíś ako tak cestovať. Popri tom by si rád peniaze. teraz ´ta však napadlo že ´ta do všetkého tlačia rodićia a ty to asi nekceš keďže si použil slovo "tlačia". Tu sa ukazuje prvá alternatíva.
Na škola sa vykaśľať, mať čas na priateĺku ktorú nvm či miluješ a je mi to u prdeli. začať makať keďže kceš prachy. Doma povedať mami oci seriem na to nekcem študovať. Mám iné plány. Napr. okrášľovať námestie okopávaním kvietkov...

Ďalśia. Na škole by si rád ostal. Ale kceš sa neustále stretávať s priate´kou. K tomu potrebuješ prachy pretože kočka niećo stojí. Ak niekto napíše s láskou si dnes vystačíme je kretén. /iná debata/...
Tak si vyber. Nestíhaš školu, kceš sa s ňou stretávať. Najskôr píšeš že s ňou kceš byť a potom nám tu píšeš že kamaráti mi povedali, a tak premýśľam. Lol veď tak si sám zriaď život omg. Kamarát vie o tebe hovno keďže ja si pamätám o tebe to čo si pamätám. Žiadna sláva teda...

Policajt? Tak bu´d policajt. Teraz mi povedz zmysel týchto "rád"... Máš ďalśích milión možností. Rzodelíš ich na skupinky a budeš beha´t po meste s dotazníkmi? sa rozhodni sám.
Hneď by som ti povedal čo sprav a popri tom by som opráśil tvoje staré meno ale sú 3.hod ráno, mám na krku referát a o 2 hodiny odchádzam ta... Čiže nemám na teba náladu.
Konečne sa spamätaj alebo si kúp mašľu pre každý prípad. U teba mám pocit že pre každý prípad je u tebe viac než samozrejmé. Každý prípad na hojku by som v tvojom prípade zakončil mašľou...
Rada za milión :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

to akoze ked ti napiseme, co mas urobit, ty to urobis? ty jo... ved urob raz nieco co chces ty a nie druhy. :cokolvek:
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Pozri ja som bol teraz tiez na vyske a nezvladol som ani 2 zapocty-cize matika, fyzika ma nepustili ani k skuskam(vzdy som bol do mat, fyz tupec.)
Ale hlasil som sa tam lebo som myslel ze bude lepsia, a bude nieco podobne ako som chcel ist povodne(lesnicka) a bola matura tak som sa nemohol zaoberat biologiou na primacky(tu som na strednej ani nemal) :( tak som isiel skusit ze hadam sa bude dat a bude ma bavit.
No opak bol pravdou. Teraz som este zapisany-ale musim sa odhlasit. Podavam si prihlasku uz na Lesnicku na ktoru som vzdy chcel.Teraz mam aj cas na ucenie spominanej biologie. Tak dufam ze sa podari.
A tym som chcel povedat ze ak sa to fakt neda. Podaj si hned prihlasku na inu skolu co ta bude bavit. A vysoka ti vzdy bude len :plus:
uuf som sa rozpisal :roll:
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Vlado6230 napísal: Podavam si prihlasku uz na Lesnicku na ktoru som vzdy chcel.Teraz mam aj cas na ucenie spominanej biologie. Tak dufam ze sa podari.
Ak si z gympla, tak do priemeru 2,25 bez ohľadu na typ maturity ťa zoberú bez skúšok :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

qwerty.....nemyslim si ze ta prijmu k policajtom....prepac, ale nesedi mi tu nieco..... :idea:
Policajti nosia zbrane (samozrejme, ze nie kazdy, ale dajme tomu ze vacsina) na zbran potrebujes zbrojny preukaz......niesom si isty ako u policajtov, ale jedno je iste....musis spravit skusky......ide o psychologiu.....no ty chces spachat samovrazdu, tak myslis si, ze ti k tomu daju aj nastroj?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

šak on už mám zborjný pas aj na mínovanie kks. :roll:
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Pantinela -jj to viem ale niesom z Gympla a priemer mam sice 2.25 ale vysvecenia som mal dost blbe ostatne :D. Inak ty tam ides? alebo chodis? alebo si bola? :D odkial sa o to zaujimas.

Inak na policajnu su strasne tlacenice, a vela sa hlasi malo beru. neviem beru asi 100 a hlasi sa 1500 niekto mi to vravel.
dufam ze sa nemylim
Napísať odpoveď